Sadece Trabzonspor maçları alanlar ligtvde.. 204 ü açsınlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Detaylı yazın ne olur,çok merak ediyorum.İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulaaa uşaklar size helal olsunnn.. taraftara bak beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yorum
-
Stoper diye diye dilimizde tüy bitti ya. Al işte Glowacki'yi dinlendireyim diyorsun, stoperde Mustafa-Giray kalıyor.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Geçen gün cep telefonuma mesaj geldi ... 2 saat beklemeniz lazım diye ... Eğer öyle ise yandık ki ne yandık ;(İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende de şu an açık değil
Ama 5-10 dakika açılır diye düşünüyorumMcLas was Here
Yorum
-
bende oyle diyordum ama maca yakin gene kalp atislari hizlandi..cifter cifter atiyorİlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüya bu sene ligi takip etmiyorduk.
Yorum
-
Kale arkasını bizim taraftar doldurmuşlar. Çok da canlı bir seyirci var.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDetaylı yazın ne olur,çok merak ediyorum.
TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
eski futbolcumuz Hamdi...İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig tv de yorumcu kim?HAMİ_41
Yorum
-
sıkıntı yokİlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig tv açılmıyor bende? Genel bir sorun mu var acaba ??
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum