Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    COK ÖNEMLI

digiturkwebtv´de taraftar paketi ne zaman yayina giriyor ???? Ve tam olarak nerden izleyebiliyorum ??
    Yardi edebilen varmi ??
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşalar maç kadrosunu altuğ atalay tweetledi. aynen şöyle:
      Tolga - Serkan, Giray, Mustafa, Celustka - Volkan, Zokora, Colman, Adrian - Burak, Halil
      Hadi hayırlısı. Başarılar Trabzonum.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yardim edebilen varmi ??
        yayin basladi su an esk-bjk macini gosteriyor.TV izle yi sec sonra satin aldiklarim seceneginde manisa-ts maci var altinda linkler var izlenebiliyor su an

Yorum

• vira bismillah... hayırlı olsun beyler...Allah ın izniyle şampiyonuz, dualarınızı eksik etmeyin...

Yorum

• Süper Lig ile ilgili maç yorumlarını gereken başlıkta yapalım arkadaşlar, burada değil.

Ayrıca maçlarlar ilgili link istemek yasaktır.
            En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 19:27.

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              samsun taraftarı 61 dk.'da i... Trabzon olamazsın şampiyon diye böğürdü.
              Bunlar tekrar olmaları gereken yere düşürken son tekmeyi vurmak umarım bize nasip olur.
              fenerliler olsa gerek. bir samsunlu olarak , tanıdıklarım çoğu fenerlidir. samsun fanatikleri olsa bile.

özde samsunsporlu çok azdır.

bu durum ülke gerçeğidir. tartışmaya veya sataşmaya gerek yok.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• vira bismillah.
                Emekleri çaldın yine.
                Günahkarsın Fenerbahçe !
                Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Haydi vira bismillah. .

Allah'ın izniyle bu yılda şampiyon olacagız. .

Allah utandırmasın

Yorum

• Hangi formayla çıkıyoruz maça?

Yorum

• kadroyu dinleyemedim birisi yazsın.
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• maç yayıını başladı mı..
                        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• bet 365 oranımız 1.73'e düşmüş
                          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Manisa Siyah beyaz TrabzonSporumuz büyük ihtimal Bordo formayla çıkacak.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Burak yazar
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kadroyu dinleyemedim birisi yazsın.
                                Tolga - Serkan, Giray, Mustafa, Celustka - Volkan, Zokora, Colman, Adrian - Burak, Halil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X