İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Yardi edebilen varmi ??"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
-
Hadi hayırlısı. Başarılar Trabzonum.İlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşalar maç kadrosunu altuğ atalay tweetledi. aynen şöyle:
Tolga - Serkan, Giray, Mustafa, Celustka - Volkan, Zokora, Colman, Adrian - Burak, Halil''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
yayin basladi su an esk-bjk macini gosteriyor.TV izle yi sec sonra satin aldiklarim seceneginde manisa-ts maci var altinda linkler var izlenebiliyor su anİlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYardim edebilen varmi ??
Yorum
-
Süper Lig ile ilgili maç yorumlarını gereken başlıkta yapalım arkadaşlar, burada değil.
Ayrıca maçlarlar ilgili link istemek yasaktır.En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 19:27.
Yorum
-
fenerliler olsa gerek. bir samsunlu olarak , tanıdıklarım çoğu fenerlidir. samsun fanatikleri olsa bile.İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsun taraftarı 61 dk.'da i... Trabzon olamazsın şampiyon diye böğürdü.
Bunlar tekrar olmaları gereken yere düşürken son tekmeyi vurmak umarım bize nasip olur.
özde samsunsporlu çok azdır.
bu durum ülke gerçeğidir. tartışmaya veya sataşmaya gerek yok.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Tolga - Serkan, Giray, Mustafa, Celustka - Volkan, Zokora, Colman, Adrian - Burak, Halilİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadroyu dinleyemedim birisi yazsın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum