Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu mantığı anlamadım gitti. Ligdeki puanlar yarıya bölünerek Playoff'a aktaracak. Sadece ilk 4'e girmek önemli değil, önemli olan girebileceğimiz en yüksek puanla girmek.
    Ben de senin gibi düşünüyordum fakat bence adam gibi bir avantaj için play off'da 10 puan fark olması gerek. Garantileme açısından. Ligde 20 puan demek bu. Baya zorlayacak.

Ve bence ligi tek puanla bitirmemiz lazım yarım puan karımız olsun

Yorum

• Eveet Manisaya geldik Biletimiz cebimizde Manisa kebabi yiyoruz uc saat sonrada Sahada yeriz bunlari
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eveet Manisaya geldik Biletimiz cebimizde Manisa kebabi yiyoruz uc saat sonrada Sahada yeriz bunlari
        afiyet olsun ağabey. kazasız belasız, ve galibiyetle dönersiniz inşallah..

Yorum

• bu akşamki maç önemli inter maçı için moral açıdan.3-0 alsak süper olur.

Yorum

• Bize ters gelen bir takım Manisa. Takımın özgüveninin bir an önce yerine gelmesi için üst üste galibiyetlere ihtiyacımız var.

Yarım sıfır olsun, bizim olsun.
            En son Oruç tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 17:16.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• :meşale1: Haydi Fırtına,ez geç Manisa'yı.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1.den 20 puan yedik mi yok öyle bir ihtimal. 4.lükte şampiyon olmama ihtimali hiç de düşük değil. Olabildiğince çok puan toplamalıyız.
                Evet.
                Evimizde Puan vermeyelim ve Deplasmanlarda Anadolu Takimlarini yenelim.
                Bu durumda Play Offa cok avantajli gireriz.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bence ligde 2.ye +9 puan fark atan takım kesin şampiyon olur...

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence ligde 2.ye +9 puan fark atan takım kesin şampiyon olur...
                    1. = 80
                    2. = 70
                    3. = 65
                    4. = 60

olsa

bu play off da

1. = 40
                    2. = 35
                    3. = 33
                    4. = 30

olur

10 puan fark atmak bile %100 şampiyonluğu sağlamaz.arada sadece 5 puan oluyor.

geçen seneki gibi ciddi bir fark yapmalıyız.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Solda Henrique,Henrique,orta pozisyonu,Volkan boşluğu gördü,çok güzel bir ortaa,Henriqueeeee goooooooooooool,gooooool.

Yorum

• Digitürkwebtv kullanan var mı?

Yorum

• 2. dakika da karşı karşıya kaldı es-es kaçırdı..

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Digitürkwebtv kullanan var mı?
                            Bende ilk defa bugun kullanacam... Bir aylık maç satın aldım. Maçlar sıkıştığı için bir aylık almak çok karlı bence... Görüntü kalitesini soruyorsan eğer aldığım duyumlara göre gayet iyi...
                            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ....................tolga..................
                              ........serkan--giray-cetluska-cech
                              ................zokora-colman
                              .....................adrian

volkan ............burak .......... henrique

klasik bi 4-3-3 tertibi ile çıkarız diye düşünüyorum
                              arkada kalmassın
                              adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Henrique ve Adrian; bu adamlar insanı heyecanlandırıyor.

İçimden 0-4 gibi farklı bir skor geçiyor. Kolay bir maç olacak.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X