İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Aynen normal lig olunca hiç değilse insanın içinde maça gitme heyecanı oluyodu son haftalarda kazanırsak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıcaz diye ama 4.olsak da şampiyon olma ihtimali var ne heyecanı kaldı bu işin.İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu play off sistemi bende hiç bir heyecan bırakmadı, sadece yeni transferleri merak ediyorum. Bu takım her türlü ilk 4'e girecektir ztnKadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Egemen istedigi Takima Transfer oluyor diyorlardi, hakliymislar.İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesatılmış şehir şu bjk yensin
bizim egemenin kafasını karıştırdılar
Egemen Profesyonel Adam, Parayi veren Düdügü calar.
Bu yüzden kargaya extra kin beslememek gerek.
Ha yinede elbette BETER OLSUNLAR
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
hani para alsak çok önemli bir oyuncu değil bedelsiz gitmesi kin güdülmesi açısından doğru olurİlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen istedigi Takima Transfer oluyor diyorlardi, hakliymislar.
Egemen Profesyonel Adam, Parayi veren Düdügü calar.
Bu yüzden kargaya extra kin beslememek gerek.
Ha yinede elbette BETER OLSUNLAR
Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"
Yorum
-
Ya da birinci olsak da şampiyon olamama ihtimali...İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen normal lig olunca hiç değilse insanın içinde maça gitme heyecanı oluyodu son haftalarda kazanırsak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıcaz diye ama 4.olsak da şampiyon olma ihtimali var ne heyecanı kaldı bu işin.
Uff!
Yorum
-
...............burak..........İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçıkacak kadroyu bilen varmı
henrique............volkan
.............adrian...........
.....zokora.......colman...
celustka..............serkan
........giray..glowacki......
............tolga..............
%90 bu şekilde..
Yorum
-
adrian ortada mı oynuyor acaba.öyleyse çok sevindim.İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...............burak..........
henrique............volkan
.............adrian...........
.....zokora.......colman...
celustka..............serkan
........giray..glowacki......
............tolga..............
%90 bu şekilde..
Yorum
-
diziliş benim tahminim ama şöyle de olabilir;İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadrian ortada mı oynuyor acaba.öyleyse çok sevindim.
.......henrique.....burak........
adrian......................volkan
.........colman...zokora.........
celustka..................serkan
.........giray...glowacki......
..............tolga...............
Yorum
-
Mantıken zaten 1. bitiren takım şampiyon olamayacak, çünkü mental ve fiziksel açıdan en fazla eforu 1. takım harcayacak. Hadi diyelim Play Off sistemine de eyvallah ama birinci bitirenin direk şampiyon olması lazım.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da birinci olsak da şampiyon olamama ihtimali...
Uff!
Yorum
-
Şu mantığı anlamadım gitti. Ligdeki puanlar yarıya bölünerek Playoff'a aktaracak. Sadece ilk 4'e girmek önemli değil, önemli olan girebileceğimiz en yüksek puanla girmek.İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu play off sistemi bende hiç bir heyecan bırakmadı, sadece yeni transferleri merak ediyorum. Bu takım her türlü ilk 4'e girecektir ztn
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum