Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ....................tolga..................
    ........serkan--giray-cetluska-cech
    ................zokora-colman
    .....................adrian

volkan ............burak .......... henrique

klasik bi 4-3-3 tertibi ile çıkarız diye düşünüyorum
    arkada kalmasın akşama bu kadro sahada olur demedi demeyin gençler
    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• ilk defa rahatım bir maç öncesi sanki bu sene takım bize çok stres yaratmıyacakmış gibi bir hava var nedense Bu sene farklı olacak inşallah.. Gol pozisyonlarını yakaladık mı affetmicez gibi bi his var içimde
      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu Burak Yılmaz'ı bir defa ilk 11 oynatmasa da Halil'i ya da Vittek'i görebilsek..Sonradan girsin oyuna kardeşim çok mu iş yani..
        Bu adam eğer ciddiyse bence yazmasın buraya bir daha.

Sağ forvet Volkan, sol forvet Henrique ve tek santrafor olarak Burak oynamalı. Böyle dağıtırız Manisa'yı.

Yorum

• Serkan'ın yedeğe çekilip Halil'in sağbek olarak oynamasını isterdim şahsen de hayalcilik olur herhalde. Cech'in ilk 11 başlayacağını tahmin ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            izindeydim ondan biraz yoktum buralarda.Biliyorsun kanbersiz düğün olmaz derler ya bizde döndük sahalara takımımızda bu akşam dönecek sahalara galibiyetle birlikte
            İnşallah Allah'ın izniyle
            Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Bir maçla takıma abartılı övgü veya yergi yağdırmayız ve orta yolu buluruz inşallah

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Cech ilk 11 başlamaz , iki antrenmana çıkan adamı Şenol Hoca 11'e koymaz...

................................Tolga.................................
                Serkan...........Giray...................Glo.............Celustka
                ............................Zokora....................................
                .................Colman............Adrian(Alanzinho).........
                ..Volkan..............................................Henrique.....
                ..........................Burak.......................................

Bence böyle olacak...

Birde skor tahmini...
                1-3 kazanırız....
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkada kalmasın akşama bu kadro sahada olur demedi demeyin gençler
                  Bencede ama Burak'la Henrique' nin yeri değişir bence...
                  HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir maçla takıma abartılı övgü veya yergi yağdırmayız ve orta yolu buluruz inşallah
                    Bence de... İnşallah.

Yorum

• burak yilmaz insallah kaval kemigiyle gol atmak gibi tarihi bir hata yapmaz , yoksa Allah yardimcisi olsun

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu Burak Yılmaz'ı bir defa ilk 11 oynatmasa da Halil'i ya da Vittek'i görebilsek..Sonradan girsin oyuna kardeşim çok mu iş yani..

yahu hemşo bu takım tam 6 yıl umuta sabretti. iyi haliyle burağımı oynatmayacak.yüreğini ortaya koyan, kafası gözü yarılan tekmeye kafa koyan burağa ayıp olmazmı? üstelik geçen sene forvet oynammasına rağmen 18 gol atmış 10 küsür attırmış adama ayıp değilmi? sadece fenere attığı golle şampiyonluğu elinden alması bile oynatmaya değer bir harekettir.burak 10 maç kötü oynasa bile, gene oynamayı hak eder..
                        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Icimde bir gram heyecan yok ama hayirlisi.

Sakin olun her sene ilk maclarda hep böyleyimdir.
                          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Maç istediğimiz gibi giderse son 30 dakika umarım Cech oynar. Yoksa Inter maçında sahada göremeyiz onu.
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Makakula kadroda allahın zift tenekesi.
                              Liverpool FC Trabzonspor
                              Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Makakula kadroda allahın zift tenekesi.
                                acaba Ayhan Işık bıyıklarını kestirdi mi, yoksa ben onu her görüşümde yine kahkaha mı atacağım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X