Burak gibi adamı oynatmamak bence saçmalık olur neden mi ligimizin en formda futbolcusu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Attığımız gollere müthiş bi mutlulukla zıplayıp sevinebilecek miyiz? Ya da yediğimiz goller sonrası tüm haftamız berbat olacak mı yine? Bilmiyorum. Açıkkçası sanmıyorum da. Oyunun senaryosu bu kadar net ortaya konmuş ve ceza ilkesi adamına göre işlenirken bu ülkede, yenildiğimizde gözlerimiz nemlenir mi hala bilmem. Her maç öncesi durmadan dua eder miyiz hla galibiyet için onu da bilmiyorum.
En azından ilk haftalarda bu heyecan olur mu, bilinmez.
Gerçek olan tek şey, ne olursa olsun, her daim galip gelme isteğinin gönlümüzden geçmesi.
Lakin, kaybedilen puanlar ne kadar acıtır canımızı, düzen bu kadar iğrençken, ve biz o düzende oynayan , düzeni değiştirmeye çalışsak da halimizden bi türlü anlamayanların olduğu oyuncularken.
Kimse taraftarlığmı sorgulama yoluna gitmesin bu satırlar için.
Zira, ürün lmayalım, takım desteklemeyelim gibi bi fikir aklımın ucundan bile geçmez benim.
Lakin.. Kandırılıyoruz. Ciddi şekilde hem de.. Ve bu böyle devam edecek.
Her gün daha mide bulandırıcı açıklamalar gelerek hem de.
Her şey ve herkese rağmen:
Dik dur sahada Trabzonspor!
Bol şans sahaya çıktığın her maçta...En son 61viya tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 12:55."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
saka yapmiyor armagan umuttan sonra buraga takti bu sezonİlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka mı yapıyorsun? Son maçlarda milli takımın en etkili hücum silahı olmuş oyuncuyu yedek bırakmak hangi akla, mantığa sığar?
Yorum
-
Halil'le Vittek'in performansını görmek için bende isterim aslında...İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak yılmaz şu anda türkiyenin en formda ismi bilmem farkında mısınız adam ağzıyla kuş mu tutsun daha
Burak'ta Yattarayı kesip girmişti 11 e ilk zamanlarında da şimdi ki gibi frıtınalar estirmiyordu ama Şenol hocanın bir bildiği vardı ve şans verdikçe Burak daha çok iş yapmaya başladı ve bu hale geldi...HAMİ_41
Yorum
-
Ben hiç yoktan Eren'i kadroda bekliyordum Sezer Badur 18 kişilik kadrodaİlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren ile Sercan niye alınmıyor kadroya?
Cidden iyi isimler.Onları oynatmayacaksak keşke almasaydık,çünkü onlar oynayarak ivme kazanacaklar.
Genç oyuncu olması lazım ya kadroda Zeki'yi almışlar yedeklere sanırım o kurala uyuyor.Yoksa genç oyuncu yok diye gene geçen sene gibi ceza yiyebiliriz
Yorum
-
Uçaktan alıp havaalanına yolcuları geitren otobüs bu,İzmir de bu şekilde bir belediye otobüsü veya metro(izban) yok...İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
böyle yolculuk olurmu ya
takımın otobüsü nerede
'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum