Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    artık rıdvan bey trabzonspor maçlarını da yorumlıyacakmış..devre arası ve maç sonunda bilginize
    Zaten yorumluyordu.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      manisa başkanı yine teşvik almıştır aziz köpeğinden orası garanti

geçen sezon 300--400 milyon tl arası birşey almıştı

bu maçda ne kadar alır acaba merak ediyorum..
      300 milyon tl ne demek yanlışınız var heralde. Bu paraya Manisa şehrini 5 kere satın alırsın...
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Ben bu sezon butun heyecanimi kaybettim bu kadar aciz bir TFF ile bu sezon ve diger sezonlar kimse birsey beklemesin aci belki ama gercek bu. Ben sahsen artik Turkiye de mac izlemiyecem sadece Trabzonspor`umuzun CL maclari ve IBB macini izlerim o kadar.
        Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• Hadi bismilallah inşallah galibiyetle başlarız her ne kadar herkes Türkiye Ligi'ni izlemeyeceğim dese de yarın herkes ekran başında veya stadda olacak.He bu ligin,federasyonun temiz olduğunu göstermez tabiki.Her ne kadar artık bundan sonra bu kirli işler biraz daha zorlu olsa da Şikeciler için federasyon yine aynı pislikte,yancılıkta bu böyle geldi böyle gider.Yarın içimizdeki tek heyecan bordo mavi renkleri göreceğimiz için olacak.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• işte olacagım için maçı izleyemiyecegim ama kazanacagımızdan eminim

Yorum

• Manisa eski tas eski hamam...giden de yok gelende ..! Bir tek akılda kalan kalabane gitti klukowski geldi. (Gerçi klukowski ve simpson amerikada turnuvada..) Rahat geçeriz...!
              İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• çoğu kişide olduğu gibi bende de heyecan yok. hani ne bileyim sezonun ilk maçı vs..
                bu ligdeki iyi sonuçlarımıza sevinmem, kötü sonuçlarımıza ise üzülmem, ligde oynadığımız maçlar benim gözümde birer hazırlık maçıdır.
                Şampiyonlar Ligi öncesi takımı görebilmek adına belki internetten bir yayın bulabilirsem bakarım.olmadı yatar dinlenirim.
                öyle geçen sene ki gibi koştura koştura maça yetişmek için o kahve senin bu kahve benim dolaşmam..hepsi boşaymış zaten.
                geçenlerde oynadığımız Orduspor ve Çaykur Rizespor maçlarından bir farkı yoktur benim gözümde. he bi fark var İnter maçının kadrosuna biraz daha yakın bir kadroyla çıkarız diye düşünüyorum.
                ne play-off ne başka bir şey..hiçbiri hakkında en ufak bilgim yok.
                seneye düşüreceklermiş..hele bi düşürsünler, lig temizlensin o zaman takip edip zamanımızı ayırırız.
                senelerdir aktif olarak takip ettik, kendimizi yıprattık, karda kışta 750 km öteye deplasmana gittik hepsi boşaymış..
                sen bugün çık sezon sonunda kara vereceğiz de..ne demektir bu ya..
                eğer bu takımın yaptıkları düşmesini gerektiriyorsa bu sene içinde suçlu olduğu halde bu ligde oynayacak demektir.
                ve cezasını 1 sene sonra alacak..
                ben niye 1 sene boyunca boş maçları takip edeyim ki..
                tabi ki gönlümüz her zaman bordo-mavi formanın yanında.

Yorum

• Ben sadece gol diye sevinmeyi özledim

Yorum

• Heyecan 0, maça da gitmiyorum... Artık eski fanatik taraftar gözüyle maçlara bakamıyacağım ancak oğlumu gönderiyorum maça, benden artık paso....
                    Şevkimi kıranlara yazıklar olsun hala daha küme düşürmeyi lig sonuna bırakarak bizim anamızın ak sütü gibi helal olan şmpiyonluğumuzu vermiyor Aydınlar fenerasyonuuuuuuu...... YUH OLSUN SİZE VE FENERASYONUNUZA , ŞİKEBAHÇELİLER

Yorum

• Bu kirlenmiş ligde Skor , puan umrumda değil! İyi oynasınlar ,zevk versinler, sakatlık vermesinler yeter.

Lig maçlarını ŞAmpiyonlar ligine hazırlık maçları olarak görüyorum

Yorum

• ------------------Tolga Zengin---------------

Serkan-----giray-------celustka------Marek

----------Colman-------Zokora----------

volkan--------- Adrian------------henrique

----------------Burak-----------
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trt Spor'da programa birazdan baskan baglanacak..
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Maalesef ne heyecan vaer ne baska bisey ligin basliyor olmasi bile umrumda degil...
                            Bu duydugu ilk kez hissediyorum farkli biseymis...

Hayirlisi ins. yinede yüzümüz ak ve basarili bir sezon geciririz...

Yorum

• Şevkimiz kırılmış olsada bu takım bizim takım.Şikecilere bırakamayız meydanı.
                              Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• çok zor bi maç bizi bekliyo. sonuç ne olursa olsun moralleri bozmamak lazım. takım daha yeni yeni oturuo.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X