Henrique yeter.. 3-0 tahminim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
ilk mactan konsantre olup hata yapmamaliyiz. mümkün oldugunca cabuk bir seri yakalamamiz avantajli olur.
herkes yeni kadro kurdu rakiplerimizden. en cabuk bizim kadromuzun oturacagini düsünüyorum sampiyonlar liginden dolayi.
bunu iyi degerlendirip arayi cabuk acmaliyiz...
Yorum
-
Maç saati için kampa girdim
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Emre ve Kıvanç profesyonel oldu: Kulübümüz altyapısından yetişen oyuncular Emre Küçük ve Kıvanç Sal... http://bit.ly/pvdLyg #Trabzonspor
Yorum
-
Kıvanç Çok iyi Topçudur... Güvencesi benden Adını yazın bir kenaraİlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre ve Kıvanç profesyonel oldu: Kulübümüz altyapısından yetişen oyuncular Emre Küçük ve Kıvanç Sal... http://bit.ly/pvdLyg #Trabzonspor
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
hala heyecan yok bende, geçen ki Rize maçını bile daha heyecanlı beklemiştim. geçen sene sınavda olduğum için Ts-eses maçını izleyememiştim sadece ama bu sene lig ve Türkiye kupası maçları için zamanımı boşa harcamama kararı aldım.yeni sistemden de haberim yok zaten, takip etmiyorum. Trabzonspor'un bu ligde almış olduğu iyi sonuçlar ya da kötü sonuçların benim için hiçbir önemi yok. ne sevinirim ne de üzülürüm. bu maça da internet üzerinden bi yayın bulabilirsem bakarım olmadı direk maç sonucuna bakarım..
Yorum
-
marech cechin kadroda olması inter maçında serkanın orta sahaya çekilecek olması olarak da yorumlanabilir...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
iyi futbolcuda karakteri sağlammı o daha önemli..Barış Memiş Türkiyenin gelmiş geçmiş en potansiyelli oyuncusuydu ama şuan Kıbrısa bile kabul etmiyorlar kendilerini...İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKıvanç Çok iyi Topçudur... Güvencesi benden Adını yazın bir kenara
Yorum
-
Bende böyle düşünüyorum..Büyük ihtimal manisa maçının 2. yarısında oyuna sokacaktır Şenol Hoca onu..İnter maçındada celutska sağa cech sola serkan orta sahaya kayar...İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarech cechin kadroda olması inter maçında serkanın orta sahaya çekilecek olması olarak da yorumlanabilir...
Yorum
-
Manisaspor macinin 18 kisilik kadrosu aciklandi:
Manisaspor macinin onbiri tahminim ve yedekleri:
------------------Tolga-----------------
Serkan-------Giray-----M.Yumlu--------Celustka
------------------Zokora-----------------------
Volkan Sen-----Burak-----Colman--------Adrian
-----------------Henrique----------------------
Yedek: Zeki, Cech,Glowacki, Aykut,Sezer, Alanzinho,Halil,En son sametbey tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 14:29.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum