Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzonlunun trabzonludan dostu yok gerisi yalan fb,bjk,gs zaten saymıyorumda sivas,antep,kayseri,bursa,eskişehir umrumda bile değilsiniz
    Böyle saçma sapan yorumların mantığı ne benim 100 arkadaşım varsa 98 i trabzonsporlu değil böyle klavye delikanlılığı yapıpta iyi niyetli birini göndermek bize yakışmaz
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öncelikle hoşgeldin!!

Anadolu'nun bağrından gelen kahraman,milliyetçi Sivaslı kardeşim...

Duyguların samimiyse ben ve benim gibi birçok taraftarımızın adına söylüyorum bunları...

Sivasspor belki de en nefret ettiğim klüptür ama sen ve senin gibi düşünen taraftarlar bu öngörüyü inşallah ilk Sivas deplasmanında çürütür..

Sen bize başarı diliyorsan yürekten,temiz bir ligde de Sivasspor'a sonsuz başarılar...

Sonuçta futbol bir oyun ve bizler bu oyunun mihenk taşlarıyız
      Sıcak ve Samimi Karşılamanızdan Ötürü Teşekkür Ediyorum.. Ben Dostluktan , Centilmenlikten Yana Bir Sivasspor Taraftarıyım.. Sivas'a Geldiğinizde Her Türlü Yardımı Yaparım.. Bende Trabzonspor'a Yeni Sezonda Sakatsız,Başarılı Bir Sezon Diliyorum..

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam genel olarak görüş ve kadrona katılıyorum ama eğer serkan sakat değilse sağ açıkta oynar ve halil en uçta oynar diye düşünüyorum..
        Sağ açıkta Serkan, en uçta Halil varken bence ligde bile gol atmamız çok zor. Inter maçını değil 90, 900 dakika oynasak o düzende gol atamayız. Halil bu maçta sahada mücadeleci ve top tutma özelliğiyle olmalı aynen Bilbao maçındaki gibi. Ancak forvet özellikleri körelmiş gibi geliyor bana. Vittek zaten tam turnuva oyuncusu ki bunu Dünya Kupasında gösterdi. Slovakya elenmese belkide gol kralı olacaktı 4 maçta 4 gol atmıştı.

Yorum

• Sivasspor'lu yol al buradan. fb nin en büyük cariyesine mensup olanlar mide bulandırır bizim bulunduğumuz adamlığın, dürüstlüğün, onurun ve büyüklüğün ortamında.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sağ açıkta Serkan, en uçta Halil varken bence ligde bile gol atmamız çok zor. Inter maçını değil 90, 900 dakika oynasak o düzende gol atamayız. Halil bu maçta sahada mücadeleci ve top tutma özelliğiyle olmalı aynen Bilbao maçındaki gibi. Ancak forvet özellikleri körelmiş gibi geliyor bana. Vittek zaten tam turnuva oyuncusu ki bunu Dünya Kupasında gösterdi. Slovakya elenmese belkide gol kralı olacaktı 4 maçta 4 gol atmıştı.
            hocam inter deplasmanına ilk amaçta zaten beraberliğe gidiyoruz,duruma göre ilerleyen dk larda senin dediğin kadroya geçilebilir ama maça öyle başlamamızın yanlış olacağını düşünüyorum..ayrıca ileri uçta illa biri oynayacaksa uzun zamandır resmi bir karşılaşma oynamayan ve takıma yeni dahil olan vittek değil milli takımdan hazır dönen pawel tercih edilebilir..

Yorum

• Sivassporluyum diyen bin kişiden anca biri Sivassporludur. Diğerleri genelde fenerli eziklerdir. Buraya yazan Sivassporlu arkadaşın bunu ispat etmesi çok zordur.

Yorum

• manisa kadroyu bozmadı ama yeni bir transferde yok gibi..simpson ve yeni transfer kulukowski amerika futbol şampiyonasında olduğu için yoklar...! Bu bizim için şans..! Havada karada yenmemiz lazım ama ciddiyeti elden bırakmamak lazım,malum top yuvarlak ))
                İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• bu maçın ilk yarısında skoru bulacağımızı düşünüyorum
                  burak-adrian-volkan inter maçında olmadığı için bu maçı çözecek adamlar
                  2 farklı skor bekliyorum ve ilk maçın dışarda olmasına seviniyorum

Yorum

• manisanın ilk onbiri nasıl olur acep..iyi başlangıç cl ye moral olur...
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• ------------------Tolga----------------------
                      ---------Giray------------Mustafa------------
                      --Celustka--------------------------Cech-----
                      ---------------------------------------------
                      -----------Zokora----Colman-----------------
                      ----------------Adrian-----------------------
                      --Volkan----------------------Henrique-------
                      ----------------Burak------------------------

Manisa maçı 11i bu şekilde olmalı bence.

---------------Tolga-------------------
                      ------Giray------------Glo--------------
                      -Celustka--------------------Cech-----
                      ----------------------------------------
                      ----------Zokora----Aykut-------------
                      -----Sapara---------------Colman-------
                      ----------Halil------Henrique-------------

Buda Inter maçında olması gereken 11 bana göre.
                      -----

Yorum

• ben bu maçta colman ve henrige de çok umutluyum. Bence hoca yorgun burakı ikinci yarı oyuna sürecek..
                        İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sivasspor'lu yol al buradan. fb nin en büyük cariyesine mensup olanlar mide bulandırır bizim bulunduğumuz adamlığın, dürüstlüğün, onurun ve büyüklüğün ortamında.
                          Bu söylediklerinle ne farkın kalıyor bir fenerbahçeliden..

Onlar herkes Trabzon'a yattı derken tüm takımlar,bizler buradan ne diye haykırdık..

YÜCE RABBİMİN ADALETİNE SIĞINIYORUZ DİYE...

Çok şükür ki devletimizin polisi görevini layıkıyla yerine getirerek içimizi rahatlattı..

Az da olsa hakkımızı aldık...

Adli yargıdaki olaylar bambaşka,taraftar denen kavram bambaşka..

Sahada rakibiz ama tribünlerde kanlı bıçaklı değiliz..

Sahamızda HAKKIYLA,BİLEĞİNİN KUVVETİYLE bizi yenen takımları da alkışladı AVNİ AKER'deki seyircimiz...

Lütfen ama lütfen,en azından misafir olarak gelen rakip taraftarlara hoşgörülü yaklaşalım...

Varsın büyüklük bizde kalsın,düşüncesi her ne olursa olsun!!
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• manisa maçına bu şekilde çıkacağımızı düşünüyorum..cech sahada sapara da muhakkak kadroda olmalı...

-------------------------------tolga----------------------
                            serkan----------giray------------------------celustka--------cech--------
                            -------------------------------zokora----------------------------------------
                            ----------------colman----------------------adrian-------------------------------
                            volkan------------------------------------------------------henrique
                            -------------------------------burak-----------------------------------

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ------------------Tolga----------------------
                              ---------Giray------------Mustafa------------
                              --Celustka--------------------------Cech-----
                              -----------Zokora----Colman-----------------
                              ----------------Adrian-----------------------
                              --Volkan----------------------Henrique-------
                              ----------------Burak------------------------

Manisa maçı 11i bu şekilde olmalı bence.

---------------Tolga-------------------
                              ------Giray------------Glo--------------
                              -Celustka--------------------Cech-----
                              ----------Zokora----Aykut-------------
                              -----Sapara---------------Colman-------
                              ----------Halil------Henrique-------------

Buda Inter maçında olması gereken 11 bana göre.
                              -----
                              Bence tam tersi olmalı ilk kadro burak'ın yerine halil konularak İnter ikinci kadro halil yerine burak oynayarak Manisa maçında kullanılmalı Bence Trabzonspor için daha iyi olur.. İnşallah İnter Maçında Türkiye'mizi En İyi Şekilde Temsil Edersiniz
                              En son Sivaslı_58_1967 tarafından düzenlendi; 08.09.2011, 22:39.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu söylediklerinle ne farkın kalıyor bir fenerbahçeliden..

Onlar herkes Trabzon'a yattı derken tüm takımlar,bizler buradan ne diye haykırdık..

YÜCE RABBİMİN ADALETİNE SIĞINIYORUZ DİYE...

Çok şükür ki devletimizin polisi görevini layıkıyla yerine getirerek içimizi rahatlattı..

Az da olsa hakkımızı aldık...

Adli yargıdaki olaylar bambaşka,taraftar denen kavram bambaşka..

Sahada rakibiz ama tribünlerde kanlı bıçaklı değiliz..

Sahamızda HAKKIYLA,BİLEĞİNİN KUVVETİYLE bizi yenen takımları da alkışladı AVNİ AKER'deki seyircimiz...

Lütfen ama lütfen,en azından misafir olarak gelen rakip taraftarlara hoşgörülü yaklaşalım...

Varsın büyüklük bizde kalsın,düşüncesi her ne olursa olsun!!
                                Bıraksana arkadaş ya. Geçen sene bana karşı neler yapıldı neler. Haklarım şerefsizce yendi. Sen ne diyorsun. Trabzonspor bu ülke futbolunda tektir. Bunu benim demem ayrı. fb li beyinsizlerin demesi ayrı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X