Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avrupa yabancı sınırlaması gibi bir sıkıntı yokken defans hattında Serkan'ın oynaması bize büyük zarar verir. Celustka-Giray-Glowacki-Cech çok daha sağlam bir dörtlü olur.
    Şenol Hoca'nın gerçekten 3 günlük antrenmanla Cech'i, Inter karşısında sahaya süreceğine inanıyor musun renktaş ?

Cech,Sapara ve Vittek'in en az 3 haftası var bu takıma girmek için. Lille maçında sahada olabilirler.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk 4-5 hafta takılmayız bu maçı alarak seriye başlarız .
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şenol Hoca'nın gerçekten 3 günlük antrenmanla Cech'i, Inter karşısında sahaya süreceğine inanıyor musun renktaş ?

Cech,Sapara ve Vittek'in en az 3 haftası var bu takıma girmek için. Lille maçında sahada olabilirler.
        Oyuncular fizik olarak hazır olmadığında hocamız bekletiyor ama bu adamlar daha yeni milli takım maçlarından geldiler. Sapara ve Vittek'in ne durumda olduğunu bilmiyorum ama bence Cech %100 hazırdır. Inter maçında Cech, Sapara, Vittek, Burak, Volkan, Adrian olmadan bir kadro kurarmısın?

Yorum

• İlk olarak Sivaslı_58_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sivas'tan selamlar..Ben kendi halimde evime Digitürk Sivasspor paketini almış Koyu bir Sivasspor taraftarıyım hiç bir klüple en küçük bir husumetim yoktur maçta Sivassporumu desteklerim kazanırsak sevinirim kaybedersek gelecek haftayı iple çekerim diğer takımlarmış taraftarmış pek ilgilenmem ayrıca Manisa maçında başarılar dilerim kardeşlerim dostça maç olması dileğiyle..
          iyi güzel ama sivaslıysanız ve koyu sivasspor taraftarıysanız ne amaçla buraya üye oldunuz ve mesaj yazma gereği hissettiniz onu anlamadım. burada bu takımın taraftarları var hep. ayrıca sohbet etmek için de uygun bi yer değil.

Yorum

Oyuncular fizik olarak hazır olmadığında hocamız bekletiyor ama bu adamlar daha yeni milli takım maçlarından geldiler. Sapara ve Vittek'in ne durumda olduğunu bilmiyorum ama bence Cech %100 hazırdır. Inter maçında Cech, Sapara, Vittek, Burak, Volkan, Adrian olmadan bir kadro kurarmısın?
            Tolga
            Serkan Giray Glowacki Celutska
            Zokora Aykut Colman
            Halil Henrique Alanzinho ( Pawel )

Evet biraz zorlama kadro oldu ama bu kadronun çıkacağını düşünüyorum. Şenol Hoca, slovakları oynatırsa beni çok şaşırtır. ( Tabi ki bende oynasınlar isterim, sadece Şenol Hoca'nın oynatacağını düşünmediğim için bu kadroyu yaptım. )
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Büyük İhtimal Böyle Çıkarız Sahaya..
              Cech ve Glowackinin oynayacağını sanmıyorum..
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

Avrupa yabancı sınırlaması gibi bir sıkıntı yokken defans hattında Serkan'ın oynaması bize büyük zarar verir. Celustka-Giray-Glowacki-Cech çok daha sağlam bir dörtlü olur.

Cech milli maçta oynadımıydı acaba, oynadıysa ve uyum sağlayabileceğine kanaat getirilirse neden olmasın.
                En son ONUR BEKAR tarafından düzenlendi; 08.09.2011, 22:03.
                Emekleri çaldın yine.
                Günahkarsın Fenerbahçe !
                Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Haydi İstanbul, gelen yok mu
                  21.12.2009 Unutmayacağız...
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                  Cemil Usta
                  Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolga
                    Serkan Giray Glowacki Celutska
                    Zokora Aykut Colman
                    Halil Henrique Alanzinho ( Pawel )

Evet biraz zorlama kadro oldu ama bu kadronun çıkacağını düşünüyorum. Şenol Hoca, slovakları oynatırsa beni çok şaşırtır. ( Tabi ki bende oynasınlar isterim, sadece Şenol Hoca'nın oynatacağını düşünmediğim için bu kadroyu yaptım. )
                    Şimdi birde şu kadroya bak;

Celustka-Giray-Glowacki-Cech
                    -----------Zokora-----------
                    -------Colman--Sapara------
                    Halil----------------Henrique
                    -----------Vittek------------

Bence forvet transfer edilmesinin en önemli sebeplerinden biriside Burak'ın ilk 3 maçta cezalı olması. Bu maçlarda oynamayacaksa napayım ben Vittek'i. Yukarıdaki kadroyla çıkacağız bakın görün.

Yorum

• İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cech milli maçta oynadımıydı acaba, oynadıysa ve uyum sağlayabileceğine kanaat getirilirse neden olmasın.
                      Evet Cech 2 milli maçtada 90 dakika oynadı. Bu iş umarım Jaja'nın Liverpool maçlarında oynatılmamasına benzemez. Biz bu oyuncuları Şampiyonlar ligi için transfer ettiysek en zorlu maçımız olan Inter maçında oynatılmalılar.

Yorum

Bence forvet transfer edilmesinin en önemli sebeplerinden biriside Burak'ın ilk 3 maçta cezalı olması. Bu maçlarda oynamayacaksa napayım ben Vittek'i. Yukarıdaki kadroyla çıkacağız bakın görün.
                        Vittek ayaginda top tutabiliyorsa bu ilk 11 cok iyi.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Keşke renktaş ta Şenol Hoca'yı biliyorsun Benim verdiğim kadroyu da unutma, bakarız hangisi çıkacak maça.

Cech ancak Lille maçında ilk 11 başlar, Vittek ve Sapara süpheli. Çünkü mevkilerinde öncelikli oyuncular var.
                          En son mda61 tarafından düzenlendi; 08.09.2011, 22:12.
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Sapara, Adrian'ın yokluğunda önemli işler yaparsa beklediğim olur, Adrian'a forma falan vermez.

Yorum

• İlk olarak Sivaslı_58_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TrabzonsporLu Kardeşlerim Sizlerle Sohbet Etmek İçin Geldim Şu Anda Sizin Misafirinizim Ayıp Ettiğinizi Farkında Değilmisiniz ?
                              İyi niyetlisin belli ama sivasa aşırı derecede öfkeliyiz. İstersen gerginliğe neden olmamak için git. Belki ilerleyen zamanlarda olatlar soğuyunca tekrar bekleriz
                              Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

hocam genel olarak görüş ve kadrona katılıyorum ama eğer serkan sakat değilse sağ açıkta oynar ve halil en uçta oynar diye düşünüyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X