Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ............................................tolga.............................................
    ..........serkan............giray.........mustafa...........celustka................
    .............................zokora..........colman......................................
    ..............burak.........................................hanrique.....................
    ...................................adrian....................................................
    ..............................halil.............................................................

şenol hoca bu kadroyla çıkmassa bende bişey bilmiyorum bakında görün....
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• Volkan sakat ve cezalı olmadıkça ligde her maçta oynar. Nasıl olsa Avrupa'da yok ve yerli...

Tolga - Serkan Giray Mustafa Celutska - Zokora Colman Volkan Adrian - Burak Henrique
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ............................................tolga.............................................
        ..........serkan............giray.........mustafa...........celustka................
        .............................zokora..........colman......................................
        ..............burak.........................................hanrique.....................
        ...................................adrian....................................................
        ..............................halil.............................................................

şenol hoca bu kadroyla çıkmassa bende bişey bilmiyorum bakında görün....
        bende bu kadroyu yazdım.Bencede böyle olucak kadro

Yorum

• --------------------------Tolga---------------------------
          --Serkan-----------Giray----------Glowacki-----------Celustka--
          --------------------------Zokora--------------------------
          ----------------------Colman-----Adrian--------------------
          ----Volkan---------------------------------------Paolu H.----
          --------------------------Burak-----------------------------
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Volkan, Burak, Adrian'ın yerleri garanti..

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              --------------------------Tolga---------------------------
              --Serkan-----------Giray----------Glowacki-----------Celustka--
              --------------------------Zokora--------------------------
              ----------------------Colman-----Adrian--------------------
              ----Volkan---------------------------------------Paolu H.----
              --------------------------Burak-----------------------------
              Bence de bu kadro olur ve olmalı.

Yorum

• burak ve volkandan ligde bayağı yararlanacağız
                adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Ortalıklarda dönen muhtemel kadro en iyisidir. Boşuna dememişler "En iyi antrenman maç yapmaktır" diye. Yorgunluk, dinlendirmek falan hikaye...

Ayrıca şunu söyleyeyim: Cech, Sapara ve Vittek'i 18'de göremeyince yönetime ve teknik heyete sövecek bir ton adam tanıyorum.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• .................................. TOLGA.................................

SERKAN..........GİRAY........ GLOVACKİ .........CELUSTKA

.....................ZOKORA............. COLMAN..................

VOLKAN ..................ADRİAN .................HENRİKE

.......................... BURAK .......................................

Bence bu kadro...

Yorum

• tolga
                      serkan giray glowacki/mustafa celustka
                      zokora colman adrian
                      halil/volkan burak henrique kadro bu ...sıkıntı yok ama 18 e alınmayacak 3 oyuncu kim .eğer slovaklarsa bu adamlar inter maçında lazım olacak bize.ben glowackinin 18 e alınmayıp bunlardan birinin alınmasını tercih ederim.adaptasyon için...
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• şimdi bilet konusu noldu, biletix satmayacak mı, satacaksa ne zaman satacak diye sorsam çok mu tekrar bir soru olmuş olacak?
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Nedense bende Henriquenin forvet,kanatlarda ise Burak-Volkan ikilisinin oynayacağını düşünüyorum.

Yorum

• Şenol Hoca'yı az çok tanıyoruz. Kondisyon açısından hazır da olsalar Slovak grubunun Perşembe gelip Cumartesi maça çıkacak halleri yok. O yüzden kafileye alınmayacak yabancılar üçü ve Piotr olacaktır. Zeki'nin de ceza ödememek için 18'de başlayacağını düşünüyorum...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Volkan oynadığı taktirde Burak forvette değerlendirilir. Süper Lig standartlarına göre de en az 25 gol atar forvette oynarsa. (40 maç olduğundan)

Yorum

• altunterim Osman Altunterim

Bana büyük boyutta bir BordoMaviNet logosu lazım arkadaşlar.. En acil tarafından
                                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X