bu sene gs süpürür gibi, çok sağlam takım kurdular.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
10. hafta'dan sonra istifa sesleri bekliyorum gs'denİlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene gs süpürür gibi, çok sağlam takım kurdular.
rijkaard dönemindeki kadro efsane.. real madrid kadrosu gibiydi n'oldu sonuc?
---- Elano --- Topal ----
Keita --- Arda --- Dos S.
--------- Baros ---------
Bu üsteki kadroyu kim kurabilir yeniden?
Yorum
-
İstedikleri gibi yıldız futbolcu alsınlar.Bu iş takım oyunu.Geçen sene q7,Simao,Guti'yi aldı Bjk sonuç kocaman bir sıfır.Gs Elano,Baros,Kewell,Keita'yı aldı sonuç gene kocaman bir sıfır.Mesele takım olabilmek.İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene gs süpürür gibi, çok sağlam takım kurdular.''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
Bu sene sonuçlara fazla takılmamak lazım ilk 4 'den kopmadğımız sürece sorun yok yani 1. olmaya gerek yok .....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
bu düşüncenin verdiği rahatlık kötü.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene sonuçlara fazla takılmamak lazım ilk 4 'den kopmadğımız sürece sorun yok yani 1. olmaya gerek yok .....Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
Arkadaşlar hala bu sene playof sistemi oynanacağını benimseyemedik mi ?gs neyi süpürüyor.Playoflarda gsnin en fazla 3. olacağını düşünüyorum.İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene gs süpürür gibi, çok sağlam takım kurdular.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
maç temposunu arttırmak için idelae yakın bir onbirle çıkacağımızı düşünüyorum.
..............................tolga...............................
serkan............giray...............glo...............cech
......................aykut..........colman..................
.......burak...............adrian.................paulo....
.........................pawel(halil).............................En son eyinc tarafından düzenlendi; 05.09.2011, 18:17.SABIR = BAŞARI
Yorum
-
devamlı süre gelen bir alışkanlık vardır kadro 20 dir 25 dir 30 dur tüm hocalar derki hak eden formayı kapar diye inanmıyorum ben buna bizler antremanları izlemeyiz kimin ne yaptığı nasıl çalıştığını özel hayatını vs vs yinede bir kadro çıkartırız kafamıza göre bu kadro % 90 tutar her zaman isim kazanır.
tolga
serkan,glowacki,giray,cech
adrian,colman,zokaro,volkan
burak,henrigue
ikinci yarı oyuna girecekler celustka,halil,vitek,sapara.
---------------------------------------
şampiyonlar liginde
burak ile adrian cezalı volkan oynayamayacak.
tolga
serkan,glowacki,giray,cech
sapara,colman,zokaro,halil
henrigue,vitek
ikinci yarı oyuna girecekler celustka,aykut,barış,brozek
Yorum
-
playoff'u basketboldaki gibi falan olduğunu sanıyorsunuz sanırım.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hala bu sene playof sistemi oynanacağını benimseyemedik mi ?gs neyi süpürüyor.Playoflarda gsnin en fazla 3. olacağını düşünüyorum.
ligde çok puan almadığın sürece playoff'un bir manası yok.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum