sorun çıkmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ben bu sene bjk,gs ve bizim acik farkla onde bitirecegimiz dusunuyorum. fenerde niangi satmazsa bu takimlara dahil olur ama kafa olarak hazir olurlarmi bilmiyorum. Bu sene anadolu takimlarinda cok beklentim yok umarim yanilirim cunku lige zevk gelir. Bu maca manisadan daha hazir cikacagizimiz kesin. Sadece gol yollarinda sorun yasiyabiliriz.Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Olası bir yenilgi veya beraberlikte burada,bence ilk dörde bile giremeyiz,bunları da yenemiyorsak daha oynamayalım,bizden bir şey olmaz,lig bitmiştir gibi cümleler duymak istemiyorum,diyecektim ama baktım ki şimdiden yazılmış bile.
Kolay gelsin Trabzonsporum,alnımızın akıyla!
Hadi 3 puan!
Yorum
-
Geçen sezon başardığımız 42 puanlı devre 2-3 yıl yatırım yapılan ve sabır gösterilen bir takımın eseriydi .
Beklentileri iyi ayarlamak gerekli .
İlk hafta deplasmanları her zaman zordur . Takım ritmini bulana dek eleştirmeden destek olmalı . Olası puan kaybında kimse burada takımına zarar vermeye kalkmasın .
Yorum
-
ligi artik umursamiyorum ilk 4 belli tiyatro izliyecegiz gene .. ligtv buyuk darbe aldi dolaysiyla telafi etmenin pesindeler ve play off sistemini getirip sezon sonunda 4 buyuk klubu kendi aralarinda oynicagi maclarla kendi prestijini birazcik yukseltecektir.. yanii TIYATRO IZLEMEK ISTEYEN izlesin.. ben sadece sampiyonlar ligi DEVLERIN macini izlerim..14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
manisaspor başkanı aziz yıldırım'ı banka olarak gördüğü unutulmamalı.
hala başkan mı?
bu takımlara karşı iyi niyetim sıfır. namussuz takımlar.
1. sivas
2. eskişehir
3. gençler
4. manisa
5 kayseri
bu takımlar ile işimiz iş@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
yener geliriz !

Yorum