maçı türibinde izledim. defansımız dökülüyor. serkan acilen emekliye ayrılmalı. Puan kaybının ilk maçta olması bence olumlu. kadromuz kaliteli. çabuk toparlanır ve ligi domine ederiz diye düşünüyorum. Ancak şenol hocanın bu şapkadan tavşan çıkarma girişimlerinden vazgeçmesi lazım. doğru değişiklikler yaptı ancak görev dağılımı çok yanlıştı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
70'den sonrakiİlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçı türibinde izledim. defansımız dökülüyor. serkan acilen emekliye ayrılmalı. Puan kaybının ilk maçta olması bence olumlu. kadromuz kaliteli. çabuk toparlanır ve ligi domine ederiz diye düşünüyorum. Ancak şenol hocanın bu şapkadan tavşan çıkarma girişimlerinden vazgeçmesi lazım. doğru değişiklikler yaptı ancak görev dağılımı çok yanlıştı.
Celustka - Mustafa - Giray - Cech
mi daha iyidi yada
Serkan - Mustafa - Giray - Celustka
ilk 11deki mi?
Yorum
-
Ben de bunu anlamıyorum işte. Sanki tarihin futbol ilk maçını oynadık, ya da tarihte ilk defa bir takım laubaliliği yüzünden 10 kişi kalan rakibine puan kaybediyor. Futbol laubalilik kaldırmaz, rakibi küçümsersen bedelini ödersin. Bunu hala bilmeyen anlamayan futbolcu bu saatten sonra mı anlayacak. Aynı olay daha sonra da yaşanacak ve yine ders almalıyız diyeceğiz.İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam kadrodan 5 isim yeniydi ama 10 kişilik rakibi yenmeliydik, umarım bu gelecek maçlar için ders olmuştur...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
serkan cech değişikliğinden sonra orta alana geçti. golde alanzinhonun kaptırdığı bir top vardı ve zokora baskı yapamadı.İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle70'den sonraki
Celustka - Mustafa - Giray - Cech
mi daha iyidi yada
Serkan - Mustafa - Giray - Celustka
ilk 11deki mi?
değişiklikten sonra kademe anlayışı kayboldu. karıştı biraz.
ilk seçenek bence daha iyi. serkan hiç bindirme yapamadığı gibi,yiğitide durduramadı. ayrıca golde kaçırdı.
Yorum
-
Takımın şu anki durumu biraz şeye benziyor. Hani Fifa futbol oyunlarında atıyorum mesela fifa-2011'de tanımadığın bir takımı oynamak için aldığında mesela italya'nın bologna takımı futbolcuların çoğuna yabancısınızdır, ancak 5-6 maç yaptıktan sonra takım hakkında genel bir kanaat sizde oluşmaya başlar ( şu adam dayanıklı, şunun tek vuruşları iyi, falanca iyi orta yapıyor....) zamanla değişmiz 11'iniz ortaya çıkıyor.
Şenol Hoca'nın başında şu an buna benzer bir durum var.
Zaman birçok şeye halledecektir. Çünkü aynı şeyi dün gece gs de yaşadı. Halbuki bakınca tek tek adamlar mevkilerinin iyi olanları.
Zaman lazım zaman.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Bu futbolcular kora kor. dişe diş oynama mantalitesini yerleştirirlerse bu ligi açık ara şampiyon tamamlarlar. Yok biz yata yata galip gelelim derlerse 10 kişilik takımlardan gol yemeye devam ederler.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
aslında tüm olay adamların 10 kişi kalmasıyla bizimkilerin nasıl olsa alırız yanlışına girmeleridir.
golü 80. dakikada yeseydik bir gol sıkıştırırdık mutlaka, 88. dk çok kötü oldu. gol bağıra bağıra geldi. umarım avarel stoper olmayı öğrenir yoksa oynadığı maçlarda böyle goller yememiz çok normal.
sonuçta kafalar inter'de, herkes heyecanlı. tarzanlar da anormal sert oynadılar ki anlamakta zorluk çektim. resmen sakatlamak için çalıştılar. futbol bir yana ben böyle müdahale yapan topçuları kızılcık sopasıyla haşlama taraftarıyım.
maçtan aklımda kalan adrian'ın pasları bir de simpson'un müthiş ayak hareketi..her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
Bu bilinci verecek olan hocadır.İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu futbolcular kora kor. dişe diş oynama mantalitesini yerleştirirlerse bu ligi açık ara şampiyon tamamlarlar. Yok biz yata yata galip gelelim derlerse 10 kişilik takımlardan gol yemeye devam ederler.
Şenol hocada bu yok.
Hangi maça baskılı, ezen, perişan eden bir takım olarak başladık 1 örnek verin.
Yorum
-
Efendim! Geçen seneki 2 İBB maçı, 2.yarı Gaziantep, Ankaragücü, Kayseri, ilk devredeki fenerbahçe ... isterseniz biraz tarama ve hafıza zorlamasıyla Şenol Hoca yönetiminde baskılı başladığımız en az 50 maçı daha örnek olarak verebilirim.İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bilinci verecek olan hocadır.
Şenol hocada bu yok.
Hangi maça baskılı, ezen, perişan eden bir takım olarak başladık 1 örnek verin.
Galiba bu sezondan bahsettiniz ama henüz ligin ilk haftası
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
bugün çocuğum ilkokul 1 e başladı. tabi ki yanındaydık. öğretmen bişeyler anlatmaa telaşında, bizimkiler kendi aleminde.. bir kargaşa bir kaos ortamı vardı. Trabzonsporun durumunu da biraz buna benzettim. çok kişi yeni, bir kaotik ortam var!!! zamanı gelince çok can yakacak. ama öğrencilerin laubaliliği bırakması lazım. öğretmeninde derdini iyi anlatması
Yorum
-
Arkadaşlar tamam eleştiri en doğal hakkımız ama burada Şenol hoca ya yazılanlara üzülüyorum. Yüreğiyle,fikirleriyle özel bir insan türk futboluna çok katkı yapmış olan insan. Sadece biraz duygusal o kadar. Elinde eiminim fener,gs kadar güç olsa neler söyler futbol adına ama bu kadar söylemesi bile yeterli oluyor.
Şenol hoca herkesi kazanma uğruna belkide kendinden ödün veriyor ama Trabzonspor'a ondan başka yararı olacak birini tanımıyorumZafer mutlak inananlarindir...
Yorum
-
maçtaki kötü futbolla ilgili herkes bişeyler yazmıştır buraya. taktik hataları da yazılmıştır. e peki hiç mi iyi bişey yok. var tabi ki; sanki tanıdık biri çekmiş gibi beraber aynı arabada gittiğimiz 4 kişi olarak fotoğrafımız fotomaç'a çıkmış. o yöne bile bakmıyormuşuz, ne diye koymuşlar anlamadım
Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum