Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tolga bile daha 50. dakikada zaman geçirmeye başladı, bu korkaklık nedir ?
    peki ya 10 kişilik Manisaspor'a karşı ZOKORA-SERKAN-CELUSTKA-GİRAY-MUTSTAFA-CECH gibi isimlerin aynı anda sahada olması ve oyunun en iyi isimlerinden Adrian ve Halil'in çıkması?

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolga bile daha 50. dakikada zaman geçirmeye başladı, bu korkaklık nedir ?

Evet dikkat çeken bir görüntüydü.
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        peki ya 10 kişilik Manisaspor'a karşı ZOKORA-SERKAN-CELUSTKA-GİRAY-MUTSTAFA-CECH gibi isimlerin aynı anda sahada olması ve oyunun en iyi isimlerinden Adrian ve Halil'in çıkması?
        Şenol Hoca'nın her zamankı gibi 1*0 garanti görmesi.. Birisi şunu şenol Hocayaı görürse söylesin. Maç 2*0 olmadan maç rolatınye alınmaz..

Bu kaçıncı oldu ben unuttum...Tam sıkıştığımız zaamnalrda gol yyoruz ve son 10 dakka da ALANZİNYO kurtarıcı olarak sahaya sürülüp şapkadan civciv çıkarması bekleniyor...Onun adına da üzülüyorum
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Iyi yoldayiz fazla strese gerek yok.

Takim yeni kuruldu gec katilanlar oldu sistem, taktik, takim oyunu,.....zaman alabilir biraz ama gerekek skorlarida aliriz diye düsünüyorum...

Su adam niye alindi diyecegim birisi yok acikcasi.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Sorun akılların İnter maçında olmasıydı.
            Toparlanacaktır herkes.

Yorum

• arkadaşlar trabzonun ikinci golü bulamamasın da bence hüseyin tok un rolü de konuşulmalı. adam kalenin için top çıkardı elle burak topunu kesti çok kritik müdahelelerde bulundu.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu sene takımın üstüne çok gitmemek gerek
                vaziyet belli
                ateşin üzerine körükle gitmenin lüzumu yok.
                sonra şenol hocayı gönderecekler ve şenol hoca bir daha takımın başına gelene kadar geri dönülmez bir kaos ortamı başlayacak

bu takımda teknik direktörleri gönderen taraftardır
                kaos ortamı yaratan taraftardır
                herkes çuvaldızı çıkarıp batırsın kendine

gerçek bu

olabildiğince istikrardan yana olmalı taraftar
                çünkü bu istikrar adına trabzonsporun son şansı

taraftar takımını çok esvdiğini söylüyor ama ben inanmıyorum
                bu takımdan as takımdan 8 kişi gitmiş,yerine yeni 8 kişi gelmiş
                aradan geçmiş 2 ay
                ne bekliyorsunuz ki?

tabii ki tökezleyecek
                belki interden fark bile yiyebliriz

ben önceden uyarımı yapayım

bir beraberliğe,bir mağlubiyete bu kadar çok tepki verirseniz bu sezon şenol hocayla bitmez

ve ben bir grup futboldan anlamayan taraftar kisvesi altına sığınmış galibiyet manyakları ve ego tatmincileri yüzünden takımın bir 10 senesinin daha heba olmasını istemiyorum

şenol hoca iyidir kötüdür ama artık sezon başladı
                bunun kararı verilmiş.
                şenol hocayla devam edilecek
                artık yeni transferde yapamıyoruz
                yani adamları satma/alma gibi bir durumumuz yok
                adam ilk maçına çıkmış bizimkisi hemen atlıyor

bir şey veremedi.

herkes aklını başına toplasın
                ben testi kırılmadan baştan söyleyeyim
                sonra şenol hoca yollanır devre arasında
                salak bir ülkeden salak bir hoca dünya klası hoca diye yutturulur
                birbirinizi burada yemeye devam edersiniz

seçim sizin...

bravo renktaş...

Yorum

• Bir sifirdan ve de rakibin eksilmesiyle maci aldik dediler.

Rakibi kücümsemek bu sonucu getirdi. Anlasilan akillar sampiyonlar ligi macindaydi.

Ayrica defans hatti cok da kötü degildi. Takim savunmasi henüz tekliyor.

Onun icinde biraz daha zaman gerekli.

Yorum

• Renkdaslarim biraz sabirli olun, bu takim daha henüz ilk lig macina cikti...

Gecen sezon (bana göre Sampiyon olan) 82 puan toplayan, ilk 11'inden 4 önemli futbolcusunu kaybeden, toplam 13 yeni transfer yapan bir takimi elestirmek icin cok erken.

Dün aksam takim 2-0'i yapabilse mac farka giderdi...

Ama rakibine saygi göstermezsen, sahaya sonra giren oyuncu 2. gol ve takimin galibiyetinden cok "no look" pas yapmayi düsünürse...Sonuc bazen böyle olabiliyor.

Elbette bir futbolcunun performansi bu sonucu getirmedi...ama bu kücük ama cok önemli bir ayrintidir.

Takim gecen senenin üstüne de cikabilir, o performansin cok altinda da kalabilir. Bu bircok nedene bagi...

Trabzonspor'un elinde cok büyük bir firsat var...

Bu firsati büyük beklentilerle takimi ve hocayi yipratmak yerine, sabirli ve inancli bir sekilde futbolculara ve hocaya takim olma yolunda yardimci olmamiz lazim.

Cok iyi bir yönetimimiz olmasada, iyi bir futbolcu kadromuz, bu ülkenin en iyi teknik ekibimiz var.

Bu degerlere sahip cikalim...

Simdi destek zamani!...

Yorum

• Şampiyonuz bu sezon , defans hattımızı biraz toparlamamız lazım...
                      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• valla hiç üzülmedim,playof sistemine geçince insanda futbol sevgisi bırakmadılar,ama eski sistem olsaydı 2 gün kendime gelemezdim,,,puan kaybedince şöyle diyoruz,yaw boş ver,nede olsa sezon sonu ilk 4 deyiz ,ve fazla puan farkkı olmaz diyor
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak ogeday6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bravo renktaş...
                          İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu sene takımın üstüne çok gitmemek gerek
                          vaziyet belli
                          ateşin üzerine körükle gitmenin lüzumu yok.
                          sonra şenol hocayı gönderecekler ve şenol hoca bir daha takımın başına gelene kadar geri dönülmez bir kaos ortamı başlayacak

bu takımda teknik direktörleri gönderen taraftardır
                          kaos ortamı yaratan taraftardır
                          herkes çuvaldızı çıkarıp batırsın kendine

gerçek bu

olabildiğince istikrardan yana olmalı taraftar
                          çünkü bu istikrar adına trabzonsporun son şansı

taraftar takımını çok esvdiğini söylüyor ama ben inanmıyorum
                          bu takımdan as takımdan 8 kişi gitmiş,yerine yeni 8 kişi gelmiş
                          aradan geçmiş 2 ay
                          ne bekliyorsunuz ki?

tabii ki tökezleyecek
                          belki interden fark bile yiyebliriz

ben önceden uyarımı yapayım

bir beraberliğe,bir mağlubiyete bu kadar çok tepki verirseniz bu sezon şenol hocayla bitmez

ve ben bir grup futboldan anlamayan taraftar kisvesi altına sığınmış galibiyet manyakları ve ego tatmincileri yüzünden takımın bir 10 senesinin daha heba olmasını istemiyorum

şenol hoca iyidir kötüdür ama artık sezon başladı
                          bunun kararı verilmiş.
                          şenol hocayla devam edilecek
                          artık yeni transferde yapamıyoruz
                          yani adamları satma/alma gibi bir durumumuz yok
                          adam ilk maçına çıkmış bizimkisi hemen atlıyor

bir şey veremedi.

herkes aklını başına toplasın
                          ben testi kırılmadan baştan söyleyeyim
                          sonra şenol hoca yollanır devre arasında
                          salak bir ülkeden salak bir hoca dünya klası hoca diye yutturulur
                          birbirinizi burada yemeye devam edersiniz

seçim sizin...
                          )Gülerek okudum mesajını. Sankı burda yorum yapanlar Kongre delegesiymiş gibi konuşuyorsun..Taraftarın kaybedilen bir maç sonrası üzüntülerini ve stresini konuşmaıs kadar doğal bir şey olamaz. . Sen kaybettiğinde hemen şenol hoca gitsin diyenlerdenmısın kı , Herkesı oyle düşünüyor mu sanıyorsun..

Taraftar bu takımı her zaman sahiplendi, Kaybedilen puan sonrası kızmayacak ve eleştirmeyecekmiyiz..Bizim vurdumduymaz ve Yenilgiyi hazmetmemezi bekleyemezsın, Gamsız olursak gamsız bir futbolcu ordusu da oluşur..

Üzüntü sonrası gelen eleştirler olacaktır.

Düşüncelerine Şenol hoca yı karıştırma,...

'' bir grup ego tatmıncisi '' lafını ne maksatla söyledin. Taraftar elbette egolarını da tatmın edecek. Kazandıklarında aldıkları 15 bindolarları bize vermediklerine göre bize sadece egolarımızı tatmin etmek ve sevinçlerimizi göstermek yada üzüntülerimizi belirtmek kalıyor.. Yonetici gibi konuşmana gerek yok.. Varsa yneticlik gibi bir derdin bunları giderseın kongrede anlatırsın,

Eleştiri yapanlar kadar takımını sevdiğini de düşünmüyorum..Ben takımım için gerekirse sert de konuşabilirim ama bu takımım için herkesle çarpışacağımı da gösterir..

Kaybedince geceleri uyuyamayacka kadar problem yapmıyorsan kayıpları bu senın bilecein iş.. O kadar futbolu takip ediyorsun demektir

Yorum

• Takıma 20 milyon Euro harcandı hala bariz eskiklikler göze çarpıyor.

Stoper ve yerli orta saha.
                            Bordomavi.net

Yorum

• Bence Şenol Hoca gayet doğru değişiklikler yaptı ama o da bizim gibi bu kadar ciddiyetsiz bir 2. yarı beklemiyordu. Burdan fırsat bulup da Şenol hocaya sallayanları da Allah'a havale ediyorum.
                              TRABZONSPOR
                              Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                              Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                              ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Allahtan Mactan Sonra Girmiyorum Foruma

Puan Kayıpları Olucak Ama Olucaksa İlk Haftadan Olsun.....

8jk de Kötü Başladı Bence Takımlar Hazır Degıl Bugun 6s Yide İzlicem Bakalım Onlar Ne durumda

Bu arada İnter Macına Daha Akıllı Bir Bicimde Cıkmalıyız,Bence Bizimkilerin Aklı İnter Macında İdi...

Volkan,Burak,Adrian Olmuyacak Macda Onların yerıne

Volkan Out Sapara İn
                                Burak Out Vittek İn
                                Adrian out Henriqe İn

Kalabalık orta saha İsimizi Cözer

4-5-1 de cıkabilirz,5-3-2 de olabilir.

Benım Tercihim 5-3-2

Yani...

Celustka,Giray,Mustafa,Cech,
                                ------------ Serkan----------
                                --------Zokora------------Colman-------
                                ------------------Sapara--------------
                                ----------Henriqe----------Vittek------------