İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2011-2012 Sezonu Fikstürümüz
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
Bu sezon feybe'nin de gs'nin de Avrupa Kupası maçları yok. Maç sayısı eğer yukarda bitirirlerse 40'a çıktı. Bizim de inşallah başa oynayacağımız düşünülürse zorlanacağız, çok maç yapacağız. feybe ile gs'yi gazlamaya çalışacaklardır. Dikkat!!!!Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
fikstür yeniden çekilecek.
artık herkes anladı. 4 takım kurtalamaz düşecek.
yol yakınken yarın fb nin başvurusu ve bjk in men olayına bağlı diğer 2 takım sivas ve miy da düşürülüp yeniden fikstür çekilecek.
.kaynak arasanız as,oerlikon.böhler gibi markaları tavsiye ederimfenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
Artık hafta içi de mi oynayacağızİlkkez görüyorum
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
6 Ağustos 2011, Cuma İlk maç yine İstanbul'da!
Karadeniz ekibinin fikstür gereği evinde oynaması gereken ilk maçı İstanbul'da yapacağı iddia edildi.
Bunun iki nedeni var. Birincisi Athletic Bilbao için basılıp satılan biletlerin elde kalmaması, bu karşılaşmada kullanılması. İkincisi ise Avni Aker’in bu sürede her açıdan Şampiyonlar Ligi şartlarına uygun hale getirilmesi.
ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !
Yorum
-
Gerçeklik payı varsa yuh diyorum. Millet o biletleri Avrupa maçında TT Arena atmosferini tatmak için aldı. Hele ki 2.hafta Avni Aker'de oynanacak İBB maçını yer değiştirip sakın Olimpiyat'a aldırmaya kalkmasınlar. Avni Aker'de son maçımızı oynayalı 3.5 ay geçmiş. Hem devletten 6 milyon TL alıp hem de bu süre zarfında şampiyonlar ligi standartlarına getiremiyorlarsa kendi ayıpları. Kaldı ki ilk lig maçımız zaten deplasmanda. Evimizdeki ilk lig maçı ile şampiyonlar ligi maçı arasında da 9 gün var. Stadın 25 gün sonraki lig maçına yetiştirilmeyip, o lig maçından 9 gün sonrasına yetiştirileceğini söylerlerse buna kimse inanmaz...Trabzon bir sevda,
Yorum
-
6 tane bilet aldım. 5 bilet şehir dışından gelecek arkadaşlarım içindi. adamlar zaten galatasaray taraftarı. şimdi 1 bilet benim olduğna göre geri kalan 5 bileti ne yapacam. 6 kişilik yerde tek başıma mı oturayım. böyle saçmalık olmaz. bilet paraları iade edilecektir. ayrıca o gün gelemeyecek olanlar var. adam tt arena daki avrupa maçı için örneğin konya dan gelecekti istanbul a. şimdi İBB maçı için nasıl izin alacak, nasıl zaman ayarlayacak ta gelecek...
Yorum
-
İlk olarak aksu29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebişeye dikkat ettim bızım hiç cuma ve cumartesı maçımız yokTrabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Uefa'ya bir mail daha yazdim, tesekkur eden ve yunanistan'daki gibi adalet ve kupamizi isteyen. Febes mail bombardimani yapiyor. Yuklenin kilitleyelim. Hadi herkes gun boyu tekrar tekrar atsim ayni mailden bile olsa. Isminizi yazin bolumunu atlamayin litfen!
Thank you UEFA!
We appreciate your decision. We as Turkish football fans knew;
Trabzonspor, the real Champion of The Turkish League, deserved to be
in The Champions League, and thank you for approving it. Thank you
forletting justice win inspite of our unfair federation. We also hope
the official Turkish Champion's Cup will be handed to Trabzonspor as soon as
possible as deserved.İnspite of all the evidences , and proofs of the matchfixings; our unfair federation president who has dirty relations with the convicted president of Fenerbahce, does not want to punish them. We want justice like in Greece. We count on Uefa on this matter too, Thank
you again, you are the heroes of the Turkish football fans who has been despirately looking for
JUSTİCE!
Regards,
İsminizi yazin
A Turkish Football Fan
info@uefa.com
Bir de konuda mutlaka Trabzonspor adi bulunsun ki febeslilerden gelen mail sanilmasin. Thank you da yazilabilir, congrats Trabzonspor, Thanks Uefa, go Trabzonspor, we want justice for Trabzonspor.... Vs
hadi lutfen aynu maili 10 kere 20 kere yollayin akliniza geldikce. cok onemli!Sampiyon TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak aksu29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebişeye dikkat ettim bızım hiç cuma ve cumartesı maçımız yokTrabzon bir sevda,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum