Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Paok cikacak diyorum
    Bu sene gruplara kalacagiz allahin izniyle
    Münih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)

Yorum

• bilbaoyu niye istemiyoorsunuz anlamadım, sıradan bir ispanyol takımı!!!!

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        katılıyorum.korkunç kadroları var.
        Özellikle defans hattı cok acaip bir sürü Luisao var

Yorum

• Paoku istiyorum... Bunlar şikebahçeyi elemişti herhalde... onları elemek birilerine iyi ders olur
          " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öbürlerin Grublarinda kim var?
            BEŞİKTAŞ: Sochaux (FRA), Vitoria(POR), Alania (RUS), Macabi Tel Aviv (İSR), Shamrock,(İRL)

BURSASPOR: Roma (İTA), PSG (FRA), Anderlecht (BEL), Dinamo Bükreş (ROM), Rosenborg (NOR)

TRABZONSPOR, Tottenham (İNG), Spartak Moskova (RUS), Hapoel (İSR), A.Bilbao (İSR), PAOK (YUN)

Yorum

• Asıl Bursa eşleşti Göteborgla
              Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Rakiplerin Hepsi Zor Kolay Rakip Yok
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özellikle defans hattı cok acaip bir sürü Luisao var
                  abi defans hattına bakmamıştım bile daha forvete bakınca bıraktım
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• ,Rosenborg,dinamo Bükreş ikisindende bi cacik olmaz
                    anderlechte tam bizim disimize göreydi ama bursaya yaramaz
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• birde sekiztaşın grubunu yazarmısınız onuda görelim...

Edit: mesajı attığım sırada bir arkadaş yazmış.. teşekkürler...
                      En son bordo(61)mavi tarafından düzenlendi; 05.08.2011, 10:56.
                      " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bilbaoyu niye istemiyoorsunuz anlamadım, sıradan bir ispanyol takımı!!!!
                        ispanyol, ingiltere, almanya bu ülkelerin takimlari bize hep ters düyüor. hayirlisiyla Gruplara kalalim da kim gelirse gelsin

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zevk alsak mı acaba
                          Ben artık alıyorum. Tottenham stadını falan hayal ediyorum güzel bir atmosfer. Bale soldan gidiyor böyle arkasından Serkan koşuyor. Güzel sahneler.
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BEŞİKTAŞ: Sochaux (FRA), Vitoria(POR), Alania (RUS), Macabi Tel Aviv (İSR), Shamrock,(İRL)

BURSASPOR: Roma (İTA), PSG (FRA), Anderlecht (BEL), Dinamo Bükreş (ROM), Rosenborg (NOR)

TRABZONSPOR, Tottenham (İNG), Spartak Moskova (RUS), Hapoel (İSR), A.Bilbao (İSR), PAOK (YUN)
                            BJK Sochaux var güclü sayilicak,takimda o kadar Portekiz var bunlar sansa Ülkelerine tatile giderler.Q7 vs. misafir eder takimi Otel masraflarindan yirtarlar.

Bursaya Allah yardim etsin tek kurtulus Bükres ve belki Rosenborg.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Allahını seven Tottenhamın kadrosuna bi baksın
                              Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Bursa'nın rakipleri görünce siquilacci dedim içimden...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X