Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokhan_61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hakemin ordaki Kirmizi Kartina birsey demiyorum. Hakemin cifte Standartina birsey diyorum.

Muniain´e Sari verdin. Ver Buragada sari. BUraga Kirmizi verdin ve Muniain´ede kirmizi.
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cl deki kartlar avrupa liginde geçerli oluyor mu?

Evet oluyor, Yoksa bugun Adrian oynardi

Yorum

• halilin kaçırdığı pozisyon ve özet
        ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
        verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
        Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• Halil kesinlikle yeni bir forvet alınmadığı sürece sürekli oynamalı. Mücadelesi, akıllı oyunu yeter.
          7

Yorum

• İlk olarak gokhan_61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burağı bu pozisyon yüzünden eleştirmek çok yersiz.Tamamen Muniainin ........luğu ve hakemin dingilliği yüzünden haksız bir kart yemiş.

Yorum

• İlk olarak waalwijk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sadece kart cezaları geçerli oluyor diğer kartlar başka bir organizasyon da silinir..

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alan-Aykut değişikliği Benfica maçında gördük..
                Tam olarak anlamadım. Eğer olumsuz bir yorumsa belirtmek isterim ki Benfica maçında Alan'ı çıkar Messi'yi koy yine de bir şey olmazdı. Biz zaten ilk golü yedikten sonra bitirmiştik maçı.

Yorum

• Burak şike mevzuundan etkileniyor....Üstüne bir de takımdan gidenler...Anlayışlı olmak lazım...Zor şeyler yaşıyor uşaklar...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• 6. dakika bir de.

85 falan olsa, şu kadarcık ayakkabısının ucuyla sürtmüş diye kırmızı kart mı verilir arkadaş maçın başında.

saçmalığın daniskası, yeter artık İstanbul'da hakem aleyhimize karar veremeyecek inşallah o atmosferi yaratabiliriz.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence bu gün Alanzinho çok gayretli idi...Halil ve Paulo hareketlenme zamanlarını ayarlamadı...Kaldı ki belki beceremedi ama evet 10 kişi iseniz orta sahada adam eksiltip topu vermek doğru olanı...
                      Ah işte top vermek yok mu, o top vermek var ya... Kırdı belimizi. Alanzinhonunkini hepten ezdi.
                      Top verebilse bu kadar eleştiri almaz, hatta hiç eleştiri almaz.

Futbolda en kolay şey pas atabilmek, ama o yok Alanzinhoda işte. Maalesef...

Yorum

• Birde bu karta kendi taraftarımız doğru diyor .
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkçe'miz sağolsun kardeş Sende öyle bir yazdın ki ben yanlış anladım Pardon
                          Haklısın ben üsteki arkadaş link yok mu yazınca bende Burak'ın pozisyonu da var mı yazdım Haklısın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tam olarak anlamadım. Eğer olumsuz bir yorumsa belirtmek isterim ki Benfica maçında Alan'ı çıkar Messi'yi koy yine de bir şey olmazdı. Biz zaten ilk golü yedikten sonra bitirmiştik maçı.
                            Maçta Alanzinho çıkarken 0-0 idi..

Yorum

• İlk olarak waalwijk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              direk kırmızı yiyen adam nası oynıcak saçmalama.

Yorum

• cavenaghi haberi doğru olsun ya kadromuz çok fukara kalıyor sakat ve cezalı durumlarında
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X