Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Sampiyonluga inaniyorum, biletimi aldim trabzona gidiyorum. Sampiyonluk sarkilari söyleyecegiz hep beraber.
    Bende inanıyorum Şampiyonluğa ALLAH büyüktür İnşallah bu sene Şampiyon oluruz
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• ....ya rabbi elexin eli ayağı tutulsun vurduğu toplar saha dışına çıksın...beyni sulansın inşallah....
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Şampiyon Allahım sen büyüksün,hayırlısı neyse o olsun...Güldür bizi Ya Rabbim...

Yorum

• aykut akıl tutulması yaşayıp 7 yabancı sürüyomuş sahaya
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şampiyon Allahım sen büyüksün,hayırlısı neyse o olsun...Güldür bizi Ya Rabbim...
            Amin...
            Çok garip duygular içersindeyim çok istiyorum inanıyorum da ancak Fb 2 kez son hafta şampiyonluk kaybetti bu sefer işi sağlama almışlardır diye düşünüyorum kendimi en kötüsüne hazırlamama rağmen şampiyon olamazsak yıkılırım.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aykut akıl tutulması yaşayıp 7 yabancı sürüyomuş sahaya
              1-2 tanesini o anda el altından Türk yaparlar bozuntuya vermeden..
              Özkan SÜMER

Yorum

• Ben 14 yaşındaydım 1984 deki şampiyonlukta. Ama hatırladığım bir anektot bir detay yok bile.
                1996 da çoook hele 2004 de çok çooook ama 2011 de overloaded.....

Futbolda kimse uzak tarihle yaşamaz. Ondan bahsedende sadece tarihçiler dir.

Bu yılı yazan yazdı aklına ve en az 20 yıl boyunca bu yıl yaşananlar 30 milyonun aklında HİKAYE budur gerisi MASAL.

Bugünleri bir MASAL a dönüştürmemek için;
                Bence bu yıl oynayan tüm futbolcular için ne yapılacaksa manidar bir şeyler olmalı.
                Yıllar sonra yeni bir tat keşfeder gibi büyük bir merakla bu manidar şeyin anlamını keşfetmeye çalışan insanlar yaratmalıyız.
                Düşünelim

Yorum

• Yüce rabbim sen büyüksün kanser arifesinde olan şu taraftarlarımıza şampiyonluğu nasip eyle.....

Yorum

• AKP Genel Başkan yardımcısı, Milletvekili adayları ve Sivas teşkilatı Sivasspor'u ziyaret etmiş ve tesis sözünü yinelemiş.. Alayınız şerefsizsiniz açık ve net!!!
                    En son Sefa tarafından düzenlendi; 20.05.2011, 00:27.

Yorum

• Açıkçası benŞampiyon olamazsak bile ki hala şampiyonluğa inancım var sivas fb nin 2 ci takımıda olsa İnanın içimde bir his hala var şampiyon olacakmışız gibi ama herşeye rağmen olamazsak bence yıkılmamalıyız dimdik ayakta durmalı ve Takımımıza sahip çıkmalı Kadronun korunması için yönetime baskı yapmalı yerli sözleşmesi bitecek olan futbolcularımızı ne yapıp edip elde tutmalı ve 3 de kaliteli yabancı nokta transfer yapıp Bir şekilde takımı seneye hazır hale getirmeliyiz.Yıkılarak kahrederek bir 10 yıl daha kaybetmeye kimsenin mecali kalmadı bu takım korunup takviye yapılırsa inanın önümüz açık yeterki dediğim gibi DİK DURUN HERŞEYE RAĞMEN!!!!!!
                      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Şampiyon biz olacağız
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• haydi TRABZONum inşallah şampiyonluğu alırız!!saatler azaldıkça uyuyamıyorum cumartesi büyük ihtimalle sabahlarım..kalbim bu takımla atıyor..hiçbişey düşünemez oldum bir haftadır gecem gündüzüm herşeyim pazar akşamı oldu..inşallah kupayı alırız son saniyeye kadar inancım tam!!

Yorum

• Haydi Trabzonsporum♥ Allahin Izniyle Sampiyon olacaiz Pazar Aksami!!!

2 Gün önce Rüyamda Türkyie Kupasi finalinde FB bizi 4-1 yeniyordu ve ligde bursaspor 14. dakikada bize karsi 1-0 öndeydi

Yorum

• Sivas ilk 15 dakikada gol yerse şampiyonluk gider.
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Sezon başında oynadığımız futbolu, ikinci yarıda yaptığımız fedakarlıkları ve son dakkalarda çevirdiğimiz maçları düşünüyorum. Bir de Fener'in yaptığı pislikleri...
                                Şampiyonluk açık ara bizim hakkımız!
                                Allah'ım sen bilensin, görensin... Güldürme zalimleri...
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X