İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Gazamız mübarek olsun. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Amin.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sivas'tan hiçbir şey beklemiyorum.
Yaklaşık bir ay önce bir mesaj yazmıştım.
"bugün sivas kulübesinde bizim K.Orhan'ı gördüm yüzümde bir tebessüm belirdi nedensiz" demiştim.
Orhan olası bir yatışın önüne geçebilecek seviyede midir bilmiyorum ama orda Rıza'nın yanında olması bile biraz güven veriyor!bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlexi de anlatıyorlar sanki messi adam 9 gol penaltıdan attı ey gidiiii sığırlar...
Yorum
-
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
avrupaliyi gavur diye kucumserler ama boyle bir tabloyu avrupada gormek cok zor bir olay. aidiyet kimlik ve durus yoksa figuransindir arkadas,,, insan utanmaz mi benim gonlum hem ahmet hem mehmet icin carpiyor demeye. bir insanin tek kimligi tek kisiligi ve tek cinsiyeti olur.. ama insan ise eger,,,
kabahat bu asimle kolpalarda degil , onlarin benliklerini somurup onlara istanbul taraftari olurlarsa statu sahibi olacaklarina inandiran pislik medya somurusunde,, taylandlinin man, united i real madridi tutmasi ile ayni durum bu. kendini istanbullu sanan ozenti cakma yurdum insani..,
usa fast food zincirleri , muzigi ve sinamasi ile nasil dunya insaninin bilinclerini somuruyorsa istanbul medyasi da bu ulke insaninin bilicaltini somuruyor ama bu koyunlar cikip da biz suyuz biz buyuz demek yerine bu kolpa somurunun parcasi olmakla ovunuyor... bu mudur yani sani dunyayi sarmis boyun egmeyen Turkun durusu?,,, Bugunleri gorse Fatih Sultan Mehmet Han topa tutar yeniden alirdi o bizansin kalesi istanbulu.. formasini iki parcaya bolup utanmadan ben sivasliyim diyen bu kolpalara diyorum ki " bu kadarlik adamsiniz" ... bizimde farkimiz bu... bizim sehrimizde o formayi ikiye bolup yarisini bordo mavi yarisini istanbul pacavrasina bolmeye kocaman bir dot ister...
bu yuzden ki kalitesiz ve kolpasiniz,.. bu yuzden ki Trabzonsporlunun sahip oldugu durusa sahip olamazsiniz.,, siz semer vurulan esseklersiniz , biz karadenizin asi firtinasiyiz...
Onurunu uc kurusa elaleme peskes ceken kim varsa hepsininin ta ....
Yorum
Yorum