Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Karabükspor 0-4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
Ben bu saatten sonra ( aynı geçen hafta olduğu gibi ) , o maçı almış gözüyle bakıyorum Birtan.
Tek umut var o da fenerin puan kaybetmesi zaten
"We are here to preserve democracy , not to practice it."Yorum
-
Yarın 22:00 da olacakları birde ben anlatıyım. Tüm spor progeamları aykut kocamanı ve daumu anlatacak. Hepsi Daumun ahı tuttu dicekler inşallah. Allahın adeti varsa böyle olması gerekiyor.Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAKYorum
-
Kaderciler çok aramızda ama ben biraz aşmış haliyim galiba.
Bucaspor maçında son dakikada Umut'un golü atmasında en büyük pay Buca'lı savunma oyuncusunun ayağının kayması ve Umut'un önünün açılması.O ayağı kaydıran bizide şampiyon yapacak.Ben inanıyorum !
Alexxx , girmeyecek o penaltı ulan !
Allah yar ve yardımcımız olsun.Yorum
-
15 Ağustos 2010 saat 19.30 da başladık maceramıza ve yarın 22 mayıs tam 9 ay 1 hafta kadar şu ligde fenerin gerisinde puan farkı ile kalmadık allahım işallah yarın gece saat 2 sularında trabzonda şu görüntüleri görürüz

Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
öyle olmaz ise Allahin adaleti yok mu demek istiyorsun yani.
yapmayin arkadaslar cümlelerinize dikkat edin.TrabzonsporYorum
-
Allah'ın adaleti muhakkaktir. Adalet belki dünyada belki de ahirette tecelli eder. Orasını Allah bilir. Gönlümüz dünyada olmasından yana. Cümlelere biraz dikkat.En son barisb tarafından düzenlendi; 21.05.2011, 23:06.Vurdu, gol olduuuu...Yorum
-
Beyler birakin artik "ilahi adaleti"...!
Ilahi adalet dedigimiz seyin bu dünyada insanlar üzerinde etkisi yoktur öyle olsa idi 27 sene sampiyonluk beklemezdik.
Ilahi adalet ölümden sonra...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum