Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendisi oynamak istememis, asil kimse artik Yattara'yi savunmasin...
    o zaman baska.. orasini bilemem..

taraftar rezil resmen.. cosku yok bise yok , inanc yok ..
    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Bu heyecana yürek dayanmaz. Haydi Ankaragücü.

Yorum

• offf askerdeyiz iştima yeni alındı hemen nete geldim ...Çoğu siteye girilmiyor yasak olduğu için ama Bmn açılıyor şükür arkadaşlar biz sadece macı burdan takip debiliyoruz...son durum nedir...
        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
        [/COLOR]

Yorum

• Düşünsenize Tekke'nin golü şampiyonluğu getiriyormuş. İrfan Abi, Hayrettin Emice'nin hakkını nasıl öder o vakit?

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ogün temizkanoğlu ; Bakacak olursak , bakıldığında , bakmak gerekirse , yani , aslında .
            Alttan al sultan takma napalım yorumcu diye verdikleri adam bile LigTvyi temsil ediyor sonuçta..
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• 3 - 4 bin bilet satilmamis. Yazik ya

Yorum

• Allah'ım sen yardımcımız ol. Haketmeyenleri güldürme Yarabbim.

Yorum

• Kazim Koyuncu - Hayde caliniyor..

Yorum

• Kazım Koyuncu'nun haydesi varken neden başka insanların söylediği çalınıyor anlamadım ben arkadaş.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Arkadaşlar birşey soracam... taraftar pakete üyeyim her zaman 204. kanaldan izliyordum maçı fakat şimdi şifre var . maçı hangi kanaldan izliyecem? bilen var mı ? teşekkürler?

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        burada yazılanları okuyunca herhalde 5-6 bin kişi var dedim tribünde.

tv'yi açtım maça 20 dakika var neredeyse dolu stad.

eleştirecek yer arıyorsanız fb'nin koruyucusu ve bugünkü tablonun mimari olan sarı-laci kalem, kravat ekibini eleştirin.

hiç umudum yok ama...
                        abicim doğru söylüyorsun kalem kravat konusunda ama seyirci konusunda haksızsın.mesele stadın dolması değil ki!!daha 1 saat önceki kadıköy'deki atmosfere bak,maç başlamak üzereyken bizim stattaki atmosfere bak.eleştirilen de bu zaten.yoksa stst dolmuş dolmamış mesele değil.zaten her hafta çok az boşluk kalıyor ama atmosfer sıfır sıfır sıfır
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Taraftara bak bee iyi gün taraftarıı 4 bin bilet satılmamış !!
                          ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Maçlar başlar ilk dakikalarda Ankaragücü'nün gol haberiyle Avni Aker coşar, takım yüklendikçe yüklenir golü bulur, İstanbul'da Ankaragücü taraftarı sevemediğim "İ... Fener olamazsın şampiyon" sesleriyle gerilimi yükseltir. İlk yarılar böyle biter... Devre arası koridorlarda Ankaralı oyunculara yedek kulübesindeki topçular yalvarmaya başlar....Aziz bey hakem odasını basar... Takımlar sahaya çıkar...Sonuç değişmez.....Gerisini geçen seneden biliyorsunuz.. Timsah yerine kolbastı oynayan zavallılar, yangınlar vs.. vs..

Yorum

• Biz önümüzdeki iki macı da kazanalım da olamazsak öyle olamayanım şampiyon....

Yorum

• "Trabzon taraftarı hak etmiyor, etmedi, etmeyecek" düşüncesini bilinçlere yerleştirmenin derdindeler adiler. Gelmeyelim oyuna. Trabzon taraftarı hak etmedi, peki kim hak etti? İstifa pankartıyla maça gelip şakşağa devam edenler mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X