Çok şanslıyız çok.Bu kadar kötü oynamanın anlamı nedir çözemedim.Şampiyonluğa aç bir takım göremiyorum sahada.Sanki rakibin şampiyonluğunu kabul etmiş, lig bitsede gitsek havasında bir ortam vardı dün.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 32.Hafta | Bucaspor 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatıp kalkıp dua etsinler bayern münih'in başında aziz yıldırım yok ççç@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak murat köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşaka gibi gerçekten şaka gibi.
bir muz cumhuryeti futbol liginde bile bir takım 17 de 16 galibiyet bir beraberlik alamaz. bu ancak işte muz cumhuriyetinde olur.
ünal hocanın değini bende hatırlıyorum 35 puan yeterli olur diye. ama kimse fenerin böle gideceğini tahmin etmiyordu.
biz bence gayet normal gittik galibiyet ve yenilgi ve beraberlik maçlarımız gayet normaldi.
biz yapmamız gerekeni yaptık ama bu adaletsiz ligde demekki tüm maçlarını kazanmalısınki ancak o zaman şampiyon olabilesin.
ben hatalarıyla ve yaptıklarıyla bu takımı ve şenol hocayı kutlarım.
Ilk 3 haftada 7 puan kaybedip rakibi potaya biz soktuk. Psikolojik ustunlugu biz verdik onlara. Yoksa hakem hatalari falan hikaye olacakti.
Ama benim umudum suruyor. FB Ankaragucu'nu yener. Mac Kadikoy'de. Hakem, basin, Tekke olayi falan isi gotururler. Bence Tekke macta oynatilmayabilir bile. Biz de Insallah IBB yi yeneriz.
Son hafta gel gor cumbusu. Kalpten giden cok olurYine Yeni Yeniden
Yorum
-
İlk olarak HDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz ilk yarı 42 puan topladık başarılıydık,ikinci yarı son 2 maçı alırsak 40 puan toplamış oluyoruz.sizce az mı? burada şampiyonluğumuzun kaybettiğimiz puanlarla değil fb'nin akılalmaz bir şekilde eğer son 2 maçıda alırsa 17 maçta 16g 1b ile 51 puanın 49'unu toplamasıyla gidebileceğini düşünüyorum
Yorum
-
İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja'nın son maçlarda bile devam laubaliliği, karakterinden mi kaynaklanıyor, yoksa Alex'le olan arkadaşlığından mı?
Jaja içimizdeki Emenike olabilir mi?Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
-
Şu fener gibi yapamıyoruz ya ona yanıyorum. Fener basını hiçbir zaman kimden medet umduğunu piyasaya sürmüyor. Bizim basın Fatih'i şimdiden diline doladı. Lütfen şu azizin köpekleri kadar akıllı olun, biraz politik davranın, ortamı kışkırtmadan işleri halledelim biraz da. Fatih'e, Gabric'e hatta Adem'e güveniyoruz evet ama bu oyuncuları baskı altına almaya gerek yok...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Ankaragücü son şansımız.Normal şartlarda ankaragücü fb yi ezer geçer.buca bile her atağında gol attı.ankaragücü daha kaliteli bi takım.Sivasın maçı vereceği belli.Tekke den çok şey bekliyorum.2 hafta önce izledim hala harika vuruşlar yapıyor.Tekke,Gabriç ellerinden geleni yapıcaklardır.Maçın hakemini merak etmiyorum çünkü yıldırımlardan biri yada gezer bünyamin olcak.Hakemide yenmeleri lazım...facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
Sesim Hala Kısık ve öksürmekten perişan oldum, Gurbetci Gencler ve UniTs nin tam arasında kalmaktan hiç şikayetçi olmadım.
61nci dakka mukemmeldi ve Maç sonu Stadyum Metroda Horon paha biçilemezdiHoronu engelleyen polise Hala ayarım ama devlete boynumuz kıldan ince (;
Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu fener gibi yapamıyoruz ya ona yanıyorum. Fener basını hiçbir zaman kimden medet umduğunu piyasaya sürmüyor. Bizim basın Fatih'i şimdiden diline doladı. Lütfen şu azizin köpekleri kadar akıllı olun, biraz politik davranın, ortamı kışkırtmadan işleri halledelim biraz da. Fatih'e, Gabric'e hatta Adem'e güveniyoruz evet ama bu oyuncuları baskı altına almaya gerek yok...
Allah yardımcımız olsun.TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum