Sözleşmesi süren bir oyuncu başka takıma satılıyor, ve o satılan takıma karşı oynatılmıyor. TFF uyuma şikeye parmak bas...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 32.Hafta | Bucaspor 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYücel İldiz:" Emenike'nin hafif bir karın ağrısı varmış galiba. Ama psikolojik ama şey... Oynamadı işte."
:hırr:hırr:hırr
ulan varya ben sizin....
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebülent ataman herşeyi anlattı. emenike fenerle anlaştı o sebeple bilerek oynamadı demeye getirdi. vay köpek emenike vay. Allah senin ve fenerli yöneticilerin belasını versin. yücel ildiz denen satılmış da olayın içinde belli ki aziz yıldırım bunlara iyi para vermiş.
Karabük çok dengesizdi aynı Eskişehir gibi fark taraftarı..
Yorum
-
karabükspor başkanı emenike yi fenerbahçeye satmış "açıktan" da para almıştır..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Suçlanacaksa yine Fenerbahçe en ön planda olmalıdır bu kadar önemli bir maç öncesi rakibin en önemli oyuncusuna transfer teklif ederek bugün kafasını karıştırmış ve oynamasına engel olmuştur. Bir de hakeme yazıklar olsun, çocuklarından çıksın bugünkü emek hırsızlığı. Gördüğü halde veremedi kırmızı kartı eyyamcı herif.
Yorum
-
İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligtv ye saldırın
Niye...........?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabükspor takımının sahadaki tüm oyuncuları elinden geleni yaptı, maçı izledim bundan emin olun. Ama Emenike'nin şerefsizliği ayrı konu, tam bir karaktersizlik örneği. Deumi mükemmel maç çıkardı, hiç hata yapmadı. Golde Muhammed topu ıskaladı ama kesinlikle bilerek olduğunu düşünmüyorum, onun öncesinde Alex'in 100% golünü önledi. Lütfen insanları ve camiaları bu kadar kolay karalamayalım; iki hafta öncesindeki Eskişehir satılmışlığı yoktu bugün Karabük'te emin olun bundan."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
emenikeye ederinin 5-6 katını verirler, şike parasını , kara parayı yasal yollardan karabüğe verirler bunlarBüyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum