Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 32.Hafta | Bucaspor 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözleşmesi süren bir oyuncu başka takıma satılıyor, ve o satılan takıma karşı oynatılmıyor. TFF uyuma şikeye parmak bas...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• yücel ildiz kekeliyor.... emenike neden oynamadı cevap veremiyor..

Yorum

• Bülent Ataman Trabzon doğumluymuş bu arada
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yücel İldiz:" Emenike'nin hafif bir karın ağrısı varmış galiba. Ama psikolojik ama şey... Oynamadı işte."

:hırr:hırr:hırr

ulan varya ben sizin....

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bülent ataman herşeyi anlattı. emenike fenerle anlaştı o sebeple bilerek oynamadı demeye getirdi. vay köpek emenike vay. Allah senin ve fenerli yöneticilerin belasını versin. yücel ildiz denen satılmış da olayın içinde belli ki aziz yıldırım bunlara iyi para vermiş.
            Yücel İldiz'e laf diyemem satılmış adamı kadro dışı bıraktı işte oynatsa mıydı ?

Karabük çok dengesizdi aynı Eskişehir gibi fark taraftarı..

Yorum

• karabükspor başkanı emenike yi fenerbahçeye satmış "açıktan" da para almıştır..
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Suçlanacaksa yine Fenerbahçe en ön planda olmalıdır bu kadar önemli bir maç öncesi rakibin en önemli oyuncusuna transfer teklif ederek bugün kafasını karıştırmış ve oynamasına engel olmuştur. Bir de hakeme yazıklar olsun, çocuklarından çıksın bugünkü emek hırsızlığı. Gördüğü halde veremedi kırmızı kartı eyyamcı herif.

Yorum

• Umut Bulut'un golü

Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bir gol yedik belalar havada ucustu burda. Boyle sey olmaz gercekten, boyle taraftarlik olmaz...

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ligtv ye saldırın

Niye...........?
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ünal Hocamız Trt 1'de konuşuyor
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Karabükspor takımının sahadaki tüm oyuncuları elinden geleni yaptı, maçı izledim bundan emin olun. Ama Emenike'nin şerefsizliği ayrı konu, tam bir karaktersizlik örneği. Deumi mükemmel maç çıkardı, hiç hata yapmadı. Golde Muhammed topu ıskaladı ama kesinlikle bilerek olduğunu düşünmüyorum, onun öncesinde Alex'in 100% golünü önledi. Lütfen insanları ve camiaları bu kadar kolay karalamayalım; iki hafta öncesindeki Eskişehir satılmışlığı yoktu bugün Karabük'te emin olun bundan.
                          Katiliyorum.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• bu kadar komiklik olmaz... yücel hoca nasıl cevap o... emeğin kenti karabük nerde.... satılmış şehir eskişehir... emeksiz kent karabük...

Yorum

• Korkuyorum abi korkuyorum,dibine kadar gelmişken,kadromuz oturmuşken,havayı yakalamışken şampiyonluğu kaçırmaktan gerçekten korkuyorum !
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• emenikeye ederinin 5-6 katını verirler, şike parasını , kara parayı yasal yollardan karabüğe verirler bunlar
                                Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X