Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 30.Hafta | Eskişehirspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizansın askeri büloş tarafından kurulan entrikayla anadoluda mağrur. başı dik bir beyken, bizans hareminde hanımağa olmuş takımdır. (burada bizans bir coğrafyayı değil entrikacı takımları temsil etmektedir).

not: şaka bir yana elbette eskişehirspor trabzonsporu yenebilir hatta şampiyonluktan edebilir. ama 1996 yılında o meşhur 7-1 lik maçta 4. golden sonra eskişehirspor adına canlarından çok sevdikleri takımlarını yuhalayan biz trabzonspor taraftarını asıl yaralayan eskişehir stadında oldukça gür çıkan i. ne trabzon olamazsın şampiyon naraları ve o kadar gür çıkmasa da şampiyon fenerbahçe naralarıdır. o fenerbahçe ki yine 1996 yılında eskişehirsporu 6-0 yenmiş ve her golden sonra fenerbahçeli taraftar daha fazlasını isteyerek oh oh lar çekmiştir.
    ama ben yine de bu naraları maalesef eskişehir'de sayıları gün geçtikçe artan çift cinsiyetlilerden ve eskişehirsporlu olmanın ne demek olduğunu tam idrak edememiş bir takım gençlerden çıktığına inanmak istiyorum. gerçek eskişehirspor'luların bu durumdan hazettiklerini hiç sanmıyorum. onların da son 3 haftadır dönen enrikanın farkında olduklarına ve takımlarının bu entrikada asıl oğlan konumunda olmasını içlerine sindiremediklerine inanıyorum. umarım bu gece anadolunun ilk isyanı teslim olmamıştır.

Ekşi sözlükte yazdıklarım
    İSTANBULU EZE EZE ,
    EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• Bütün taç atışlarında ilk oyuncu geldi topu aldı sonra bıraktı diğer oyuncu attı.

Bütün vuruşları ağırdan kullandılar,kaleci ivesa her topu oyuna yavaş soktu.

sadece bizden 1 puan çalmak için maça çıkarılmışlar, olursa galibiyet.

Beraberliğin avrupa şanslarını nerdeyse sıfırladığını bildikleri halde.

Şimdi mutlular, ...e Trabzon belki olamayacak şampiyon.

Ama Trabzonspor camiası bunları unutmaz.

Devran döner gün döner gün gelir hesap döner...
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Birincioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        5dk önce trabzona dönen arkadaşlarımın ifadelerini size aktarıyorum

mactan 1 gün önce aziz yıldırım eskişehirspor kulübünü ziyaret etmiş ne istiyorsanız hepsini karşılayacağım demiş.bunu söyleyende

eskişehirliler olmuş.siz boşuna geldiniz aziz yıldırım dün buradaydı demiş bu macı asla kazanamassınız demişler.bu bilgide dedikodu değildir.
        Bu bilmediğimiz birşey değilki..Ne yazıkki bundan sonra aziz bırakmaz bu işi.Masa başında güzleri var.Para konusur artık.Oynayacagı takımların hic birisinin iddası yok kım puan kjaybetmezler daha.

Yorum

• Arkadaş ya Alex gibi futbolcuları markajsız bırakıpta, Burak Yılmaz'ı 3 kişi tutarsa ben orada itiraz ederim. Kimi Fenerli çok bilmiş arkadaşlarda konuşuyorlar diğerleri gibi maçı eliyle vermedikleri için mi kötü oldular diye, bize kim eliyle maç vermiş. Hepsini son dakikalara kadar mücadele ederek emeğimizle kazandık. Bülent Uygun'u da allaha havale ediyorum. Fenerbahçe maçında son dakikalarda oyuna aldığı , takımın en iyisi olan Pepe'yi gazı verip sahaya sürmüş sahanın en iyisiydi dün. Orta sahada top geçirmedi adam.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• eskişehirspor kimin umurunda cücük kadar camia zaten ne seveceğim baksın işine. ne de nefret ederim diyecektim ki, fenerbahçe maçındaki oyunlarını görünce aslında ne mal olduklarını belli ettiler. eskişehir en fazla istanbullu 3 karılı bi gebeşi metresi olduğunu ispat etti. bana karşı çıktın oynadın adam gibi eyvalla, ama fenere karşı niye pamuk helvası gibi kıvırttınız ulan i.ne sürüsü.
            Trabzonspor

Yorum

• Dun gece Eskısehırspora bır fırsat geldı aslında...?

Sız Vanspor yada Kayserıspor gıbı'mı olmak ıstıyorsunuz?

Yoksa Karsıyaka ve Bursaspor gıbı Dık durmak'mı?

Onlar Vanspor ve Kayserıyı sectıler..Ve tarıhın karanlık sayfalarına,yerlerını alacaklar.Allahım Oyle bır gunde elımıze verkı,bırdaha ayaga kalkamasınlar...

Evet Eskısehırpor ve Taraftarı Dık duramadı,Yıkılmalarıda elımızden olucak...

O gun gelıcek....

Allah yollarını acık etsın...
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi ağır çekimde izleyelim şunu.Ellerini önüne attı sadece.Temas bile yok neredeyse ya.Bu golün aynısını atmıştı burak daha önce hatırladınız mı ? Kayseri maçında
                Sorunda burada isde, Hakem agir cekimde göremiyor bunu.
                Bu yüzden cekdigini düsündü.
                Keske o elini oraya atmasaydi, Volkan zaten düsüyordu.
                Yazik oldu golümüze hemde cok yazik.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• BU MAÇTAKİ SENDROMLAR...

1:umut bulut bu takımın hücum hattını hem yavaşlatıyor hemde pozisyonları değenlendiremiyor..çıkart şapkadan tavşanmı bekliyorsun.

2:eskişehir ortaalanda baskı ve pres yaparken sen hiç birşey yaptırtmadın olsun burak yine atar kazanırız dedin.

3:yattara girene kadar sağ kanattan bir kere bindirme olmadı..neden geç soktun

4:hakem maçı 4 dakika uzattı bu maç en az 7 dakika durmadıysa allah benim belamı versin..

5:aziz yıldırım elini kolunu sallayarak federasyonlarda soyunma odalarında hakem odalarında cirit atarken bizim yönetici ve başkanlarımız sadece resmi siteden tepki gösteriyor.başka hiç bir icraatlarınız yok malesef.ben akşam sıkıntıdan bağırsaklarıma vurmuş sabaha kadar ağladım uyuyamadım bu kadar korkak olamazsınız bu kadar herşey basit olmamalı..
                  En son vivanet tarafından düzenlendi; 23.04.2011, 11:55.

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dun gece Eskısehırspora bır fırsat geldı aslında...?

Sız Vanspor yada Kayserıspor gıbı'mı olmak ıstıyorsunuz?

Yoksa Karsıyaka ve Bursaspor gıbı Dık durmak'mı?

Onlar Vanspor ve Kayserıyı sectıler..Ve tarıhın karanlık sayfalarına,yerlerını alacaklar.Allahım Oyle bır gunde elımıze verkı,bırdaha ayaga kalkamasınlar...

Evet Eskısehırpor ve Taraftarı Dık duramadı,Yıkılmalarıda elımızden olucak...

O gun gelıcek....

Allah yollarını acık etsın...
                    Sırf şehir takımları olduğu için seviyordum onları düne dek.

Yalnız gördük ki kazın ayağı öyle değilmiş.

İnşallah en kötü zamanlarında bize denk gelirlerde son tekmeyi de biz vururuz.

7-1'in intikamını almışlar akılları sıra.

Aynı sene 6-0 Fener'e yenilirken o zaman öç almak aklına gelmedi mi.Yavşak takımın dalkavuk taraftarı!!!

Yorum

• Gitti gider...Arkadaşlar ES' u değil takımımızı eleştirmeliyiz. Bu takımı 5 yıldır Umut' la oynamak zorunda bırakan yönetimleri. Elindeki kadroyu bile yeterince kullanamayan Şenol Hoca' yı...Bursa FB ile başa çıktı. Biz çıkamıyoruz. Bunu sorgulayalım. Federasyonda bir Levent Kızıl' ımız yok. Bursa son 2 yılda 3 kez hükmen kazandı. Biz neredeyse her maç orta sahada, sahanın ortasında dayak yiyoruz. Ama sarı - kırmızı kartları biz görüyoruz. Dün iki golü atan FB olasydı acaba o goller iptal olur muydu?Herşeye rağmen yarım bir santraforumuz olsa maçı kazanırdık. Umut, Jaja, Alanzinho toplasan bir adam etmiyor bazen. Allah' tan umut kesilmez. Dua adip el açalım... Allah' ım bu sene bizi şampiyon yap...İşimiz Allah' a kaldı çünkü...
                      <Free Palestine>
                      2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Ben ligin ikinci yarısında oynadığımız oyunu kabüllenemiyorum.
                        Şampiyon takım böyle oynamamalı ne açık oynayana ne kapanana doğru düzgün top oynuyoruz.

Şuan bu durumdaysak bunun en büyük nedeni takımın berbat oynaması.
                        Bundan önceki maçlarda takım gayet sakin bir şekilde sanki oyunun sonlarına doğru bir gol atıp
                        maçı alacakmış gibi oynuyordu artık tesadüf mü diyelim şans mı diyelim bilmiyorum atıyorduk da.

Bundan önce yazmadık mı her maç böyle olmaz o top gün gelir 85 den sonra ağlara girmez diye.
                        Girmedi işte.Bundan sonra bize rahat maç oynatmayan takımlarla yapacağımız maçlarda da girmez.
                        İlk önce top oynayacaksın mücadele edeceksin.Dayamışız sırtımızı 1..2 futbolcuya maçı çevirsinler diye bakıyoruz.

Ayrıca es es in kapanması da bir bahane değil.Es es fb maçını sattıysaki sattı! o zaman bursa da bize sattı maçı
                        bize karşı oynadığı oyunla fb ye karşı oynadığı oyun arasında en ufak bağ yok dakika 80..90 olmuş adamlar kendileri 1-0 öndelermiş
                        gibi oynadılar.Yani bu defans yapma olayı bahane olmamalı bunun için yazdım bunu şampiyon olacaksan geçeceksin o defansı
                        fb nasıl erken dakikalarda penaltıların verilmeyip maçın gerginleştiği antepin full defans yaptığı maçı aldıysa biz de alıcaz.

Antep gibi defans yapan bir tane takım çıktı karşımıza ona da puan kaybettik ya delirmemek elde değil ne oldu bu tkaıma ikinci yarı?
                        Şampiyonlukdaki rakibimiz ise ikinci yarıdaki es es gibi bir iki takım hariç çoğunda kapanan takımlara oynuyor ve adamlar
                        rakibini döve döve yeniyorlar resmen.

Beni üzen puan kaybı falan değil bu oyunla ancak bu kadar olur benim kırıldığım nokta es es li taraftarların dünkü tezahüratları
                        Ben neden böyle bir takıma sempati duydum diye kendime de kızıroyurm.
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Ayrıca Trabzona deplasmana gelen takımın taraftarıyla bırdaha karsılıklı tezuharat yapan,bızım taraftarada yazıklar olsun derım.. acık ve net dıyorum Ankaragucu,Eskısehırspor,ve buna Karadenız takımlarıda dahıl goruyoruz sagda solda nasıl sevındıklerını.Yıkacaksak butun gemılerı yıkalım..Eskıden Istanbula karsı savasırdık,sımdı buna Anadoluda eklendı...

Antı Istanbul
                          Antı Anadolu
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi ağır çekimde izleyelim şunu.Ellerini önüne attı sadece.Temas bile yok neredeyse ya.Bu golün aynısını atmıştı burak daha önce hatırladınız mı ? Kayseri maçında
                            Sivas maçında Burak ın Hayrettin le aynı mücadeleye girip golu attığını ve golun sayıldığını da unutmayalım
                            KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Olacağı buydu,her maçı zorla tek farkla kazanıyorduk.Ne oldu bu takıma ya.İlk yarı herkes barça diyordu nefesleri kesiyorduk.Ne oldu bu takıma 2.yarı.

Yorum

• Şerefsiz es-esliler.
                                Ona buna yaptıp bize gelince aslan kesiliyorlar.
                                Tamam biz çok kötü oynadık vs.ama o taraftar ne öyle ya adamların derdi biz olmuşuz demekki zamanında çok pis ***muşuz.
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X