Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 30.Hafta | Eskişehirspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eskişehir ve Bülo ilke imza attı bi takımın 2 önliberosuna adam markajı vererek. Madem oyun tarzı bu adam markajı yaptırıyorsun bu ligin en fazla gol atan adamı Alex'e neden markaj yaptırmadın. Her şey bi yana da bu adam bi de gelip bizim takımımızda top oynadı para kazandı bizden yazıklar olsun...

Yorum

• Bu maç yıllar geçsede unutulmayacak Eskişehirspor taraftarının Anti Bizans ! duruşuyla daima hatırlanacak.mersin bize aslan kesildi gs ye maçı verdi diyen sayın Anti Bizans taraftarıda bi zahmet es-fb ,es-ts maçlarınıda bi zahmet unutmasınlar

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu ligde tek sempati duyduğum ve başarılı olmasını istediğim takım Eskişehirspordu..
        Ama tribünde o Fener bayrağını açtılar ya benim ıcın bıtmıstır Eskişehirspor camiası.
        Eskişehirspor takımını ise yaptıgı mücadeleden ve aldıgı 1 puandan dolayı tebrık ederım..
        Bız puan kaybettıysek forvetı Umut olan kendı takımımıza kızabılırız ancak..
        Buna bende çok kızdım ama sakin düşündüğümüzde o bayrağı açan provakatör bir şerefsiz olma ihtimali fazla diyorum şimdi kendime.

İyi niyetli olarak böyle düşünürkeeen, maça giden arkadaşların paylaştığı gözlemleri dinleyince .. burada okuyunca aslında tribünlere hangi niyetle geldikleri konusunda da fikir sahibi oldum..
        Farzedelim ki o bayrak açılmamış olsun.. diğer yaptıkları zaten ne niyetle geldiklerini belli etmiş..
        aşağıdaki gözlemleri okuyalım..

İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fenerli olanlar ayağa kalksın!

Deplasman otobüsü gibiydi Başkent Ekspresi.Saat 3 gibi vardık eskişehire.Hemen ileride polisler bizi çevirdi.Biletimizi alamamıştık,güç de olsa ayrıldık onlardan.Polisten yediğimiz tehditlerle...

Atkılarımız,formalarımızla şehri dolaşmaya başladık.eskişehirle aramızın iyi olduğunu duymuştuk,abilerimizin anlattıklarına göre.Haset ve nifak tohumları oraya da ekilmişti meğer...

Bizi gören herkeste alaycı bir bakış ve zaman zaman sözlü sataşmalar vardı.Cevap vermedik,aldırmadık.

Stada girdik,yerimizi aldık.Bir küfürdür başladı.Durmadan küfrediyorlar ve sadece alkışlayarak bu ayıplarına cevap veriyoruz.

Sonra tek bir söz söyledik hep bir ağızdan:Fenerli olanlar ayağa kalksın!

Tüm eskişehir ayaktaydı tabii.Pankart açmışlar ''7-1'in intikamını alacağız.''

Aynı sezon fenerbahçeye aynı farkla,6-0 yenilmişler.İki hafta önce böyle bir pankart yoktu.İki hafta önce sahada,kulübede,protokolde ve tribünde böyle bir coşku da yoktu. Sahada yürüyen sezer yoktu,bülent uygun öylece izlemiyordu takımı,kadro farklıydı,oyuncular bambaşka mücadele ediyordu,etmiyordu...

İlk yarı bitti.Kapalıda hamsi eskişehirde yenir pankartının biraz üstünde bir fenerbahçe bayrağı açıldı.

Maç bitti ve müthiş bir sevinç tufanı koptu.Çiftetelli çalmaya başlandı.Yine küfür,yine sataşmalar.

Peki ya ne oldu?

İstanbul'a uşaklık yapınca ne oldu?

Kına yak eskişehir!O satılmış kıçına kına yak!..Boynundaki tasmaya kına yak!

Hakkımıza geçtiniz.Omurgasız oluşunuz,ettiğiniz küfürler,yaptığınız oyunlar.Ama hakkımız helal olsun.Olsun ki bir daha öbür tarafta dahi karşılaşmayalım.
        O bayrağı açılmamış yada açanın provakatör olduğunu farzedelim. iyi niyetli olmaya devam edelim.
        peki eskişehir tribünleri hangi niyetle o pankartları hazırlamışlardı?
        Onlaı kendimize en yakın camia olarak kabul ederken biz..
        Artık değil o arı konu..

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eskişehir'li futbolcusuna, hocasına bir şey dediğim yok. Futbol bu, kim kaç paraya tamah ederse etsin, seni ilgilendirmeyecek, atacaksın kardeşim. Türkiye'nin gerçeği bu. Üç ezik kulüp Türkiye'yi işgal etmiş vaziyettedir. Ben genede her şeye rağmen 1 tane atacaktık diyorum. Şartlar ne olursa olsun, yakaladın mı atacaksın...

Eskişehir-Trabzonspor maçı berabere bitmesi bize bir gerçeği çok net bir şekilde gösterdi. Asıl önemli olan bence bu... O gerçek yıllardır saygı duyduğumuz (en azından benim için öyle idi) bir camianın bizi ancak bu şekilde hayal kırıklığına uğrattığını söyleyebilirim. İnanın maç berabere bitmesinden çok Eskişehir tribünlerinin bize takındığı tavıra daha çok üzüldüm. Eskişehir'in bizimle ne derdi varmışta haberimiz yokmuş

İnanın maç berabere bitti diye yazmıyorum bunları. Eskişehir tribünleri meğerse üç ezik takıma takılıyormuşta haberimiz yok. Eskişehirspor onlar için ikinci planda, yani hobileri bir nevi. Onuda kullanarak asıl gönül verdikleri fener üzerinden seviniyorlar.Benim üzüldüğüm nokta bu...

Eskişehirspor tribünleri belkide haklılar. Zamanında kendilerinin yapamadığı ihtilali Trabzonspor'un yapması onları bize karşı bu şekilde davranmayada itmiş olabilir. Ancak bir camia nasıl olurda geçmişini bu şekilde inkar edebilir? İşte bunu aklım almıyor. Eskişehir'in eğer bu lig'de hedefleri, idealleri, şampiyonluk hayalleri varsa, bunu ancak ve ancak Trabzonspor üzerinden yapabilir. Ama son maçta böyle bir şeyin olmasına imkan olmadığını bizlere gösterdiler.Tıpkı Sivasspor gibi...

Eskişehir tribünlerinin ben Fenere bu şekilde yalakalık yapacağını, ya da yaptığını şimdiye kadar ne gördüm, ne duydum. Yalandan 1996 yılından gelen bir intikam muhabbetidir gidiyor. Öncelikle Eskişehir bizim rakibimiz değil, söylemek isterim. Ayrıca son hafta biz 7-1 yendiysek bunun nedeni Şota'nın gol kralı olma durumundan dolayı idi. Birde biz 7 tane attık diye Eskişehir küme düşmedi (!) Eskişehir son hafta zaten küme düşmesi kesinleşmişti.

Herşeyi geçtim, Eskişehir tribünlerinde bu 7-1'lik maçın intikamıyla ilgili açılan panakarta sadece gülüyorum. Komik durumlara düşüyorlar. Yalakalığı da meşrulaştırma çabası bu olsa gerek... Bu kadarına pes doğrusu... İnsan bunu yazarken birazcık utanır. O sene Fenerbahçe'de, Eskişehir'i 6-0 yenmişti. Bunu neden yazmamış yalaka Eskişehir tribünleri?

Bizim Fener'e bakış açımızı tüm Türkiye çok şükür biliyor. Bilmeyenler için geçen sene bir kez daha son hafta bunu herkese göstermiş olduk. Geçen sene Bursa'nın yerinde Eskişehir olsaydı, gene biz Fenere karşı bu şekilde çıkar oynardık. Bizim kimseyle işimiz olmaz. Bizim gözümüzde artık saygı duyduğumuz bir Eskişehir yok. En azından benim için öyle, bundan böyle benim için Eskişehirspor taraftarı diye bir kavram yok, ben sadece Eskifenerspor taraftarı olarak algılayacağım tribünlerini...

Eskişehir'in bu lig'e nasıl çıktığını herkes biliyor. Normalde Boluspor'un çıkması gerekiyordu. Hakem daha maçın başında(4.dakikada) haksız yere kırmızı kartını çıkartıp, Boluspor'u 10 kişi bırakmıştı.Sonrası malum...

Her neyse... Allah büyüktür, bir gün gelir bir bakarsınız Eskifenerspor'un kümede kalıp kalmama maçı bize nasip olur. İşte o zaman bizde sahada gerçek Trabzonspor gibi oynayacağımızdan emin olabilirsiniz. Hemde sadece Trabzonspor olduğumuz için oynayacağız.
        Ahmet abi dediğin gibi sıkıntımız bize karşı oyunları değil.. Fenere karşı neden oynamadıkları. ilk 11 adamları neden o maçta bülonun yanndaydı..
        buca akşam 3-1 den 5-3 kaybetti. biri çıkıp dedi mi bişe. demedi. diyemez. adamlar mücadele etti. ellerinden geleni yaptı. hakem yaktı onları. olmayan bir penaltı verdi bitirdi bucayı.
        buca herif gibi dik durdu. mücadelesini yaptı kaybetti ayrı konu. ama mücadele etti..

İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eskişehir'e maça gittim.Ts tribününde bilet kalmadığı için Eskilşehir tarafından bilet aldık.Tıpkı Eskişehir-Fb maçında bilet bulamayan Fb taraftarı gibi.Ama fb taraftarı ile aramızda bir fark vardı.Fb taraftarı rahatça stada girip takımını izlerken bizim elimizden biletimizi alıp atletimize varana kadar üstümüzü çıkarıp arama yaptılar ve "sen trabzonlusun,dışarı çık lan" diyerek zorla dışarı atıldık!Daha sonra zorla da olsa Trabzon tribününe girdik.800 km yol katedip tel örgü önünden maç izlettirdiler.Maç sonunda Eskişehir tribünü görünümündeki fb tribünleri ise 0-0 biten maç sonunda şampiyon olmuş gibi bayram ediyordu.Fb'ye karşı yatan bize normal oynayan Eskişehir spor kamuyou gözünde bitmiştir.Eskişehir'de sohbet ettiğimiz Gs taraftarı olduğunu söyleyen Eskişehir'liler de aynı konudan müzdarip.Takımlarına ve Bülen Uygun'a tepkililer.

Maç öncesi adam başı 50 milyar dağıtıldığı söyleniyor.Bunu Eskişehir'de bir arkadaşımın tanıştırdığı çocuk söyledi.Kendisi Digiturk'te çalışıyormuş.Bugün ise Ünye'de çok iyi bir Trabzonspor'lu kalp doktoru olan Muhammet Kandaz ile konuştuk.Bursaspor'da oynayan İsmail Haktan Odabaşı kayınbiraderiymiş.Avni Aker'de bizim maçtan önce Bursaspor'lu futbolculara bile kulüp verdi diye 50 milyar para verilmiş.Azize 50'den devam ediyor anlaşılan.

Bütün bunların arkasına sığınmak için anlatmıyorum.Haksız bir rekabet ortamında mücadele ettiğimizi anlatmaya çalışıyorum.Ve biliyorum ki Allah doğrunun yanındadır.

Esas kızılması gereken nokta futbolcularımızın kazanmak adına fb li meslektaşları kadar agresif olmamaları.A.Gücü maçında 60. dakikada gol yedik.Geri kalan yarım saatte pozisyona dahi giremedik.Antalya gibi bir takıma iki maçta da gol atamadık.Eskişehir maçında altı pastan topu kalecinin kucağına bırakırsan kimseye de kızmaya hakkımız yok.Şenol Güneş olmasa bu takımın kaçıncı olabileceğini Hugo Bross döneminde gördük.Ama hocamız bence Umut tercihinde artık yanlış yaptığını şampiyonluğu kaybederek görebildi.Yönetim ise 9 puan öndeyken şu takıma bir tane gol vuruşu iyi olan bir adam alamadı.

Buca maçını da gördükten sonra benim umudum kalmadı.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu sayfaya gelip yikama yagmala ceken kolpa eskisehirli kopekler nerede?

burada bize yagcilik yapip o stadyumda fbnin altina yatan kac tane karaktersiz varsa o salya sumuk 90 dk ettikleri kufurlerin 100 mislini yedi sulalelerine ediyorum cumadan beri...

serefinizi ebayda satin , tuttugunuz takimin stadinda degil.. hic olmaz ise serefiniz kac kurusmus gormus oluruz

Yorum

• Eser kızgınız hepimiz ama boş ver.
            Birde burada üyelikleri olan eskişehirsporlu arkadaşlar bence kızılması gereken kişiler değil.
            başkalarının yaptığı yanlış onları bağlamıyor bence. çünkü onların niyetleri açık ve net belliydi.
            şu son olaylar yüzünden onlarda çok üzüldü eminim..
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• eskişehir lafını duyduğum an iğreniyorum,tiksiniyorum ve midem bulanıyor artık.
              eskişehir=bülent i.i=fener formül budur.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• benim mesajımı alıntı yapıp eses forumuna yazan şerefsiz esesli

sen kimsin lan bize kuş beyinli diyorsun , sayeninizde türkiye fener maçınızda +18 maç izledi

sizin gibi eskişehirlilerin yüzüne tükürmeli gerçi esesli olduğuna da inanmıyorum ya kesin fenerbostanlısındır sen
                anlamıyor musunuz tek şehir takımı trabzondur tek efsane de biziz geçen sene bursa topoşlarını da şampiyon yapan biziz
                siz kimsiniz lan kaç kupanız var adiler ama Allah büyük kucağımıza düşeceksiniz yalvaracaksınız bize,
                sizi kümeye düşüren bir maçımız olur elbet
                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eser kızgınız hepimiz ama boş ver.
                  Birde burada üyelikleri olan eskişehirsporlu arkadaşlar bence kızılması gereken kişiler değil.
                  başkalarının yaptığı yanlış onları bağlamıyor bence. çünkü onların niyetleri açık ve net belliydi.
                  Bu konda bende aynı fikirdeyim

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eser kızgınız hepimiz ama boş ver.

Burçak ben o forumda maçtan sonra son yazımı yazıp çıktım daha yazmam. Burada yazanları orada da takip ettim. Burada yazan EsesBaba ve Bir Bilen dışında alayı kolpa çıktı. Bir Bilen yanılmıyorsam orada Cumhuriyet bir yazı yazdı mı bilmiyorum belki yazdı da görmedim. Ama orana vurursak % 95'i geri vites yaptı bizle ilgili. Bundan sonra Eskişehir-Trabzon Anti Bizans falan bitti. Bir avuç şerefsizler. Suçlu olduklarını bile bile bize sövüyorlar ya dayanamıyorum hıncımdan. Allah nasip etsin şampiyonluğu Doktorlar'da, Adalar'da kutlamayan onlar gibi İstanbul yalakası olsun.

Yorum

• Kimseden bize karsi az mucadele etmesini beklemeyelim. Sadece saha disinda hakkimizi korursak bu bize yeter.
                      Yine Yeni Yeniden

Yorum

• ...trabzon olamazsın şampiyon diye bağıranların gerçek yüzünü görmüş olduk...

Yorum

• Adamlar febe bayrağı açtılar..Var mı ötesi?

(UEFA)

Yorum

• Zaten bütün statlarda ... Trabzon olamazsın şampiyon seslerine alışmıştık ama Buca lıların fenerlilere .bne fener olamazsın şampiyon diye bağırmalarını duyunca alınlarından öpesim geldi. Helal olsun.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adamlar febe bayrağı açtılar..Var mı ötesi?

Nokta.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Buda kapak olsun...!

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1&seekTime=22-04-2011%2023:46
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X