Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 6.30 da stada giriş, muhteşem bayrak şovu, ardından açılan dev pankartımızın vermiş olduğu sevinç, Burak'ın golü, maçın bitiş düdüğü, ardından meydana konvoy halinde ilerleyip kutlamalara katılmak ,sevincimizi çiğ köfte ve çay eşliğinde kutlayıp eve dönüş ve ardından antuya girip febeşlilerin ağlamalarını görmenin vermiş olduğu mutluluğu yaşamak.... Paha biçilemez

Yorum

• Herkes kötü oynuyoruz lafını ağzına dolamış sanki. Bizim tek eksiğimiz kreatif ayak olan Engi'nin olmayışı. Şu an Alanzinho enginin yerine oynuyor ama onun kadar etkili değil. Engin çok risk alabilen ama hata yüzdesi çok az olan, sol kanadı etkili kullandığı için Jaja'nın alanına fazla girmeyip onunda oyununu bozmayan bir futbolcu. Ve en önemlisi ayağına aldığı topu geri ve yana oynamaktansa ileri düşünen bir oyuncu. Haftaiçi sorun yaşadı hocayla ama bana göre takımda Selçuk, Onur, Egemen'le birlikte görmek istediğim Türk oyunculardan biri. Uzun zamandır oynamıyor belki hırs yapıyor ama sakin olması lazım. İnşallah olayı tatlıya bağlanır. Bizde ondan yararlanırız

Yorum

• Malum forumda inanılmaz başlıklar, inanılmaz mesajlar var. Keyfim yerine geldi. İyi gırgır be.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• fbye göre çok stressiz oynuyoruz kesinlikle katılıyorum. Ben şampiyonluğa oynarken 11 tane Burak Yılmaz hayal ediyordum diyeyim, anlayın artık

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Colman dün akşam hiç iyi değildi. Çok pas hatası yaptı. Şenol hoca artık skoru koruma çabasında ki iyisini yapıyor. Son 5 kaldı. Allahın izniyle bir atlatsak şunları.
            böyle bir muhabbet hiç bir yerde yok arkadaş.

Trabzonsporun her maçını staddan yani tribünden izliyorum.colman kadar savaşan orta alanda başka topçumuz olmadığını net görüyorum.colman özelliklede ligin 2.yarısında sadece burak yılmazın koşu yoluna bıraktığı toplarla takımına büyük katkı sağlıyor.selçukla beraber en çok topla oynama yüzdesi hatta çoğu maçta selçuktan daha çok topla oynama zorunda kalan colmanı bırakında birazda pas hatası yapsın.illa eleştiri yapacağım diye eleştiri yapmanın mantığını arıyor fakat bulamıyorum.

Yorum

• şampiyon olduğumuzda forum çöker galiba...

Yorum

• bu hafta kötü oynadık sözlerine hiç katılmıyorum, tamamen kontrolü bizde olan bir maç oynandı ve bursaspor'a direkten dönen ve giray'ın çıakrdığı top hariç pozisyon vermedik.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  böyle bir muhabbet hiç bir yerde yok arkadaş.

Trabzonsporun her maçını staddan yani tribünden izliyorum.colman kadar savaşan orta alanda başka topçumuz olmadığını net görüyorum.colman özelliklede ligin 2.yarısında sadece burak yılmazın koşu yoluna bıraktığı toplarla takımına büyük katkı sağlıyor.selçukla beraber en çok topla oynama yüzdesi hatta çoğu maçta selçuktan daha çok topla oynama zorunda kalan colmanı bırakında birazda pas hatası yapsın.illa eleştiri yapacağım diye eleştiri yapmanın mantığını arıyor fakat bulamıyorum.
                  Bu forumda ve yaşadığım ortamda benden daha Colman cı biri daha yok Fatih abi. Bana göre Trabzonspor'un en iyi oyuncusu bunu her defa da dile getiririm. Çok gizlidir. Hiç ortada görünmüyormuş gibi gözükür ama sahada skora etki eden yegane futbolcuların başında gelir. Sadece dün akşam kendisi yine istekliydi ama pas hatası fazlaydı.
                  Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Bursa ısınırken saha kenarında beyaz kıyafetli(Sırtlarında ÜLKER yazıyordu) gençler vardı.
                    Tekvandocumuydu onlar?

Yorum

• İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu forumda ve yaşadığım ortamda benden daha Colman cı biri daha yok Fatih abi. Bana göre Trabzonspor'un en iyi oyuncusu bunu her defa da dile getiririm. Çok gizlidir. Hiç ortada görünmüyormuş gibi gözükür ama sahada skora etki eden yegane futbolcuların başında gelir. Sadece dün akşam kendisi yine istekliydi ama pas hatası fazlaydı.
                      pas hataslarına katılırım.nihayetinde gözle görülüyor serdar kardeşim.

maç sonu istatistiklerini incelediğimizde geri kalan 29 maçın en az 25 tanesinde en çok topla oynayan oyuncumuz colman.jajanın alanzinhonun servisini colman üstleniyor.ortalama bir maçta 2.45 saniye ile en cok topla oynayan oyuncumuz.yaptığı pas 25 isabetli pas 18 civarında.

düne gelirsek jajanın daha 5.dakikada topuğuyla kıçıyla oynamaya başladığı yerde colman gidip takım arkadaşı jajanın bu şekil kaptırdığı topa gidiyordu.tribünden izlemlediğim kadarıyla ilk 8 dakikada Alannizhonun ayağına top gelmediği yerde colman en az 4-5 kere toplu topsuz oyunda başrol oynuyordu.katkı bakımından hiçde selçuk inandan daha az katkı yaptığı anlatılamaz.zira selçuk inanın kaptırdığı toplara bile en çok koşan isim yine colman.illa gol atmasını isteyen arkadaşlarda var ama gözle görünen bir olayda jajanın oynadığı yerde oynasa temiz 10 gol 10 asiste oynar.ama sistemimiz buna yer vermiyor şuan.

sonuç:colman bu takımın vazgeçilmez 3-4 futbolcusundan biridir.asla gönderilmemelidir.tabi yerine barcelonalı masceranoyu alırsan gönder. kimse birşey diyemez o zaman.

Yorum

• Teknik ekipe,futbolculara,taraftara ve TRABZONSPOR'umuza gönül vermiş herkese teşekkürler. Allah'ın izniyle bu sene şampiyon olup, hasrete son vereceğiz.
                        En son Ümit Tekşan tarafından düzenlendi; 18.04.2011, 12:31.
                        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Hani bir söz var bir takımda Arjantinli varsa sorun yok diye. İşte biz bu yönden şanslıyız. Ben Delgado'yu çok beğenirdim. Colman her daim bu takımda olmalı.
                          Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• ben dün akşam taraftarımızın performansını beğendim gol kaçırmalarda en ufak uğultu yoktu aksine umut bulut diye tezahürat vardı stres yaratmadılar oyuncular üstünde.
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Gustavo SECRET STAR

İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben varım. Ben. Senden daha çok Gustavo Colman severim. Adamımdır benim.

Trabzonspor un "Gizli Yıldızı - Secret Star" ıdır o.

Gustavo, takımın mihenk taşıdır. Gerçek bir profesyonel, serinkanlı (cool) aşmış bir insan bana göre.

Diğer arkadaşlarımız da elbette süper ama herkesin daha çok sevdiği biri var elbet.

Dün kendisine kızıyorduk kuzenle, yapma Gustavo, 1 tane de doğru pas at, yapma etme derkeeennnn

1 pas Umut a > Umuttan topuk Burak a > Burak tan çalım, rakibi eksiltme, düzeltme, boş yere çakış ve GOOOOOOOOOOOL.

Yine yaptı yapacağını Gustavo.

Şaka bir tarafa hepsinden Allah razı olsun.

Allah ıma sonsuz şükürler olsun bugünleri gösterdi bize, mahcup etmedi onları ve bizi. İnşallah sene sonunda şampiyon oluruz.
                              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Taraftar

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben dün akşam taraftarımızın performansını beğendim gol kaçırmalarda en ufak uğultu yoktu aksine umut bulut diye tezahürat vardı stres yaratmadılar oyuncular üstünde.
                                TARAFTAR AŞMIŞ İDİ AŞMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

36 yaşındayım böyle bir Avni Aker görmedim.

Buradan zaman zaman size sitem ettik (bence haklı olarak), Avni Akerdekilere

Ama dün varya dün. Keşke görebilseydiniz kendinizi dışarıdan. MUHTEŞEMDİNİZ.

HEM ASİL HEM DE TARAFTARDINIZ.

Ben gördüklerime inanamadım.

Hepinize teker teker teşekkür ederim.

BÜYÜKSÜNÜZ
                                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X