Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim nacizhane bir fikrim var. Herkes maçtan önce yeşil beyaz plastik top alsın, maça öyle gelsin. Dakka 16'da tüm topları Bursalıların olduğu yere atalım
    iyi fikirde olma olasılığı sıfır tabi, malum toplar stada alınmaz.Her ne kadar topların bir kısmı stada girecek olsa da, sizin fikrinizdeki toplar giremez. Ama dk16 da bütün stat elleriyle yuvarlak yapabilirler. ( içimdeki fener aşkı bambaşka, bu büyük taraftarınla çok yaşa kısmında olduğu gibi) Bu da benim fikrim

Yorum

• Genel bir Trabzonsporlu bakışı ile son iki haftada oynanan maçlara yaklaşırsak;

Bir Trabzonsporlu için en korkutucu maç ne Fener ne de Beşiktaş maçı olmuştur. Bizi her zaman korkutan, geren maçlar onlara göre dostları olduğumuz bana göre ezeli ve ebedi düşmanımız Galatasaray ile olan maçlarımızdır. Çok şükür ki geçtiğimiz hafta bu belayı da başımızdan attık.

Bir Trabzonsporlu olarak her zaman maç yapmamızı istediğim tek rakip de Bursaspor olmuştur. İster kötü olalım, ister iyi olalım, ligin dibine demir atalım, zirveyi perçinleyelim her zaman Bursaspor maçı bizim için çerez olmuştur. O yüzden o kadar rahatım ki anlatamam.

Basının "Bursaspor yatacak" iddialarına da katıla katıla gülüyorum. Bir arkadaşımızın da paylaşmış olduğu, geçmişten günümüze kadar Trabzon' da oynanan Trabzonspor-Bursaspor maçlarını incelesinler. Kim nereye yatmış belki fikir sahibi olurlar.

İnşallah birkaç maçtır süregelen az gol atma sendromumuzu bu maçta yener, eski günlerdeki gibi Bursaspor' u 5' leyip yemyeşil köylerine göndeririz.

İyiki varsın TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi
        ..sizin derdiniz şampiyonluk mu yada başka bişey mi ??? Bursa da olduğu kadar Trabzonda da var o dediklerinden merak etme....büyük takımsan senin bursalı bile taraftarın olmalı...böyle cümlelerle büyük takım olunmaz...

SÜPER OLUR TÜM TÜRKİYE BİZİ KONUŞUR VALLA..ama cezada verilir..

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi
          ..sizin derdiniz şampiyonluk mu yada başka bişey mi ??? Bursa da olduğu kadar Trabzonda da var o dediklerinden merak etme....büyük takımsan senin bursalı bile taraftarın olmalı...böyle cümlelerle büyük takım olunmaz...
          Kızma paşam, şaka yapıyoruz; takılıyoruz sadece. Ama taraftarların birbirine koltuk, çakmak, taş, rakı şişesi attığı bir ligde 20.000 yeşil-beyaz topu aynı anda havada görmek tam bir görsel şölen olurdu

Ama dediğim gibi şaka yapıyorum sadece. Bence bu maçta motivasyonu neredeyse sıfıra düşmüş bir rakibe yapılabilecek en büyük hata, hakaret veya rencide ederek rakibin motivasyonunu tekrar arttırmaktır. Biz bu maçta sadece kendi takımımıza destek vermeli, rakip adına ne olumlu ne de olumsuz bir tezahuratta bulunmamalıyız. Aman dikkat!
          En son brushfield tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 17:25.
          TRABZONSPOR
          Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
          Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
          ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Her maçımız H0 bitti. Bu maç da öyle biter inşallah.
            Més Que Un Club

Yorum

• Tabii ki artık galip gelmek herşeyden önemli ama son haftalardaki stresi biraz olsun üzerimizden atalım artık. Topu ayağımızda tutalım, iyi pas yapalım. Şenol Hoca'nındediği gibi istediğimiz skor zaten gelecektir iyi futbolla beraber.

Son haftalarda Colman ve Selçuk'un hücuma destek veremesinde Egemen'in yokluğu büyük etken. Egemen dönüşüyle daha iyi olacağımızı ümit ediyorum. Hakkımızda hayırlısı.

Yorum

• 1. yarı Bursa maçı ve sonrası. Bursa galibiyeti iyi gelmiş gibi..

Bursaspor 0-2 Trabzonspor
                Trabzonspor 0-0 Eskişehirspor
                Gaziantepspor 1-3 Trabzonspor
                Trabzonspor 2-0 Bucaspor
                İstanbul B.B. 1-3 Trabzonspor
                Trabzonspor 3-0 K. Karabükspor

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar biletixden kapalıdan bilet aldım 60 lira.Şimdi arkadaş kalearkasında bulmuş bilet.Ben orada izlemek istiyorum.Almak isteyen varsa aynı fiyata verebilirim maçtan önce,iletişime geçin lütfen.
                  Tekrarlayayım.
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• Ertuğrul sağlam sağ açıkta altıdoreyi forvette ömer erdoğanı ön liberodada svensonu oynatırsa rahat ezip geçeriz Ha birde sağ bekte keçelinho

Teknik taktik fukarası bir hoca ya birde 3 senelik imzaladılar Bursanın işi çok zor.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Son derece yüksek konsantrasyonla maça hızlı başlamalı ve ilk maçtaki gibi erkende maçı koparmalıyız. Bursa, fb maçındaki gibi disiplinli şekilde kapanmaya başlarsa işimiz zorlaşacak çünkü.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ertuğrul sağlam sağ açıkta altıdoreyi forvette ömer erdoğanı ön liberodada svensonu oynatırsa rahat ezip geçeriz Ha birde sağ bekte keçelinho

Teknik taktik fukarası bir hoca ya birde 3 senelik imzaladılar Bursanın işi çok zor.
                        gelecek sene küme düşebiliirler..

Yorum

• bence seneye yine en büyük adaylardan olacaklar.
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gelecek sene küme düşebiliirler..
                            bence bursanın kadrosu bizden kaliteli

Yorum

• Herkes yine rehavette. Yine yaziyorum. En zor macimiz.

0.5-0 olsun izim olsun.
                              Yine Yeni Yeniden

Yorum

• - Gs'ye gazı verdiler yemedi , Şimdi Bursayı dolduruyorlar , aslında Bursa pek asılmayacak eminim , ama çaık futbol oynasın tabiki işimize gelir , Fener maçının sonucu oyunun gidişatını etkiler...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Yükleniyor...
                                X