Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 -0 Konyaspor
Daraltma
X
-
Sampiyonluga oynayan bir takimin oyuncusu sahada bu sekilde gözükmemeli, en azindan kos be adam onuda yapmiyor, Jaja cikmali!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Şike SİZ; Leke SİZYorum
-
Jaja-Engin değişikliği mutlaka yapılmalı...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
jajadan ne istiyosunuz allah askına az rahat bırakın adamı..Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...Yorum
-
Ooooo, çok fena laf koyduun.
Yapma bunuuu!
Var görüntüsü. Golün tekrarında bariz bir şekilde belli oldu. -da ben ne dediğini tam olarak anlamadım.
teκ κardeş dгogнeda uпiтedYorum
-
jaja oyunda kalmali !! cikacaksa alan ciksinBorussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
-
Yaw jaja 1 ay önce de böyle oynuyodu. Jajanın iyi oynadığı maç sayısı çok az. İlk yarıda 2-3 tane maçta gerçekten iyi oynadı onun haricinde hiçbir maçta iyi değildi. Sadece gol atıyodu o yüzden kimse kötü demek istemiyodu onun için.Yorum
-
tamam da, son dakikalarda sanki deplasmandaymışçasına ortasahayı teslim edip konyalıların sağdan soldan geldiklerini sahamızda kaldıgımızı görmemiş olamazsın abi, mutlaka ve mutlaka ortasahaya çekidüzen vermeliyiz yoksa başımız ağrıyacakTrabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
Everywhere is TRABZON for us !
Yorum
-
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
varmı öyle bi görüntü. varsa acıdım gerçekten şimdi umut a ya 
Yorum