Sayın Dr. Oğuz Tan, siz merak etmeyin. Gönüllerin şampiyonluğu kesmez artık bizi. Amacımız belli, ulaşacağız da ona. Sabredin, sadece 8 maç sabredin. Vaktimiz geliyor.
Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 -0 Konyaspor
Daraltma
X
-
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı. -
Gerek üslup olarak gerekse yazıların içeriği itibariyle çok boş yazan birisi. Alt tarafa eleştiri yapınca yayınlanmıyor. Çünkü ajansspor editörlerinden bir tanesi. Ama şakşak mesajları yazdınmı anında yayınlanıyor.http://www.ajansspor.com/yazarlar/er..._da_lazim.html
Sene sonu Sampiyonlugumuzu bu adama armagan ediyorum?! Sen kimsin lan?
FB Sampiyonmus..
fb Sampiyon olmasi icin 17'de 17 yapmali!! Puan kayiplari bu hafta sonu tek tek baslayacak!
bu hafta 3 puan fark ilen lider olacagiz tekrardan!
Boş beleş konuşan ve kendini futbol alimi zanneden birisi. Ciddiye almaya değmez.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yine kötü kötü rüyalar gördüm, haydi hayırlısı.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."Yorum
-
Yorum
-
Bugün satışa çıkan biletler sadece taraftar kartı olanlar içinmi arkadaşlar?Bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.Ben maça Bursadan gelmeyi düşünüyorumda.Genel satış yarınmış bilet kalmayabilir.Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Yanliz bu dünün haberi, yani bugün itibariyle herkes bilet alabilir.
Biletler dün satisa cikarilmis.

-
Öyle değilmiş.Tarih var biletix sayfasında 30 mart diye..
Bana taraftar kartı ile bilet alabilecek varmı arkadaşlar?En son altinkaya08 tarafından düzenlendi; 29.03.2011, 16:51.Yorum
-
Öyle değilmiş.Tarih var biletix sayfasında 30 mart diye..
Bana taraftar kartı ile bilet alabilecek varmı arkadaşlar?
O zaman resmi sitede yanlis yaziyor.
-
Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum