Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 -0 Konyaspor
Daraltma
X
-
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman -
herkes gördü ve anladi sakatlarda iyilesti sayilir.. artik macera aramaya gerek yok.. bu mactaki ideal kadromuz söyle olmali:
.................Tolga.........................
Serkan....Giray....Egemen....Piotr
........Selcuk...Ceyhun...Colman....
.......Burak...............Jaja.........
..............Pawel......................
Engin oynayabilecek seviyeye geldimi bilmiyorum... eger geldiyse ortasaha da selcuk colman ve engin ile baslanmaliTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...Yorum
-
Bu maci aliriz ve Fener Bursa macina stresli cikar. Eger Bursa Fener'den puan alirsa, bir sonraki hafta Eskisehir macina mutlak galibiyet icin cikacaklar ve berabere kalmalari bile mucize olur. Allah'in izniyle Gs macindan sonra 2-5 puan arasi onde oluruz. Ondan sonrasi da yokus asagi aliriz bosa gideriz. Ama Konya'yi ciddiye almaliyiz. Bize celme takmislardi onceden ve bu sefer biz onlara tekmeyi basmaliyiz.Yorum
-
Artık rahat bir maç kazanmamız lazım. Fener maçında Konyaspor amatör küme takımları gibi oynuyordu. Bizim maçta nasıl oynayacaklar çok merak ediyorum.Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...Yorum
-
kesinlikle pawelle baslanmali. zorlu galatasaray, bursa, eskisehir, antep maclari oncesi acaba pawel takim gol yukunu sirtlayabilir mi diye bakilmali. eger olumsuz yanit alinirsa da zaten konyayi diger golculer sayesinde yeneriz. ben acikcasi konya macindan 4-5 fark bekliyorum. ilk on dk tarafta baskisiyla 1 gol bulduktan sonra konya dagilacak. bu mesaji alinti edecem haftaya.Yorum
-
umut un artık dinlendirilmesi lazım. yeter artık ya.adamın 2 aydır kaleyi bulan şutu yok.tamam iyi niyetli ama o iyi niyet mahfetti bizi kaç sezondur. belki giray gibi dinlendirilmek iyi gelir.hem brozek i görmüş oluruz.bence umutun bu kadar formsuz olduğu yerde formayı hakediyor.Bordo Mavi En Büyük TRABZONYorum
-
.................Tolga(mecburen)...............
serko .... giray.....glowacki........piotr.....
.......selçuk.........ceyhun..........
burak...........jaja..............colman
................pawel.....................
60'tan sonra maçın seyrine göre birini çıkarıp Alan carlos
Bordo Mavi En Büyük TRABZONYorum
-
çok zor bir maç olacak artık umutunda yedeğe çekilmesi lazım ne kaybederiz acaba oynadığında kaçırdıklarıyla çok şeyler kaybediyoruz birde oynamasın öyle deneyelim...TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...Yorum
-
umutu bende ilk onbirde gormek istemiyorum. 100. golu atacak diye sampiyonlugun gitmesini izleyemem pawele sans verilmesi lazim
Yorum
-
Engin Baytar,
sevmesemde özledim. Geri dönecek.
Egemen Korkmaz,
fb macinda tam hazir degildi yine sakatlandi, simdi biraz dinlendi de, sahada olur yine.
Burak Yilmaz,
mac 14 gün sonra, büyük ihtimal maskesiz cikar sahaya, dün cok cekingen oynadi.
3 önemli oyuncu 100% hazir geri dönecek büyük ihtimal.
x
Defans'da Glo ve Giray cok formda.
Serkan yavas yavas geri dönüyor.
Sol bek'de Piotr Cale'den daha iyi gözüküyor. Eski'den soldan akin akin gelirlerdi. Dün Hursut 1 kere gecemedi Brozek'i.
Defans oturdu diyelim.
x
orta saha
Selcuk Colman son 2 mactir iyi oynuyor, yanliz kanatlarda Burak ve Engin noksanligini yasiyorlar.
Engin'in dünüsü ilen Burak yine sag tarafa gecer ve orta saha Konya maci ilen yine düzelir.
Mücadele ediyorlar, ama kopuk oynuyorlar. Egemen'in olayisindan diye düsünüyorum.
Defans'dan topu Egemen cikariyordu, simdi yok diye Selcuk ve Colman yapmali. Onlar'da cok geride yada cok ileride kaliyor.
x
Jaja bir var bir yok
Ama defansif takimlar artik geride kaldi. Düzelir.
Umut hakkinda yorum yapamiyorum artik
xx
Fikstür
Kapanan takimlar artik gecti.
Konya
Antep
Eskisehir
Bursa
Galatasaray
IBB
Karabük
Bucaspor
*
Hepsi oynamaya calisan takimlar. Biz oynayan takimlara karsi daha iyi oynuyoruz.
Uzun lafin kisasi, bu sene Sampiyon olacagiz!Yorum
-
1967 II Konya SK Trabzon SK 0-0
Trabzon SK Konya SK 0-1
1968 II Konya SK Trabzon SK 0-0
Trabzon SK Konya SK 2-0
1972 II Konya SK Trabzon SK 1-0
Trabzon SK Konya SK 1-0
1973 II Konya SK Trabzon SK 0-0
Trabzon SK Konya SK 1-0
1974 II Konya SK Trabzon SK 0-0
Trabzon SK Konya SK 2-0
1989 Konya SK Trabzon SK 0-1
Trabzon SK Konya SK 0-1
1990 Konya SK Trabzon SK 0-1
Trabzon SK Konya SK 3-2
1991 Konya SK Trabzon SK 3-1
Trabzon SK Konya SK 3-1
1992 Konya SK Trabzon SK 0-1
Trabzon SK Konya SK 4-0
2004 Konya SK Trabzon SK 3-3
Trabzon SK Konya SK 0-3
2004 tk Trabzon SK Konya SK 2-1
2005 Konya SK Trabzon SK 1-1
Trabzon SK Konya SK 4-2
2006 Konya SK Trabzon SK 0-0
Trabzon SK Konya SK 1-2
2007 Konya SK Trabzon SK 1-2
Trabzon SK Konya SK 1-1
2007 tk Trabzon SK Konya SK 1-1
2008 Konya SK Trabzon SK 1-0
Trabzon SK Konya SK 1-0
2009 Konya SK Trabzon SK 2-3
Trabzon SK Konya SK 0-1
2011 Konya SK Trabzon SK 1-2
Trabzon SK Konya SK
Toplam 33
Konya SK 7
Trabzon SK 17
Berabere 92010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Nasıl bir taraftar yapısına sahibiz anlamış değilim.Maşallah herkes futbol bilimci gibi.Ne pawelinden bahsediyorsunuz.Pawelin koşmaya mecali yok.Evet Umutun son vuruşları berbat bende kabul ediyorum.Fakat Umutun yaptığı koşularla boşaltmış olduğu alanlara Burak ve diğerleri rahatlıkla giriyor.Gözünüzden kaçan bir husus daha var.Yakın olması bakımından Beşiktaş maçında indirdiği topla Burak golü buldu.Bu maçtada 2 top indirdi.Ama Burak bunlarla golü bulamadı.Varsa Türkiye liglerinde Umuttan daha iyi bir santrafor getrin.Satılığa çıkarın bak kimler istiyor.Futbol fukaraları sizi.Abuk subuk yorumlar yapmayın.Elimizde Messi varda hocamı oynatmıyor.Kapasitemiz bu kadar.Bu oyuncular ve hocalar bize 26.haftada hala şampiyonluk umudumuzu yaşatıyorsa hepsinin ellerinden öpmek lazım.Fener transfere 50 milyon Euro harcamış.Sonra vay efendim bizimle kafa kafaya nasıl yarışıyor diyorsunuz.Adamlar İspanya gol kralını,Fransa gol kralını,Türkiye gol kralını almış.Sen hala vahh vahh tüh tüh.Başta umut olmak üzere bu takıma herkes destek olsun.Bu eleştirenler hayatlarında futbol sahasına çıkıp futbol oynamışlarmı.10 dönümlük bir arazinin üstünde top oynamak heleki 90 dak.koşmak kolay iş değil.Saygılarımla...Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum