Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 -0 Konyaspor
Daraltma
X
-
-
-
bence gol
Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.Yorum
-
Yorum
-
-
Konya atak yapmaya calisiyor ama gücleri yetmiyor.
Yinede ikinci golü bulmamiz sart!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
cok sıradan bi mac oluyoTrabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.Yorum
-
Cale niyegirecek defanstan birimi sakatlandiYorum
-
- Cale oyuna giriyor , Şaka gibi
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Hoca simdi Polonyaliyi cikarirsa Pes diyecegim!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
atarsak kontradan yada duran toptan. konya da anca savunma hatasıyla atar. yoksa boyle biter.Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.Yorum
-
cale´yi oyuna sokmanin bi manasini anlatsin biri bana ???Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
Burak bozdu iyice.
Kafaya fazla darbe yedi bugün.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum