Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 26.Hafta | Gençlerbirliği 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ama biz Umut a 16 milyon vermedik ...Mustafa Pektemek nasıl millet? İş yapar mı ?

bence yapmaz. iyi hos ama buyuk takim futbolcusu degil

umut da ankaragucunde dokturuyordu ama suan en cok elestirilen oyuncu.

zirve iddaasi olan bir takim cok olagan ustu yetenekleri olan bir yerli oyuncu bulmadigi surece kesinlikle parayi kiyip kaliteli bir forvet ile oynamali,

olmuyor , cikmiyor iste bu ligden ust duzey bir forvet..

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu mustafa pektemek in piyasası şuan minimuda aldık aldık bi daha alamayız...komple futbolcu gerçekten inşallah seneye formamızı giyer...tabi şimdiden anlaşmak lazım sene sonuna bırakırsak çok para veririz almak için...

edit:abi soruna cevap gibi olmuş tam bende mustafa hakkında yazıyım dedim...
      SAĞLAM KAYNAKDAN ALDIĞIM BİR HABERE GÖRE MUSTAFA PEKTENEĞİN AİLESİ TRABZONLU DEĞİL AMA DAYISI KENDİSİ İYİ, BİR TRABZONSPORLUYMUŞ..

Yorum

• Erdal ben zaten o üçlü taraftarıyım her daim. Mesela bu hava şartlarında Tayfun yerine Ceyhunla başlamalıydı Şenol Hoca Liverpool maçındaki yağmurda nasıl oynamıştı hatırla.Benim taktiğim 4-6-0 bu takımla Serkan-Giray-Egemen-Piotr-Selçuk-Colman-Ceyhun-Burak-Jaja-Engin.
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Ben Fenerli arkadaşlarıma şunu diyorum....Yahu oğlum ortalama üç senede bir şampiyon oluyorsunuz...Şimdi Allah aşkına bu bütçe ile bu rakamlar ile şampiyonluğu başarı mı sayacaksınız?....Bu yüzden büyük falan değilsiniz...Bu yüzden asla emperyal olamayacaksınız...Cüsseniz büyüse bile hayaleriniz küçülüyor...Size Avrupa da ışık olacak tek adam vardı Zico...Ertesi sene kovdunuz...Sebebi basit...Sizin kafanız küçük...Ve bünyenize uymadı.....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak thecrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aslında baros da mümkün olsa şu anda gs yerine bizim takımda oynamak ister, aslında bizim takım gibi bir takımda her golcü oynamak ister. Gerçekten tam bir kariyer zirvesi yapma şansı bizim takım iyi bir golcü için.
            ahh ahh sadrİ baba duysada Şu barosu bİze alsa Şampİyonlar lİgİnİŞde getİrİr bİze seneyede kesİn Şampİyon yapar..ahh ahhh

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              SAĞLAM KAYNAKDAN ALDIĞIM BİR HABERE GÖRE MUSTAFA PEKTENEĞİN AİLESİ TRABZONLU DEĞİL AMA DAYISI KENDİSİ İYİ, BİR TRABZONSPORLUYMUŞ..
              gördük dayisi TRABZONSPORLU olanlari : ÖZER örnektir
              Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla Pawel'i 5 er dakika izliyoruz genelde ama ben beğeniyorum tıpkı Teeofilo gibi .Umut bana göre yerlerde şu an ama hala 11'de ..Gerçekten anlamıyorum bazen Şenol Hoca'yı ..
                Umut'u yedeğe çekmemesinin sebebi onu kaybetmemek istemesidir. Umut çok duygusal bir oyuncu her maç 90 dk oynadığı halde bu psikoloji içinde olduğuna göre yedek kalsa düşünemiyorum .. Ama tabi ki artık bişeler olmalı .

Bence Konya maçında çift forvete dönmeliyiz ..

Yorum

• Cenk'e 8-9 verilmez yahu ..Avrupa'dan çok daha iyisini bulabiliriz bence..

Yalnız tolunay Hoca bu işi gerçekten biliyor ..Gelecekte Hocamız olarak görürüz inşallah .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla Pawel'i 5 er dakika izliyoruz genelde ama ben beğeniyorum tıpkı Teeofilo gibi .Umut bana göre yerlerde şu an ama hala 11'de ..Gerçekten anlamıyorum bazen Şenol Hoca'yı ..
                    Pawel ilk onbirde oynasa Umut sonradan girse bence gol sorunumuz çözülecek .Umut sonradan girse bence cok gol atar

Yorum

• İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pawel ilk onbirde oynasa Umut sonradan girse bence gol sorunumuz çözülecek .Umut sonradan girse bence cok gol atar
                      Bu denenebilir...Sanırım denenecek de....Ama ben seviyorum Umut u....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umut'u yedeğe çekmemesinin sebebi onu kaybetmemek istemesidir. Umut çok duygusal bir oyuncu her maç 90 dk oynadığı halde bu psikoloji içinde olduğuna göre yedek kalsa düşünemiyorum .. Ama tabi ki artık bişeler olmalı .

Bence Konya maçında çift forvete dönmeliyiz ..
                        Bence böyle yaparak Umut'u daha da yıpratıyoruz .Birkaç maç dinlense kendine gelecektir eminim.Son maçlarda kaçırdıkları goller yakışmadı ona .

Yorum

• baros diyip ciğerimi dağlamayın,

tanımam o adamın üstüne...
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Fenerli arkadaşlarıma şunu diyorum....Yahu oğlum ortalama üç senede bir şampiyon oluyorsunuz...Şimdi Allah aşkına bu bütçe ile bu rakamlar ile şampiyonluğu başarı mı sayacaksınız?....Bu yüzden büyük falan değilsiniz...Bu yüzden asla emperyal olamayacaksınız...Cüsseniz büyüse bile hayaleriniz küçülüyor...Size Avrupa da ışık olacak tek adam vardı Zico...Ertesi sene kovdunuz...Sebebi basit...Sizin kafanız küçük...Ve bünyenize uymadı.....

zico efendi bir adamdi ve ismi cok buyuktu. ligin jargonunu bilmiyor , pisligi ile ugrasmiyordu, aziz kemik atip havlatamiyordu. konus ulan konus parasi ile degilmi dese, sen kimsin ulan ben bu dunyaya gelmis en buyuk 10 futbol adamindan biriydim diyordu belkide. dedigin gibi abi kucuk adamlara bir beden buyuk bir sahsiyetti. kokocu daum ve fino kucuman gibilere tasma takip saga sola cekmek varken kim ugrasir zicoyla micoyla. aziz kim, fener kim , zico kim,..

Yorum

• İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Az önce ben de yazdım abi ..Umut sonradan girsin o fizik gücüyle duman eder ortalığı..Daha diri olur gol vuruşlarını da daha rahat yapabilir ..Alanzinho mesela bence müthiş oynuyor sonradan girince .

Yorum

• Ne bileyim bu gün kızacaksak Jaja ve Burak a kızalım...Bu günü konşuyorsak....Ha geçmişten gelen birikim ise bilmem....Benim Umut la ilgili en büyük sorunum gol atamaması değil...Top kontrolü....Jaja dan yeterince istifade edemiyor olmamaızın nedeni bu olabilir mi bilmiyorum....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X