farklı yeniliriz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
__________________onur__________________
___serkan______giray_____glowacki_____cale
_____________selçuk____colman
_______burak_______jaja_______piotr
_________________UMUTTT..............
sanırım böyle birşey olur. ceyhun u koyacam ama gerek yok, rakibin elemanları zaten tutamayacak bari piotr u koyalımda sol kanat koridor olmasın.
sağ kanat problemli tabi serkan ın durumunu görüyoruz işte ilk devre en iyi adamlarımızdan biriydi şimdi dökülüyor fb maçında dia sivas maçında grosicki bu maç amrabat, hızlı bir adam geldimi karşısına serkan ı rahat ekarte ediyor bizim serkan aslında yerdi bunları ne oldu bu adama yaw...
not: umut un yerine pawel i koymak isterimde ondada bir numara yokki, çok çok ekstra birşeyler yok yani umut u niye silelimki bir çırpıda...En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 22:55."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bu maci kazanırsak hele iyi oynayarak kazanırsak ibre tersine cevrilir.
Umutlarımız azaldi ama bitmedi. İlk yari bu macla cikisa gecmisti
Piotr ve cale birlikte oynayabilir.
Burak un formuna umut eklenirse
serkan eski formuna girerse
seşcuk ve colman ilk yari gibi olursa bizi kimse tutamaz13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyvah baslıgı Kazım acmıs.. gitti mac =)
Yorum
-
Kayseri-BJK maçlarından alınacak 4 puanın bizi şampiyonluk yolunda en avantajlı takım haline getireceğini düşünüyordum ve bana göre puan kaybetme ihtimalimizin daha yüksek olduğu maç Kayseri maçıydı.
Bu maçı alalım,lütfen!Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri-BJK maçlarından alınacak 4 puanın bizi şampiyonluk yolunda en avantajlı takım haline getireceğini düşünüyordum ve bana göre puan kaybetme ihtimalimizin daha yüksek olduğu maç Kayseri maçıydı.
Bu maçı alalım,lütfen!
Yorum
-
Bu maç çok önemli. Eğer yenersek farkı tekrar 3 yaparız benden söylemesi. G.Birliği-FB maçı pazartesi günü. Eğer BJK maçını kazanırsak bence aradaki farkı 3 yapar ve farkı artırırız. Ama yok yenilirsek o zaman moralmen iyicene yıpranırız ve şampiyonluk işi zora girer.
Bence ligin kaderi bu hafta elimizde. Yenersek şampiyonuz.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
Yorum