öz eleştri yapmak gerekirse şampiyon olacak takım gibi oynamıyoruz yine. kesinlikle taktiksel hata var. çünkü kumaş iyi.ilk yarı gördük.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
..... sekiz tane..
Yemedik yemedik ulan yemedikRüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburakın verilmeyen penaltısı bibakıma iyi oldu. çünkü hakem net haksızdı. artık hakemler burak kendini atıyor demiyecek(düşünmeyecek).
tarafli tarafsiz herkez penalti dedi birde.
ahh aykutt.. irdeleyecegim seni ben
Yorum
-
Kaç haftadır maçları son anda çeviriyoruz.
Umarım bu durum hepimize azda olsa ders olmuştur.
Son düdük çalmadan futbolcuya sırt dönmek yok.
Bu çocuklar en az bizim kadar istiyor bu şampiyonluğu.Hepsinin yüreğine sağlık varolsunlar.
Bu arada maçlarımız gerilim filmi gibi dayanamıyacak yüreğim bari son hafta şampiyonluğu görebilsek.ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç haftadır maçları son anda çeviriyoruz.
Umarım bu durum hepimize azda olsa ders olmuştur.
Son düdük çalmadan futbolcuya sırt dönmek yok.
Bu çocuklar en az bizim kadar istiyor bu şampiyonluğu.Hepsinin yüreğine sağlık varolsunlar.
Bu arada maçlarımız gerilim filmi gibi dayanamıyacak yüreğim bari son hafta şampiyonluğu görebilsek." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
Arkadaşlar,
Sevgili Hami Mandıralı bu sabah radyospor da idi. "Kendi işimizi kendimiz görmemiz lazım, başka yolu yok" diye konuşuyordu. Biz taraftar olarak takımımızı sırtlayalım, ondan sonra göreceksiniz bu EZİKLER (Ezik: Her maça her takıma aynı oyunu oynayamayan, maç seçen anlamındadır) oturup kalacaklardır müsait şekilde.
Aradaki puan farkı az olduğu sürece HER TÜRLÜ OYUN OYNANACAK VE DOLAP DÖNECEKTİR ! Sonuçta bizim küçük Trabzon şehrimize karşı İstanbul var.
Ama biz sadece kendi takımımız ve gücümüz ile ilgilenirsek, eze eze şampiyon oluruz.
Ancaak, bu sene değil ama seneye veya ilk fırsatta yeri geldiğinde:
BURADAN TRABZONDAKİ TARAFTARLARA VE YAŞAYANLARA BİR KEZ DAHA SESLENİYORUM:
Aykut için Avni Aker de bir hazırlığınız olmalı. Aykut kocaman AÇIK AÇIK BİZİM CAMİADAN HALKIN KARŞISINDA ÖZÜR DİLEMEDİKÇE ONA OLAN PROTESTOMUZ SÜRMELİDİR.
Kanunlar çerçevesinde her yol mubahtır kendisine.
Çünkü HİÇBİR SEBEP YOK İKEN, ortalığı karıştırmış, o gün bugün takımımıza penaltı bile veremiyorlar.
Bunun hesabını öyle ya da böyle verecek. Bu da Trabzondakilerin sorumluluğu.
Sonuç olarak, biz işimize bakalım. Bizim takım şu psikolojik çöküntüyü atlatabilir ise, açık ara şampiyon bile olabilir.
ŞAMPİYON TRABZONİyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar,
Sevgili Hami Mandıralı bu sabah radyospor da idi. "Kendi işimizi kendimiz görmemiz lazım, başka yolu yok" diye konuşuyordu. Biz taraftar olarak takımımızı sırtlayalım, ondan sonra göreceksiniz bu EZİKLER (Ezik: Her maça her takıma aynı oyunu oynayamayan, maç seçen anlamındadır) oturup kalacaklardır müsait şekilde.
Aradaki puan farkı az olduğu sürece HER TÜRLÜ OYUN OYNANACAK VE DOLAP DÖNECEKTİR ! Sonuçta bizim küçük Trabzon şehrimize karşı İstanbul var.
Ama biz sadece kendi takımımız ve gücümüz ile ilgilenirsek, eze eze şampiyon oluruz.
Ancaak, bu sene değil ama seneye veya ilk fırsatta yeri geldiğinde:
BURADAN TRABZONDAKİ TARAFTARLARA VE YAŞAYANLARA BİR KEZ DAHA SESLENİYORUM:
Aykut için Avni Aker de bir hazırlığınız olmalı. Aykut kocaman AÇIK AÇIK BİZİM CAMİADAN HALKIN KARŞISINDA ÖZÜR DİLEMEDİKÇE ONA OLAN PROTESTOMUZ SÜRMELİDİR.
Kanunlar çerçevesinde her yol mubahtır kendisine.
Çünkü HİÇBİR SEBEP YOK İKEN, ortalığı karıştırmış, o gün bugün takımımıza penaltı bile veremiyorlar.
Bunun hesabını öyle ya da böyle verecek. Bu da Trabzondakilerin sorumluluğu.
Sonuç olarak, biz işimize bakalım. Bizim takım şu psikolojik çöküntüyü atlatabilir ise, açık ara şampiyon bile olabilir.
ŞAMPİYON TRABZONhele angut konusundaki cümleler takdire sayan
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
ilk yari sürekli icimden bu maci kazanmayacagimizda hangi maci kazanacagimiz geciyordu. Serkan hemen ilk basta öyle bir zamanlama hatasi yapdiki hemen son kayseri maci ile ambrobat aklimiza geldi ve serkan neden oynuyor diye sordum kendime. O kadar hatadan sonra ilk 11 de olmak anormal bir durum. Kirmizi kartin gelmesi alabilecegimiz maci ve sampiyonlugu göre göre vermek buna denir demistim ve serkani daha önce disari almayan senol günese kizdim ve hatali buldum. Allahdan piotr vardi ve bizi kurtardi. Ilk yari birde dikkat ceken burak oldu cabasi ile hepisi burak gibi oynasa keske diyordum.
Ikinci yari isimiz zor olacagi belliydi. Golün geleceginide görebiliyordum. Macin berabere bitmesi bile yeterliydi. Daha cok golde yiyebilirdik daha cok golde atabilirdik ama dikkatimi en cok oynadigimiz futbol cekdi hernekadar 10 kisi kalsakda iki golümüzüde oynaya oynaya degilde birden uzun toplar ile bulduk. 3 puan icin yeterliydi ama futbol halen eksik ve sampiyonlar ligi icin cok yetersiz !!!
Macin berabere bitmesinede sevinecekdim. Umarim artik hic bir puan kaybimiz olmaz artik ve futbolumuzuda sampiyonlar ligine göre gelistiririz. Pawelinde artik takimda yer almasi gerekiyor."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
Yorum