Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maça dönelim biraz da... Bu geceki son mesajım olsun. 2-3 saat de olsa uyuyabilsem iyi olacak çünkü. 7'de Gebze'ye işe gitmem gerekecek.. (Elektrikler de kesildi.. , bu bir işaret olsa gerek.. )

İşte maçın özeti....
    Fenerbahçe deplasmanını saymazsak bizden fazla şut çeken bir rakibimiz olmamıştı, uzun süredir.....
    Ayrıca 8 korner atmışız ama sanırım sadece biri gol pozisyonu oldu denilebilir, kornerden ya da duran toptan golümüz yok...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    Takımımızın Kayserispor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:

Gol: Trabzonspor: 3– Kayserispor: 3

Toplam Şut: Trabzonspor: 10 - Kayserispor: 16

İsabetli Şut: Trabzonspor: 5 - Kayserispor: 7

İsabetli Orta: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 4

Faul: Trabzonspor: 14 - Kayserispor: 13

Korner: Trabzonspor: 8 - Kayserispor: 1

Ofsayt: Trabzonspor: 3 - Kayserispor: 4

Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 52 - Manisaspor:% 48
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 04:18.
    Derin Trabzonspor
    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Şampiyonluğa giden bir takıma devre arasında adam gibi 1 transfer yapmazsan böyle rezil olursun. Kayserispor sahamızda bizi resmen ezdi.Kayseri 4-5 adamla hücüm yaparken biz ceza sahası içine sadece Umut'u sokabiliyorduk. Sözde yedekleri şampiyonluğa oynayabilecek bir takımdık. Ceyhun'un Mustafa'nın durumu ortada. Formsuz Serkan'ın yedeği bile yok. 9 puan önde ikinci yarıya başladık şimdi 2. sıradayız. Haftalarca puan kaybettik, kötü oynadık, kazandığımız maçlarıda sidik zoruyla kazandık, her maçtan sonra tek tesellimiz lider olduğumuzdu. Takımın aksaklıklarını görmedik,görmek istemedik. Artık lider değiliz. Şimdi görelim artık şu eksiklikleri. Şenol hoca yakma bizi.
      Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...

Yorum

• Yeter artık her sayfada Teo'nun attığı gol muhabbeti
        Sıktığını düşünmüyor musunuz hiç ?
        Adam bizde de bir sürü gol attı hatta Süper Kupa FİNALİNDE Bursaspor'a 3 gol birden attı.
        Adamı elinde tutacaktın.

Teo'nun neden dönmediğini konuşacağınız yerde gidip gollerini konuşabiliyorsunuz.
        O golleri araştıracağınıza gidin sebepleri araştırın.
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• neyse rahat sampiyon olmak vardi, ama bunlar bizi kanser edip sampiyon olacak
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• olsun birakmamak lazim herseye tekrardan sarilip baslayacagiz ligin basina dondu hersey hep destek tam destek

Yorum

• Bir de Sota Hocanin aciklamalari icin tesekkur ediyorum. Onu cok ama cok seviyorum mactan sonra yuzunde bir huzun vardi soyunma odasinda senol hoca ile yan yana geldiler yuz ifadesi cok farkliydi seni seviyorum Sota

Yorum

• 9 puan farkın kapanmasındaki 1. aktör yönetim,
                ısrar edip iyi bir santrafor ve orta saha aldırmadığı için şenol hocadır.

devre arasında iyi bir orta saha ve iyi bir santrafor gerekli olduğunu beşikteki çocuk biliyordu ama biz hala selçuğun yerine ceyhun dan medet bekliyoruz,alanzinho ve yattaranın şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz
                umutun bu formsuzluğunda,önce 4 dk.şans verilen bugün ise sakat sakat oyuna sürülen bir forvetele şampiyonluk kovalıyoruz.

işimiz yaradan a kaldı bol dua edelim bundan sonra...
                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• arkadaşlar biz angut değiliz. fenerliler gibi ağlayıp yok hakem yaktı bizi gibi bahanelere sığınmayız çıkıp adam gibi yenebilersen yen yenemessen fenerliler gibi ağlayıp mazaret uydurma . hakem çok büyük hata da yapmadı bu arada sevinmeyin fenevliler geçen seneki son maçı hatırlayın, hemen rüya görmeyin bu sene inşallah biz şampiyon olacağız. bu kadar.
                  KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Geçen hafta Cale için konuştuğumda ısrarla savunan arkadaşlarımın dün o kanattan kaç pozisyon yediğimizi bir kez daha incelemesini istiyorum. Atılan 3. golde verilen ara pasa tepkisini, sornasında ki umursamazlığını bir görmenizi isterim.

Bu adamın bu takımda oynaması bizi daha zor durumlara düşürecektir.

Ama en çok korktuğum ise şu, bu hafta maça Piotr ile başlanması ve quresma karşısında zorlanan oyuncu sonucunda yine Caleye mahkum bırakılmamız olacaktır.

Bu adamın bu takımda yeri yok, yıllarca Hüseyine git diyen taraftarın aynı oyun tipinin sol bek olanına neden bu kadar sabrettiğini anlayamıyorum.

Bu adam bildiğin dinamit.......

Maç için konuşmak istemiyorum, dün gece konuşan Mustafa Denizlinin aksine, oyunu da galibiyeti de en çok isteyen bizdik. Olmadı, olacaktı yapmadılar ve berabere bitti.

Bunları bekliyorduk zaten, beklemediğimiz Ankaragücü ve Antalya beraberlikleri idi.

Hayırlısı olsun, her zaman ne dedik, sevinmek için sevmedik.

Yorum

• Sadri başkan Aziz senin arkadaşı- ortağın olabilir ,kişisel ortak çıkarlarınız da olabilir ama sen bizim hakkımız korumakla yükümlüsün hatırlatayım istedim....Şenol hocam sen de artık inadı ve felsefyi bir kenara bırak burası kimsenin babasının çiftliği değil....
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Hakem makem Konuşuyoruz hepsi boş
                        Sivas Polanyadan ada almış,adam 2.devre 5 gol atmış bir maçt 3 gol
                        Konya adam almış oynatıyor gol atıyor,
                        Buca nerdeyse tüm takımı yeniledi goller atıyor
                        Kayseri 3 adam almış 3 oyuncu oynuyor ve bizi dağıtıyor
                        Biz ise umut golcülüğü öğrenecek diye şampiyonluklar kaçırıyoruz.
                        yarım metreden gol kaçıran adam çeksin gitsin bıraklım paf takımınan birisini koyalım daha yararlı olur.
                        ilk devre da iyi oynarken devre biterken müthiş yetenek Umut golü atsa ilk devreyi 2-1 önde kapatacağız.
                        Yönetimin ve teknik ekibin Umut ısrarı yüzünen tüm mirası yedik bitirdik.
                        Bu maç için yorum yapmaya gerek yok
                        dah çok yıllar biz avucumuz yalarız.
                        Başkanda Şampiyonlar liginden gelecek paranın hayali ile yasın dursun.
                        Bana göre artık iş bitmiştir.
                        Çünkü hakmler ve fenersyonu yenecek kadromu yok.
                        hatta şuan oynayan oyunclardan 4-5 tanesi 2,3 ay sonra bizim bile değil.
                        Sözleşm imzalayı bile beceremeyen yönetimle nerey kadar gidecek.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Eğer bu sene takım şampiyon olamazsa bir 30 senede daha şampiyonluğu göremeyiz.Bu sene öyle bir fırsattıki Galatasaray,Beşiktaş şampiyonluktan düşmüş Bursada öyle sayılır.9 puan önde giriyorsun ama sen yine bunları değerlendiremiyosun.Şampiyonluğa oynayan bir takım havasıda yok böyle basit goller yenirmi.Ya bir şey diyemiyorum artık ne denir....

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son şampiyonluğumuzu hatırlıyorum...Ondan sonra geçen sene Fener iyenip kupayı aldığımızı...Ya da Bursa'yı yenip süper kupayı aldığımızı da...Hiç biri Liverpool a atttığımız gol kadar keyif vermedi bana...Hiç birine çıkarken Liverpool maçındaki heyecanı yaşamadım....Bilsem ki ikinci olursak elemeleri geçeceğiz yemin ediyorum seneye düşünmediğimiz oyuncuları oynatma kim kalacak ki gidecek hesabı yap ikincilik sorun değil hocam derdim...
                            aynen öyle....

Yorum

• Şampiyonluğa oynayan bir takımın işi hakemlere kalmışsa vah ki ne vah. Bu durumun bir numaralı suçlusu bellidir ve hala pişkin pişkin hergün medyada konuşmaktadır.

Taraftar yalvar yakar oldu 2 tane önemli transfer için, peki bu iş bilmez çavuşlar ne yaptı, her zaman yaptıklarını. Kusura bakmayın yanlış olanı bir kez yaparsanız hatadır, iki kez yaparsanız ahmaklıktır, bizimkilerin yaptığının ise bir tarifi yok.

Sivas Grosicki yi alır, hattrick yapar, Kayseri Ambaratı, Zianiyi alır adamlar bizim uyurgezerleri duman eder, Antep Cenki Wagneri alır adamlar harikalar yaratır.

Peki senin transferlerin nerede, senin forvetin Umut ne yapıyor Sayın Başkan...Kaz gelecek yerden tavuk esirgediniz, kaş yapayım derken göz çıkardınız, Türkiye Kupasından oldunuz, malesef şampiyonluk da gitti artık, hayal kurmanın da bir sınırı var. Şampiyonluğa oynayan takımın oyununa bak be, içler acısı...

Yorum

• Cale
                                Alanzınho
                                Yattara
                                Umut

Sezon sonu gozun kapalı gonder...

Mustafa
                                Gıray
                                Ceyhun

ancak yedek olur bu takıma....ama bu 4 futbolcu bence gonderılmelı uce bese bakmadan
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Çalışıyor...
                                X