Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünya üzerinde şampiyonluğa oynayıpta bu kadar lay lay lom ortasahası olan bir takım var mı merak ediyorum gerçekten.

Ve aynı hatayı bu kadar ısrarla tekrar eden başka bir teknik adam????

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç de ağır olmadı, evet herkes başta sadri şener, bütün sorumluluğu ona havale ederek, herşeyin en iyisini ve en iyi kadroyu yapacağını düşündük..

Brozekler alınırken, şenol güneş istediyse bir bildiği vardır dedik, sabrettik bekledik ama birşey yok..

Kımı oynattıysa destekledim, herhalde o iyi biliyor dedik ama yanıldık..

Fener maçında korkak bir nalayışla maça çıktı herhalde bir bildiği var dedik bekledik..

9 PUAN FARK YAPAN TAKIMIN HOCASI EĞER GOKLERE ÇIKARTILIYORSA BU FARKIN KAPANMASIN ANEDEN OLAN HOCA DA ELEŞTİLMELİ ARTIK.. BEN BU FİLMİ 15 SENE EVVEL SEYRETTİM

Fenerbahçe 9 puan önde olsaydı şu anda fark 19 puan olmuştu emin olun, Şimdi sorarım size Aykut hocamı şenol hoca mı??

Demek ki, iyi konuşmakla olmuyor bazı şeyler sahada konuşturcaksın..

Ikıncı yarı başlarken Aykut kocaman antalya maçından sonra bir açıklam yapmıştı.. Bundan sonra skor avantajı elde ettikten sonra deli danalar gibi saldırmayacağız, onemli ooan galibiyet 3 puana bakacağız dedi... Şimdi haklı mı çıktı..

fenerbahçe nın öne geçeceği bir maçta mağlup olması mumkun mu benc değil.. 3 yapar 4 yapar ama asla mağlup olmaz...

Ama biz ıkı kere öne geçtiğimiz maçı kazanamıyoruz.. hmede bir kere değil iki kere değil bir maç değil ıkı maç değil, çok maç..
      zaten ağır olmuştan kastım anlatmaya çalıştıkların için değil kullandığın kelimeler üzerineydi.sözlerin doğru ama ifade biçimin yanlış bence.bugüne kadar hep bu huyumuzdan kaybettiğimiz için belkide senin söyleme biçimin bana ters geldi.
      9 # Osvaldo'

Yorum

• Uyuyamiyorum bir turlu, herkese kizginim. Aziz'e, aykut'a, sansal'a , denizli'ye, marcus'a , kaya cilingiroglu dangalagina,

Umut'a , Cale'ye, Ceyhun'a, Yattara ve Alenzinho'ya,

Bizi devre arasi dogru duzgun bir transfer yapmayip bu hallere sokan yonetime, iki yuzlu ve fener yalakasi hakemlere, bize aslan kesilip fener'e kedi olan satilmis takimlara ve futbolculara...

Allah hepinizi bildigi gibi, Trabzon'umu da sampiyon yapsin!!!
        Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uyuyamiyorum bir turlu, herkese kizginim. Aziz'e, aykut'a, sansal'a , denizli'ye, marcus'a , kaya cilingiroglu dangalagina,

Bizi devre arasi dogru duzgun bir transfer yapmayip bu hallere sokan yonetime, iki yuzlu ve fener yalakasi hakemlere, bize aslan kesilip fener'e kedi olan satilmis takimlara ve futbolculara...

bu kadar etkenin içinde hiçbir zaman bizim olmayışımız beni futbolu düşündüğümden beri etkilemiştir hep =)) İçimizdeki Sri Lankalılar
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Şenol Güneş Trabzonspor'un Ferguson'u, taraftar da biraz soğuk kanlı olmalı

Yorum

• ikinci yaridaki puan kayiplarinin hepsi defansif hatalarimiz yuzunden oldu..

bundada egemenin sakat olusu buyuk onem arzediyor..

bugun fenerin kadrosundan cikarin luganoyu ayni bizim takima donerler..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Söylediklerinin çoğuna KATILMIYORUM abi.

İlk golde 15 metre depar yok vs yazmışsın.Oyuna iyice bak asistten önce nerede kurulmuş.Rakip takımın ceza sahası ve yakın çevresinde.Orta geliyor Teo önündeki adamı geçip kafayı uzatıp golünü atıyor.Bu bir golcü için sıradan bir goldür. Bunu Burak %50 atardı Umut %20 atardı Pawel için aynı görüşteyim seninle.

İkinci golde hızlı tempo yürüyüş ağır tempo depar demişsin.Depar öyle ağır falan değildi birbirimizi kandırmayalım.Böyle bir gol atan adam yavaşta olsa atıyor işte.Kanadın becerisini tartışmam güzel top getirmiş güzel orta yapmış Teofilo'da gol atmış.

Sen sırf onu kötülemek için böyle yazı yazarsan senin adına üzülürüm abi.Ama eğer puanlar Koşu-Deparlara göre veriliyorsa en büyük Umut destekçisi ben olurum.

NOT:Bunu sakın yanlış anlama abi.Teofilo'dan en çok nefret edenlerden birisi benim şu an.Ama hatasını yapana kadar da en büyük destekçilerinden biri de bendim.

Sana onu savunuyor gibi görüneyim şu an onuda takmam kafama.Ama sırf savunma yazısı olmuş bude ya
                Ben ikinci gol için "ağır tempo depar" demedim, "orta tempo depar" dedim, sen yanlış okudun galiba.. Teofilo hayatında hiç hızlı tempo depar atmamıştır belki de, zaten atmasına da gerek yok. Hızlı tempo deparı Burak çok güzel yapıyor ve son vuruşu için de hala kuvveti kalabiliyor. Umut da zaman zaman hızlı tempo depar yapıyor ama iş topa vurmaya gelince ya ayarı tutturamıyor ya da yeterli gücü kalmıyor.

Burak ve Umut santrofor değil, forvet elemanlarıdır. Forvet elamanlarının en önemli özelliği de deparları ve son vuruş kuvvetleridir. Santrofor elemanlarının en önemli özelliği ise yer tutuşları ve son vuruş kabiliyetleridir.

İşin daha da kısası santrofor(örn: Teofilo) zeki ve beceriklidir, forvet ise (Umut, Burak) güçlü ve çalışkandır....

Santraforun daha çok gol atması beklenir, ama bazen oyuncuların performanslarına göre forvetler daha golcü çıkabilirler.

Nitekim bizim halihazırdaki kadromuzda maalesef santroforumuz yok. Zaten kadrodaki esas sıkıntılarımızdan biri de bu..

Pawel de santrofor gibi görünmedi bana en uzun süre oynadığı Beşiktaş kupa maçını canlı olarak izlemiştim(tel örgülerinden içinden görebildiğim kadarıyla)

EK: Konunun Kayseri maçıyla uzaktan yakından ilgisi yok tabii ama maalesef süreç böyle gelişti, yönetici arkadaşlar dilerlerse Teofilo ile ilgili mesajlarımı silebilir ya da uygun başlığa taşıyabilirler...
                En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 03:16.
                Derin Trabzonspor
                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Şampiyonluğun sene sonuna kadar en güçlü adayı olacağız bu doğru.. Transferlerde galiba menejerlerin eline düştük yine.. Yoksa şenol güneşin istediği oyuncular olsa mutlaka oynatırdı.. Adamların yöneticileri öğrendi artık bazı şeyleri. Bizim kadar amatör transfer politikaları gütmüyorlar.. Hocam çakırın aldığı para ikizler falan naptınız hocam yaaa. Ben hocaya her zaman güveniyorum ancak transferleri oynat hocam ne olursun..Hazır olmasalar bile oynat ne olur. Oynamadıkça köreliyorlar.. Paralar çöpe gidiyor.. Rakipler yaptıkları transferlerle ligi forse ediyorlar..

Yorum

• biz neden aci gerceklerle hic yuzlesmiyoruz ??? TURK FUTBOLUN'UN BITISINI neden hic bahsetmiyoruz??? ancak kendi kendimize kavga ederek bir yerlere gelmeye calisan BIR ULKEYIZ birtek bizim toplumda vardir buna kesin olarak inaniyorum... teofilo'nun attigi 2ci gole bir bakin adam nasil depar atiyor , kanatdan gelen adam nasil etkili orta aciyor ... peki bizim ulkemizde boyle suratli gelip boyle etkili orta acicak topcumuz varmi???? SONRA sucu hep baskalarinda arariz , kendimizI dev aynasinda dev sanariz , yok liverpool kotu takim eleriz IYI Oynayarak elendik ama trabzonda kesin eleriz soyle boyle , yok almanya'yi kesin yeneriz NOLDU 3tane yedik geldik , ( bjk) uefa kupasini kesin kazaniriz , (fb) young boys neki koy takimi kesin 5 atariz , (bursa) anadoluyu sampiyonlar liginde temsil etti 1 puan ve 2 gol atarak , (gs) adini sanini duymadigim bir takima elendi ne dediler yaww iki macta fark atariz gelirizz nolduuuuuuuuuuuuuuu????????????????? aci gerceklerle yuzlesmedigimiz zaman turk futbolunda basari hikaye ... hagi ibb macindan sonra isim vermeden fatih terimi elestirdi onun zamaninda ben vardim benim sayemde bu kupalar kazanildi imasinda bulundu haksizmi yuzde 80 hakli , ozamanlar hagisiz bir gs bir hicti , ama biz naptik fatih terimi imparatore yaptik sonrasinda bir gundede milli takimdan kovduk.... kuzenimi aradim mactan sonra mactaydi , abi diyor ben boyle rezil taraftar gormedim diyor , senol gunesi soylemedikleri laf kalmadi vs vs.. TURK FUTBOLU BITMISTIR ARKADASLAR , biz bu ulkede ne taraftar olabiliriz ne futbolcu nede teknik direktor . hayirli geceler herkeze.
                    En son nesta61 tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 03:25.
                    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• ilk 20 dakika rakibe top gostermedik, ayni eski oyun sistemimize geri donus yaptik..

golu yedikten sonra bocaladik buda demek oluyor ki oyuncularin kendilerine guvenleri yok..

bu guven eksikligi ile beraber bide baski altinda olduklarindan telaslanmaya basliyor futbolcular..

ikincisi bugun burak serkana yardim etmedi ve adamlar serkani paspas ettiler..

serkandada performans dusuklugu oldugunu gozardi etmememiz gerekir tabi..

jaja ve alanzinho ikilisi takimdan cok ayri bi alemdeler..

sadece kendileri arasinda top gezdirdiler..

dahasi sanki takimin futbolcu degil gibiydiler.. nasil soyliyim yabanciydilar yani takima..

pres yok, baski yok, top takibi yok, alan daraltma, ters kosu yapma yok, yok oglu yoktu bu adamlarda..

bide ustune habire artistlik hareketleriyle topu rakibe kaptirdilar..

hal boyle olunca takim 9 kisi oynadi..

umut zavallim bu adamlar kosmayinca onlarin acigini kapatmaya calisti ve surekli geri geldi ve ilerideki verimi dustu..

yattara ikinci yari girdi..

ona hicbir sey soylemiyorum..

bi futbolcu bir futbolcuyu sevmeyebilir ama bunu saha icine yansitirsa bu affedilemez!!

anladigim kadariyla jaja yattarayi, yattarada jajayi sevmiyor..

olan bize oluyor ama..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Avni aker de 3 maç ve üçündede verilmeyen penaltılar ama ALLAHIN adaleti şaşmaz ki bu oyun insanlarla oynanıyor eminim geçen yılki gibi bir yerde bublarında basireti bağlanacak elbet

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben ikinci gol için "ağır tempo depar" demedim, "orta tempo depar" dedim, sen yanlış okudun galiba.. Teofilo hayatında hiç hızlı tempo depar atmamıştır belki de, zaten atmasına da gerek yok. Hızlı tempo deparı Burak çok güzel yapıyor ve son vuruşu için de hala kuvveti kalabiliyor. Umut da zaman zaman hızlı tempo depar yapıyor ama iş topa vurmaya gelince ya ayarı tutturamıyor ya da yeterli gücü kalmıyor.

Burak ve Umut santrofor değil, forvet elemanlarıdır. Forvet elamanlarının en önemli özelliği de deparları ve son vuruş kuvvetleridir. Santrofor elemanlarının en önemli özelliği ise yer tutuşları ve son vuruş kabiliyetleridir.

İşin daha da kısası santrofor(örn: Teofilo) zeki ve beceriklidir, forvet ise (Umut, Burak) güçlü ve çalışkandır....

Santraforun daha çok gol atması beklenir, ama bazen oyuncuların performanslarına göre forvetler daha golcü çıkabilirler.

Nitekim bizim halihazırdaki kadromuzda maalesef santroforumuz yok. Zaten kadrodaki esas sıkıntılarımızdan biri de bu..

Pawel de santrofor gibi görünmedi bana en uzun süre oynadığı Beşiktaş kupa maçını canlı olarak izlemiştim(tel örgülerinden içinden görebildiğim kadarıyla)

EK: Konunun Kayseri maçıyla uzaktan yakından ilgisi yok tabii ama maalesef süreç böyle gelişti, yönetici arkadaşlar dilerlerse Teofilo ile ilgili mesajlarımı silebilir ya da uygun başlığa taşıyabilirler...
                          Teşekkür ediyorum.İlk mesajında burada olduğu kadar objektif göremediğim için seni cevap yazma gereği gördüm abi.Bugün hangi sayfaya girdiysem Teo ile ilgili mesaj gördüm konuşmamak için kendimi direttim ama mesajını görünce yazmak gereği hissettim kendimde.

Biz genelde yiğidi öldürüp hakkını yiyen bir taraftarız ama bu cevabını gördüğüm için sanada teşekkür ediyorum.

Sonunda yiğidi yiyip hakkını öldüren bir cevaptı bu =)) Hayırlı geceler.
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak gamze_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            uyuyamiyorum bir turlu, herkese kizginim. Aziz'e, aykut'a, sansal'a , denizli'ye, marcus'a , kaya cilingiroglu dangalagina,

umut'a , cale'ye, ceyhun'a, yattara ve alenzinho'ya,

bizi devre arasi dogru duzgun bir transfer yapmayip bu hallere sokan yonetime, iki yuzlu ve fener yalakasi hakemlere, bize aslan kesilip fener'e kedi olan satilmis takimlara ve futbolculara...

Allah hepinizi bildigi gibi, trabzon'umu da sampiyon yapsin!!!
                            amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnn

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uyuyamiyorum bir turlu, herkese kizginim. Aziz'e, aykut'a, sansal'a , denizli'ye, marcus'a , kaya cilingiroglu dangalagina,

satilmis takimlara hitami bence cok ayip oldu bunu hak etmiyorlar , baskalarinda sucu bulucana once kendi takimina bolca oz elestiriyii sallaaa! 3yildir bizi caleye mahkum birakan yonetime yaziklar olsun!!! bizi 3 yildir forvetsiz birakan yonetime yaziklar olsun! ( teo yu kacirtdilar!) bizi colman gibi her macta vasat oynayan topcuyu izlettiren yonetime yaziklar olsun deee ondan sonra baska takimlara agir hitamda bulun! acaba fenevbahce oynadigi bu son 6 lig macini hak etmedimi?? HEMDE EZEEE EZEEE YENDII parcaliyarak yigidii oldur ama hakkini verin! bizim toplumda boyle malesef yigidii oldururler ama hakkini vermezler .

SENIN BASKANIN CIKIPDA OZUR DILERSE televizyonlarin karsisinda malesef olucaaa buuu, hakemin kafasi yarilmis tmm sen ne diye cikipda ozur dilersin sen buyuk takimin buyuk baskanisin senin bu taraftari kucuk dusurmeye hakkin yok , de ondan sonra baska takimlara agir hitamla konus!! senin baskanin volkan babacan icin utanmasa $ike yapti dicektiii , eeee noldu kayserispor oyle bir bilendiki maca sonu boyle olur HERSEY SAHADA OYNAMIYOR GAMZEEEE! mac asil saha disinda henuz haberiniz yok .
                              En son nesta61 tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 03:41.
                              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teşekkür ediyorum.İlk mesajında burada olduğu kadar objektif göremediğim için seni cevap yazma gereği gördüm abi.Bugün hangi sayfaya girdiysem Teo ile ilgili mesaj gördüm konuşmamak için kendimi direttim ama mesajını görünce yazmak gereği hissettim kendimde.

Biz genelde yiğidi öldürüp hakkını yiyen bir taraftarız ama bu cevabını gördüğüm için sanada teşekkür ediyorum.

Sonunda yiğidi yiyip hakkını öldüren bir cevaptı bu =)) Hayırlı geceler.
                                Benim yazdığım ilk mesaj da senin bahsettiğin gibi her yerde Teofilo mesajı görmekten bıkmamtan kaynaklamıştı...

Çıkış noktalarımız aynı yani...

Santroforsuzluk konusunda suç kesinlikle yönetimdedir.
                                Elinde 3-4 tane forvet tipinde eleman(Burak, Umut, yerine göre Engin, Jaja) varken ve tek santroforun(Teofilo) ülkesine kaçmışsa, ara transferde 2 tane daha forvet tipi oyuncu(Mehmet Çakır, Pawel Brozek) alıp santrofor almıyorsan demek ki futbolun F'sinden bile anlamıyorsun.

"BARİ KARARI ANLAYANLARA BIRAK. YOK BORÇTU, YOK TAKIM İÇİ DENGELERDİ, BIKTIK BU MASALLARDAN."
                                Bunları diycem ama sabırla sezon sonunu bekliyorum....
                                Derin Trabzonspor
                                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

Çalışıyor...
                                X