Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçın çok kunuşulacak yanı var ayrı mesele ama en çok konuşulacak şey, Şenol Guneş'in ilahlaştırılıp eleştirilmemesi ve maalesef bu burnu büyük tavrımız sayesinde şampiyonluk elimizde uçtu uçuyor..

En basiti...

Devre arasında, bütün maçlarda Kupa ve özel maçlar dahıl, her maçta Selçuk yokken SEZER BADUR u oynattın, Beşiktaş Kupa maçında yedek kadroda SEZER BADURU oynattın..

Bu akşam selçuk yokken neden oraya formsuz Colman ve Yedek Ceyhun ile başladın???

Giray ve egemen ilk yarıdakı ana stoperlerimiz iken, Hadi egemen sakat, Mustafa ve Glowockı ne zamandan beridir senın ana stoperlerin oldu???Giray neden yok?..

Tarihi fark yemekten kurtulan bu orta sahayı nasıl oldu da kurdun???

her maçta forvetlerden şikayet edip duruyoruz da, 3 gol attığımız maç,ı angut gibi goller yiyen stoperlerin bu kadar kötü olmaya hakları varmı??
    Üzgünüm ama Resmen takımın ağzına sı....ın şenol Güneş...Bir kadro ile bu kadar oynanmaz...

Sezer badur madem bu maçta oynanmayacaktı...Madem selçuk'un alternatifi olarak onu seçmiştin... Madem KAHLENBERG Ttranseferine ihtiyaç duymadın... Neden bugun orta sahayı ceyhun gibi yavaş ve topa koşmaktan ve topa mudahale etmekten acız bir adama teslim ettin...

Çok üzücü bir gece yaşadık, esasında fark yemediğimiz için sevinçliyim ve bu akşamın tek sorumlusu ŞENOL GÜNEŞ 'tir..

9 puan farkla lider olduğun ligde, 6 haftada eşitleniyorsan bir bakıma kupayı kendi müzenden alıp, kendi elinle fenerin müzesine koymak şenol Guneş'in aptalca oyun kurgusundan başka brşey değildir..

Takımı ve dizilişi tamamen Medya üzerinden yaparsan bu kadar olur... Kayseri'nin 4 deplasmanda gol atamadığını düşünerek, hiç bir defansif tedbir almadan maça çıkıp adamlara ilkleri yaşatmaya bayılıyoruz..

Vallaha meşhur 19 numara olduk, Erkekliğe adım atmak isteyen her takım bizde deneyim kazanmaya başladılar..4 maçta hiç gol atamayan br kayseri bize 3 tane birden attı

Yorum

• Ortamda olumsuz hava olmaya başladı ben kaçar..Hepinize hayırlı geceler..Bakalım uyuyabilcek miyim??
      "Yaylayı,zirveyi görmüş uşakları oyalar mı ovalar ?"
      "Şenol Güneş"
      Bu saatten sonra yok geri dönüşü;ya zafer ya da...

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maçın çok kunuşulacak yanı var ayrı mesele ama en çok konuşulacak şey, Şenol Guneş'in ilahlaştırılıp eleştirilmemesi ve maalesef bu burnu büyük tavrımız sayesinde şampiyonluk elimizde uçtu uçuyor..

En basiti...

Devre arasında, bütün maçlarda Kupa ve özel maçlar dahıl, her maçta Selçuk yokken SEZER BADUR u oynattın, Beşiktaş Kupa maçında yedek kadroda SEZER BADURU oynattın..

Bu akşam selçuk yokken neden oraya formsuz Colman ve Yedek Ceyhun ile başladın???

Giray ve egemen ilk yarıdakı ana stoperlerimiz iken, Hadi egemen sakat, Mustafa ve Glowockı ne zamandan beridir senın ana stoperlerin oldu???Giray neden yok?..

her maçta forvetlerden şikayet edip duruyoruz da, 3 gol attığımız maç,ı angut gibi goller yiyen stoperlerin bu kadar kötü olmaya hakları varmı??
        Üzgünüm ama Resmen takımın ağzına sı....ın şenol Güneş...Bir kadro ile bu kadar oynanmaz...

Sezer badur madem bu maçta oynanmayacaktı...Madem selçuk'un alternatifi olarak onu seçmiştin... Madem KAHLENBERG Ttranseferine ihtiyaç duymadın... Neden bugun orta sahayı ceyhun gibi yavaş ve topa koşmaktan ve topa mudahale etmekten acız bir adama teslim ettin...

Çok üzücü bir gece yaşadık, esasında fark yemediğimiz için sevinçliyim ve bu akşamın tek sorumlusu ŞENOL GÜNEŞ 'tir..

9 puan farkla lider olduğun ligde, 6 haftada eşitleniyorsan bir bakıma kupayı kendi müzenden alıp, kendi elinle fenerin müzesine koymak şenol Guneş'in aptalca oyun kurgusundan başka brşey değildir..

Takımı ve dizilişi tamamen Medya üzerinden yaparsan bu kadar olur... Kayseri'nin 4 deplasmanda gol atamadığını düşünerek, hiç bir defansif tedbir almadan maça çıkıp adamlara ilkleri yaşatmaya bayılıyoruz..

Vallaha meşhur 19 numara olduk, Erkekliğe adım atmak isteyen her takım bizde deneyim kazanmaya başladılar..4 maçta hiç gol atamayan br kayseri bize 3 tane birden attı

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar teofilo facedeki sayfasına attığı iki golün vidyosunu koymuş muazzam goller atmış keşke kaçmasaydıda o golleri burda atsaydı
          ya arkadaş bırakın şu adamı artık...kimse onu kovmadı oynatmamazlık yapmadı..adam kaçtı gitti istemedi bizi yada şehri..nedir bu teo sevgisi anlam veremiyorum size...hayret bişey ya...tamam adam güzel gol atmış bak bakım goldeki ortalara paslara...bizim forvetlere öyle toplar geldide atmadılar mı ? sadece topun fileye girdiği an ile ilgileniyorsunuz..nasıl oraya geldi ne oldu bakmak yok...teo teo teo sinirlerimi geriyor bu adamın adı...malubiyet yada beraberlikte tek suçlu forvetlermiş gibi nüksettirip kaçan adamın golleriyle mutlumu olucaksınız...forvetin görevi atmak sa evet 3 tane attık...savunmamız iyi degildi ve 3 yedik daha fazlada yiyebilirdik...sonuçta attık da yedikte futbol takım oyunudur...Ne tek başına forvetler kahramandır, nede savunma oyuncuları tek başına suçlu...
          En son Ömer TOPAL tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 02:41.
          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Bu maçın çok kunuşulacak yanı var ayrı mesele ama en çok konuşulacak şey, Şenol Guneş'in ilahlaştırılıp eleştirilmemesi ve maalesef bu burnu büyük tavrımız sayesinde şampiyonluk elimizde uçtu uçuyor..

En basiti...

Hakaret içeren kısımlarını silmek şartıyla

VE devre arasında bu takım nasıl çalıştırıldı çok merak ediyorum.

Hala bir çok futbolcu 90 dakikalık tempoyu kaldıramıyor...
            En son İsa tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 02:45.

Yorum

• hoca cok yanlis yapiyor!!! uff yinede sonuna kadar kesin gitcek yaris!!

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tşkkürederim isa arkadaşım
                buda attığı iki gol =http://www.youtube.com/watch?v=I5KKrrXMr6Y
                İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vay adi harbiden güzel goller atmış
                Bence öyle çok ahım şahım goller değil.

Her iki golde de gelen ortalar süperdi, o ortaların ilkini hem Burak hem Umut hem de Pawel Brozek çok rahat gol yapardı. İkincisi için Burak %100, Umut % 70, Pawel %? diyorum..

Ayrıca uzun süredir top oynamayan adam nasıl 2 gol attı deniliyordu.
                Maçın sadece gollerini gördüm, ilk golde Teofilo yürüyerek 15 mt kadar mesafe kat ediyor, hiç bir depar yok. İkinci golde ise 30-35 metre kadar, önce hızlı tempo yürüyüş, sonra orta tempo depar yapıyor.

Bu koşu-deparları bizim kadroda oynayan oyuncuların hepsi çok çok rahat yapabilir...

NETİCEDE...

Güle güle Teo... Süper kupayla hatırlayacağız seni...
                Derin Trabzonspor
                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

En basiti...

İnsanız sonuçta o da hata yapıcak.Örneğin,ilk yarıda ki beşiktaş maçı Şenol Hocam Mustafa'yla başladı sonuç iyi olunca övgü aldı ya tersi bir sonuç olsaydı yerden yere vurulcaktı..Bu da Türkiye'nin hali!
                  "Yaylayı,zirveyi görmüş uşakları oyalar mı ovalar ?"
                  "Şenol Güneş"
                  Bu saatten sonra yok geri dönüşü;ya zafer ya da...

Yorum

• 9 puan önde olduğun ligde 6 haftada eşitliyorsan durumu maalesef bizden birhalt olmaz.. Herşey havadan ibaretmiş..

Sadri şener, gelecek 100 milyon doların hayalini kurarken maalesef kaça şampiyonlukla Taraftarımızın yaşayacağı beyin travmasının tedavi bile edemeyeceksın.. Kımsenın bu taraftara bunu yaşatmaya hakkı yok.. hepimiz hasta olduk, Bu ne ya...Sanki içten satılıyoruz gibime geliyor.. Birisine söylersen ınanmaz... Açık ara ondeyken bu hale düşmek de ne demek yahu..

3-0 dan 4-3 maç kaybeden takım için ne derler.. mçı satı derler.. Biz de resmen 9-0 dan maç kaybedyoruz.. başkasının futbolcularımı yoksa biizm futbolcular mı maç satıyor huylanmaya başladım...

Çok sinirliyim, acayip dertliyim.. Bizi bizden daha iyi tanıyanlar haklı çıktılar... helal olsun vallaha tebrik ediyorum, biz ise yaşacağımız muhtemel sıkıntılara çare olamadık...

Yattara bize çok lazım olacak dedik, adama sözlemşem yapmadınız çürütttünüz!!!!!!
                    Selçuk için şampiyon olacak takımdan kım gitmek istr dediniz, az para ettiniz, adamı yok ettiniz!!

Selçuk2un alternatifi yok, o formsuzsa zorlanırız dedik, almadınız, yedeğini bile oynatmadınız, korktunuz korkak oynadınız!!!!!

Umut iyi hoş güzel koşuyor ama biz gazi koşusunda at yarıştırmıyruz dedik, onun yanına iyi bir forvet alın, kıyın paraya, sonra çok üzüleceğiz dedik, almadınız adam 1.5 metreden topu auta attı görmediniz!!!!

Jaja bu takıma girdğindne beridir adam gibi oyun oynamaıyoruz, pas yapamıyoruz, arta sahadakı trafiğimiz azaldı, kaptırılan toplarda sıkıntı yaşıyoruz dedik ısrarla onunla devam ettiniz!!

Glowockı bu takımın stoperi olamaz, ağır kalıyor dedim, sürekli hata yapıyor, adam kaçırıyor dedik, inanmadınız, üstüne üstlük mustafa Yumlu gibi daha 3 ay once 90 dakka tamamlayamayan bir oyuncuyu esas stoper yaptınız!!!! egemenın yokluğunda 17 maçta yediğimizden daha fazlasını yedik, ama görmediniz...

başka ne olabilir ki..

İçerde oynadığımız maçlarda sorun taraftarın baskısı değil, kapanan takımlara karşı zorlanıyoruz, kanatlardan oynamamız dedik orta yapmamız dedik, maç boyunca orta atan oyuncumuz çıkmadı görmediniz...

İşler güzel giderken sorunlar pek görünmez ama bu kadronun 34 maçın 34 unde iyi oynayacağını sanmıyoruz, tedbir alınsın dedik yedekler hazır olmalı dedik ama maalesef hazır edemediniz!!!,

rakip takımı gaza getirecek açıklama lar yapmayın, gerek yok maç sonunu bekleyin dedik ınanmadınız, kendi öz evladımızın takkımından 3 gol yedik, anlamadınız??

Sonuç.. umarım fiyasko olmaz, ama ben bu saatten sonra daha da geri gideceğimize inanıyorum.. Sahasında maç kazanamayan takımın şampiyon olması sadece bir temennidir, bende bu temenni de bulunuyorum ve spor programı izlemeyerek psikolojimi sağlam tutma kararı aldığımı belrtiyorum.. Bu sene de şampiyon olamazsak daha Trabzonspor konuşmayacağımı da burda herkese deklere ediyorum... Yeter artık 30 senedir hasta olduk, manyak adamlar gibi gezmeye başladık, bir ınsana bu işkence belene kampında bile yapılmaz yapılmamıştır
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Serkan bence hiç oynatılmasın adamın nasıl geçtiğini gördünüz. Bir İnterdeki sağ bekin boyuna bakın birde bizimkine futbol bu yüzyılda teknik değil hem teknik hem fizik gücü var. Ozaman Serkan gibi bir insanın bizim takımda ne işi var. Çok Ağır Glowacki ne işi var. Golleri tekrar izleyin üç golde de adamları takip eden Ceyhun çok mu yoruldu da adamları serbest bıraktı gidin gol atın dedi.
                      Nerden tutsan elde kalıyor.

Serkan ikinci yarının başından beri kötü.Fizik kondisyon eksiği fazla ve bu saha içinde çok net belli oluyor.

Glowacki'yi nerden buldular bilmiyorum neyini izleyip beğendiklerini bilmiyorum.Sezon başında kısa videolarından bakarak çok ağır bir stoper olduğunu görmemek imkansızdı.

Bunlar dışında top rakipteyken savunma yapmayı beceremeyen oyuncuların fazlalığı uzuuuun zamandır en büyük sıkıntımız.

Şenol hoca elindeki tüm silahları aynı anda sahaya sürmek sevdasından vazgeçecek gibi durmuyor bunuda bir şampiyonluğu kaçırarak ödeyeceğiz...
                      En son İsa tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 02:53.

Yorum

• aslinda cok basit.. biz kirilma anlarinda maci kopartamiyoruz fener de kopartiyor!!!

Yorum

• Sonuna kadar Şenol Güneş! Şampiyon olacağız inanıyorum ama her halukarda Şenol Güneş! 96'dan sonra macera aramayıp Şenol Hoca'yı tutsaydık 15 senede bizi kaç kez şampiyon yapardı? Sonuçta o ne zaman varsa biz yarışın tam ortasındayız! Ben hocamıza da takıma da canı yürekten güveniyorum.

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok ağır olmuş be abi.yani yazdıklarının çoğunda haklılık payı var ama ne bileyim Şenol Güneş ilah değilde lider sonuçta ?
                            Hiç de ağır olmadı, evet herkes başta sadri şener, bütün sorumluluğu ona havale ederek, herşeyin en iyisini ve en iyi kadroyu yapacağını düşündük..

Brozekler alınırken, şenol güneş istediyse bir bildiği vardır dedik, sabrettik bekledik ama birşey yok..

Kımı oynattıysa destekledim, herhalde o iyi biliyor dedik ama yanıldık..

Fener maçında korkak bir nalayışla maça çıktı herhalde bir bildiği var dedik bekledik..

9 PUAN FARK YAPAN TAKIMIN HOCASI EĞER GOKLERE ÇIKARTILIYORSA BU FARKIN KAPANMASIN ANEDEN OLAN HOCA DA ELEŞTİLMELİ ARTIK.. BEN BU FİLMİ 15 SENE EVVEL SEYRETTİM

Fenerbahçe 9 puan önde olsaydı şu anda fark 19 puan olmuştu emin olun, Şimdi sorarım size Aykut hocamı şenol hoca mı??

Demek ki, iyi konuşmakla olmuyor bazı şeyler sahada konuşturcaksın..

Ikıncı yarı başlarken Aykut kocaman antalya maçından sonra bir açıklam yapmıştı.. Bundan sonra skor avantajı elde ettikten sonra deli danalar gibi saldırmayacağız, onemli ooan galibiyet 3 puana bakacağız dedi... Şimdi haklı mı çıktı..

fenerbahçe nın öne geçeceği bir maçta mağlup olması mumkun mu benc değil.. 3 yapar 4 yapar ama asla mağlup olmaz...

Ama biz ıkı kere öne geçtiğimiz maçı kazanamıyoruz.. hmede bir kere değil iki kere değil bir maç değil ıkı maç değil, çok maç..
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sonuna kadar Şenol Güneş! Şampiyon olacağız inanıyorum ama her halukarda Şenol Güneş! 96'dan sonra macera aramayıp Şenol Hoca'yı tutsaydık 15 senede bizi kaç kez şampiyon yapardı? Sonuçta o ne zaman varsa biz yarışın tam ortasındayız! Ben hocamıza da takıma da canı yürekten güveniyorum.
                              Şenol hoca bu takımın başında olduğu sürece bu taraftara çok tıranvalar yaşatır gibi geliyor bana.

Seneye sportif direktörlüğü terfi etmesi en makul çözüm olur bence...

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence öyle çok ahım şahım goller değil.

Her iki golde de gelen ortalar süperdi, o ortaların ilkini hem Burak hem Umut hem de Pawel Brozek çok rahat gol yapardı. İkincisi için Burak %100, Umut % 70, Pawel %? diyorum..

Ayrıca uzun süredir top oynamayan adam nasıl 2 gol attı deniliyordu.
                                Maçın sadece gollerini gördüm, ilk golde Teofilo yürüyerek 15 mt kadar mesafe kat ediyor, hiç bir depar yok. İkinci golde ise 30-35 metre kadar, önce hızlı tempo yürüyüş, sonra orta tempo depar yapıyor.

Bu koşu-deparları bizim kadroda oynayan oyuncuların hepsi çok çok rahat yapabilir...

NETİCEDE...

Güle güle Teo... Süper kupayla hatırlayacağız seni...
                                Söylediklerinin çoğuna KATILMIYORUM abi.

İlk golde 15 metre depar yok vs yazmışsın.Oyuna iyice bak asistten önce nerede kurulmuş.Rakip takımın ceza sahası ve yakın çevresinde.Orta geliyor Teo önündeki adamı geçip kafayı uzatıp golünü atıyor.Bu bir golcü için sıradan bir goldür. Bunu Burak %50 atardı Umut %20 atardı Pawel için aynı görüşteyim seninle.

İkinci golde hızlı tempo yürüyüş ağır tempo depar demişsin.Depar öyle ağır falan değildi birbirimizi kandırmayalım.Böyle bir gol atan adam yavaşta olsa atıyor işte.Kanadın becerisini tartışmam güzel top getirmiş güzel orta yapmış Teofilo'da gol atmış.

Sen sırf onu kötülemek için böyle yazı yazarsan senin adına üzülürüm abi.Ama eğer puanlar Koşu-Deparlara göre veriliyorsa en büyük Umut destekçisi ben olurum.

NOT:Bunu sakın yanlış anlama abi.Teofilo'dan en çok nefret edenlerden birisi benim şu an.Ama hatasını yapana kadar da en büyük destekçilerinden biri de bendim.

Sana onu savunuyor gibi görüneyim şu an onuda takmam kafama.Ama sırf savunma yazısı olmuş bude ya
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Çalışıyor...
                                X