Ama ilginç yani...Trabzonspor 80 den sonra gol yiyor ve maçı döndürecek hissiyatı hala buluyor....Kabul edin ki bu bir gelişme....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç seyretmedim dersem??
Ama ne fark ederki? Arkadaş öyle bir yazmışki biz Liverpola karşı bile bukadar karamsar olmadık.Mesajım o yöndedir.Çok çok çok iyi olsalardı kayseride oynamazlardı.
Herneyse yarın göreceğiz hepsini....
O bahsettiğimi Amrabat,Afellay'dan çok daha üstün bir performans sergiledi geçen sene Hollanda'da Afellay Barça'ya gitti.Mali sıkıntıdan dolayı elden çıkarmak için ilk gelene yani Kayseri'ye de Amrabat'ı sattılar.
Amrabat bizim takımda olsa Jaja'dan sonra en iyi yabancısı olur bu takımın açık ve net.Tek başına sen sağ bekini de sol bekini de stoperlerini de yedi adam Amrabat iyi değilse bizim 4 defansta çok kötü mantıksal bir bağlantı arıyorum.
Yorum
-
Ligin Başında deselerdi ligin 24. haftasından itibaren oynamaya başlayın ve Fenerle Trabzonun puanları 51 olsun Bursa'nın 48 Bjk ve Gs havlu atsın deselerdi kimse şikayetçi olmazdı bence ..
Beyler Lig yeni başlıyor Silkelenin ne ölmesi ne bitmesi .. Konya, Kasımpaşa, Buca gibi takımlarla oynayacağız daha ve sadece 11 hafta var..
Yorum
-
Yattara'nın bugunku ısrarcılıgın sebebi Şenol Hoca kaynaklıdır.Oynatılması ve oyun gırmesı gereken maclarda yattaraya sans vermedi.Ben gecen hafta manisadaydım.Yattara zaten ruhen gitmiş.
Adam karakter itibari ile zaten ego tatmini ile yaşıyor.
Ey Şenol hoca sorun çözmek sadece küfür eden futbolcudan ibaret midir?
Haftaya ankaradan fb puan kaybı ile döner,fakat mustafa ve glowackili savunma kurgusuda bjk'den fark yer.
Yorum
-
İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yapma bunu herkes biliyordu zaten.Fener maçında Egemen çıktı ne oldu ?
Manisa maçında yine yoktu verdiğimiz pozisyonlar ?
Kayseri maçında verdiğimiz pozisyonlar ?
...
Elbette pozisyon vereceğiz ama haddince.
Zaten bende bu maclari baz alarak yazdim..Ligin ilk yarisinda ben acikcasi egemensiz bu kadar zorlanacagimizi dusunmuyordum.En azindan giray-glowacki-mustafa ile idare edebilecegimizi dusunuyodum ama birak idare etmeyi savunmamiz siradan anadolu takimlarinin savunmasina benzedi.Kalede Onur'un yerinde baska bir kaleci olsaydi bu maclarda yedigimiz gollerin iki katini yerdik.
Savunma cok agir, kagni gibi..Yeterince sert degiller.
Herkese giraya salliyor ama bence bu adam sertligiyle glowackiden,mustafadan daha iyi.Zaman zaman olmayacak hatalar yapmasina ragmen bu adamin oynamasi lazim.Cunku cok sert oynuyor ve belli bir sure sonra rakip golculer oyundan dusuyor veyahut sakatlanirim korkusuyla pek fazla topa girmiyorlar..
Yorum
-
Sahiden Fener bu saatten sonra maç kaybetmez mi?...Ben tam da düşmeye başlayacaklarını düşünüyordum...Asıl derdim biz toparlanabilir miyiz?....Hayır aradan yine Bursa çıkarsa bak işe....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma ilginç yani...Trabzonspor 80 den sonra gol yiyor ve maçı döndürecek hissiyatı hala buluyor....Kabul edin ki bu bir gelişme...."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Ah be Yattara ayıp ediyorsun ayıp!
Maçın özeti budur.
Yorum
Yorum