Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kritik zamanlarda eksikliklerimizi giderecek transfer yapmadigimizin ceremesini cekiyoruz.
    Alinan Polonyalilarin,Mehmet Cakir`in katkisi ne ?

Yorum

• sivas 2
      manisa 1
      kayseri 3

3 maçta 6 gol yedik sonun burda asıl !

serkan-glowacki-mustafa-cale

olmuyor.

serkan ilk yarıda ki serkan değil.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İkili averajı göz önünde bulundurduğumuzda bizden 1 puan öndeler.
        İkili averaj kaldırıldı.

Ligde oynanan iki maçta da iki takım da birer maç kazandıysa gebel averaja bakılıyor.
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Hic geregi yokken havaalanina gidip "F.Bahçe’nin köleleri, defolun gidin buradan” sloganı atip rakibi kendine hirslandirirsan adamlarda sezonun en iyi futbolunu sana karsi oynar boyle.
          Forumda muhtemelen simdi sampiyonlugu zaten kaybetmisizdir, herkezi satip yeni takim kurmaliyiz teknik direktor istifa etsin tartismalari tum hiziyla suruyordur.
          Sampiyonlugu kaybettik tamam susun artik. Mutlu olun.
          ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Mustafa ve Ceyhun herzamanki gibi çok kötü idi.

Serkan'ın karşısında da çok iyi bir oyuncu olunca. Oda kötülere eklendi.

5 li savunmanın 3 ü çökünce, her top pozisyon oldu kalemizde.

Egemen, Selçuk ve Engin in yokluğu cabası ..
            Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
            Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
            Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
            Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• hakem 3 penaltıı bir kırmızıyı yedi
              nesini konusmayacagız
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Seneye kesin şampiyonuz.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bunu telefi etmenin tel yolu BJK yi yenmek ama ben beklemiyorum şahsen. Biz böyle gideriz. çok büüyk değişiklik beklemiyorum takımda. Bundan sonrası Fener'e bağlı artık. İnişe geçerlerse ya da Alex falan sakatlanırsa artık...

Yorum

• ikili averaj varmı yokmu ???
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Yahu yoneticiler Kapatin misafirleri vede yeni kayitlari
                      Biraz sagduyulu olun
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Şu başlığı misafirlere kapatırmısınız sayın yöneticilerimiz..biz birbirimizi yeriz ama dışardan bizi görüpde birbirlerine düştüler imajı verilmemesi açısından rica ediyorum ve bu foruma üyelik şartlarını zorlaştırın..kimlik no mu istersiniz artık bilmiyorum ama acil alınması gereken 2 önlem bunlar.
                        Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                        Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen ne ictiysen onu soyle bende iceyimde hakem Senin gibi hskem kayserinin hakkini yedi diye dusuneyim asil Neymis hskem kayseri adina kotuymus onun hakkini yemismis

ben hakkını yedi falan demedim hakem 2 taraf içinde kötüydü skora etkisine bakacak olursak (gol penaltı vs)

burakın attığı gol faul gibi

glowackinin hareketide penaltı

buraka son dklar verilmeyen bir penaltı yada frikikte var gibi

eğer maçı izlediysen ve sağlıklı düşünebiliyorsan hakemle alakası olmadığını anlarsın bu puan kaybının..

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hakem 3 penaltıı bir kırmızıyı yedi
                            nesini konusmayacagız
                            Hangileri bunlar hatırlayamadım? Biri Burak'ınki de heralde

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi takımımıza her zaman destek çıkmalıyız.Neden mi bizler TRABZONSPORLuyuz

Tabiki cikacagiz Almanyadaki Kreilklasse C de bile oynasalar cikacagiz.

Trabzonsporluyuz cünkü Trabzonluyuz kardesim bukadar basit.

Yorum

• İyi oynadık. ziani ve amrabat yaktı bizi. Beşiktaş'ı yeneriz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X