Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah kolaylik versin.
    Bu macda basarili olabilmemiz icin topu önde tutmaliyiz.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• son hamlelerde inşallah becerinin yanında şans faktörüde yanımızda olur, erkenden koparalım şu maçıda rahat rahat izleyip, sinir krizleri geçirmeden tamamlayalım şu 90 dakkayı
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sota`nin aciklamalari :

Yorum

• daha maç başlamadan hocaya giydirenler var yazık.. bu taraftara rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum..

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vaayy...

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yine Şenol Hoca'ya sallamalar başlamış...Az sakin olun...Maç sonu laflarınızı yutacaksınız , sizin için diyorum ben...

yok yok yutmuyolar.boğazlarında kalıyor,ama yutmuyolar,olurda bi aksilik çıkarsa kusarız die yutmuolar.

yahu adam takımla yatıp kalkıyor...biz dışarıdan gözlemliyoruz.
              Entropi İyidir.

Yorum

• Panter Babacan nerelerde...?
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vay Gökçe ve yanılmıyorsam Fatih'e bak. Umut'un golünden sonra da açmayı unutmayın.
                  TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Süleymanu Fenere karsi sakatmiydi da oynamadi?

Yorum

• Cekirdekciler mac oncesi cekirdek citleyip kabuklarini birbirlerine firlatarak maca isiniyorlar...

Yorum

• Ceyhun - Colman ikilisi ve (y)alanzinho nun performansları belirler maçın sonucunu..

Yorum

• İlk olarak hevesli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          daha maç başlamadan hocaya giydirenler var yazık.. bu taraftara rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum..
                          Hoca'ya giydirmiyorlar, elestiriyorlar arkadaslar sadece. Elestiri de olacak, tabi seviyeli oldugu surece. Herkes ozgur, elestirmek serbest. Ama ben sahsen Senol Hoca'm olmasaydi su an 5. olacagimizi dusunuyorum.
                          Ahh Necmi Perekli, agzindan bal damliyor. Bu sene Sampiyon olacagiz dedi.
                          İ N S A L L A H ! ! !
                          Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• digiturk'un sitesi calisiyormu sizde ya? kafayi yicem

Yorum

• Tribünler tamamen dolu galiba. Her maçın pazar gününe alınası lazım.

Türkçeyi iyi kullanamayanların, diksiyonu bozuk olanların televizyonlara çıkartılmasını anlamsız buluyorum. Raaaaakip değil rakip.
                              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tribünler tamamen dolu galiba. Her maçın pazar gününe alınası lazım.

Türkçeyi iyi kullanamayanların, diksiyonu bozuk olanların televizyonlara çıkartılmasını anlamsız buluyorum. Raaaaakip değil rakip.
                                Umut ve Hami de raaaakip diyor

Yorum

Çalışıyor...
                                X