Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu ferrari olayında benimde iki sözüm var..lugano ile ferrari geçen eylülde suadiyede gezerken gördum..bunla ii arkadaşlar..bjk fb maçındaki o olayda kesinlikle şike var.. .ferrari delikanli gibi maçi satti...

Yorum

• İlk olarak tutkum_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      slm arkadaşlarr.. bu hafta trabzon da olan herkezi maça davet ediyorum.gösterelim herkeze taraftarımızı ve 61 i de deli gibi kutlayalım.herkez yanın da 2-3 balon getirse veya bikaç kağıt parçasıo sabah yumurta içmeyi de unutmayın susmak yok yola devam....
      Siz 61'de sadece deli gibi kutlarsınız zaten. Onun dışında sadece top seslerini duyuyoruz sadece. Teşekkürler desteğiniz için

Yorum

• Kayseri eskisi kadar sert oynayan bir takım değil, artık sürekli futbol oynamaya topu kendi kontrollerinde tutup bol pas yapmaya çalışıyorlar. Bu anlayış onların deplasmanda başarısız olmalarına sebep oluyor. Zira deplasmanda oynadıkları maçlarda rakipler defanslarına daha çok baskı yapıyor ve oyun kurmakta zorlanıyorlar. Diğer yandan gol atmakta zorlanmalarının sebepleri ise Selim Teber dışındaki oyuncuların topla çok fazla oynayarak pozisyonların başlamadan bitmesidir. Kendi sahalarında ise rakipleri iyice kapanmaya başladıklarında duran toplardan çözebiliyorlar, bkn Ank.Gücü ve Antalyaspor maçları. En büyük özellikleri ise skor ne olursa olsun 90.dakikada dahi pas yapmaya çalışmaları ve bu rakiplerin konsantrasyonunu bozduğu anlarda çok işe yarıyor( 90.dakikadan sonra attıkları gollerle 4 tane maç kazandılar). FB maçında ne kadar kötü oynasalarda son dakikada Hamza Çakır içeri giren topa dokunmasa belkide bu özellikleri ile 2-2 bile bitirebilirlerdi. Bu maçta en çok Umut ve Burak'a iş düşüyor. Kayseri'nin defansına ne kadar çok baskı yaparsak bu maç o kadar kolay olur. Aksi durumda şuanki defansımızla 2-0 lık bir sonuçla dahi yerimizde rahat olamayabiliriz.

Yorum

• burak=yunus yıldırım

maçın hakemi yunus yıldırım çok net olmayan penaltıları kesinlikle vermiyor.burak form tuttu kendini bilerek yere atan oyuncuyu sevmem çok özür diliyorum kişiliğinden şüphe duyarım.burağın bu tarz hareketlerini bırakmasını dört gözle bekliyorum.yunus hocayı kendiside tanıyordur ona göre mücadele etsin savaşsın uyanıklık düşünmesin ceza sahası içinde rakip zaten net faul yapar burağa.........

Yorum

• İlk olarak digidoktor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kayseri eskisi kadar sert oynayan bir takım değil, artık sürekli futbol oynamaya topu kendi kontrollerinde tutup bol pas yapmaya çalışıyorlar. Bu anlayış onların deplasmanda başarısız olmalarına sebep oluyor. Zira deplasmanda oynadıkları maçlarda rakipler defanslarına daha çok baskı yapıyor ve oyun kurmakta zorlanıyorlar. Diğer yandan gol atmakta zorlanmalarının sebepleri ise Selim Teber dışındaki oyuncuların topla çok fazla oynayarak pozisyonların başlamadan bitmesidir. Kendi sahalarında ise rakipleri iyice kapanmaya başladıklarında duran toplardan çözebiliyorlar, bkn Ank.Gücü ve Antalyaspor maçları. En büyük özellikleri ise skor ne olursa olsun 90.dakikada dahi pas yapmaya çalışmaları ve bu rakiplerin konsantrasyonunu bozduğu anlarda çok işe yarıyor( 90.dakikadan sonra attıkları gollerle 4 tane maç kazandılar). FB maçında ne kadar kötü oynasalarda son dakikada Hamza Çakır içeri giren topa dokunmasa belkide bu özellikleri ile 2-2 bile bitirebilirlerdi. Bu maçta en çok Umut ve Burak'a iş düşüyor. Kayseri'nin defansına ne kadar çok baskı yaparsak bu maç o kadar kolay olur. Aksi durumda şuanki defansımızla 2-0 lık bir sonuçla dahi yerimizde rahat olamayabiliriz.

Bende Sota'nin Kayserisinde tam tersini gördüm, daha dogrusu son 5 haftadir.

Top tutamiyorlar. Sadece savasiyorlar. Mücadele ediyorlar, Mehmet Eren, Cangele, Santana ve Furkan'in olmayisi baya zorluyor onlari. Top tutamiyorlar.

Troisi iyilesti.

Moritz - Ambarat - Ziani - Ömer - Zalayeta - Troisi

Bal yapmayan ari gibiler. Göz boyuyorlar ama sonuca gidemiyorlar.

Kujovic mi ne o iyi cikti gibi simdilik..

Ben Manisa macindan cok emindim. Rahat rahat bekledim, geri düstügümüzde bir gram stresse girmedim. Su an ayni ruh halindeyim Kayseri maci icin.

Yorum

• Burak aynı hareketlerine devam ederse bu maçta sarı kart görüp cezalı duruma düşer, BJK maçında da Yattara forma giyer...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Son 4 senede Yunus Yıldırım ile Trabzonspor'un performansını araştırdım.Sonuç berbat ötesi...

2010 yılı;

Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor
                Antalyaspor 1-0 Trabzonspor
                Trabzonspor 1-0 Galatasaray
                Trabzonspor 0-0 İstanbul BB

2009 yılı;

Trabzonspor 3-0 Ankaragücü
                Trabzonspor 2-2 Galatasaray
                Beşiktaş 1-1 Trabzonspor

2008 yılı ;

Trabzonspor 1-1 Gaziantepspor
                Galatasaray 1-0 Trabzonspor

2007 yılı ;

Kayserispor 1-0 Trabzonspor
                Trabzonspor 0-0 Ankaragücü
                Denizlispor 3-4 Trabzonspor

Son 4 yılda ligde toplam 12 maçımızı yönetmiş.Bunlardan sadece 3 maçı galip tamamlamışız 3 maçı kaybetmiş 6 maçta ise beraberlikle ayrılmışız sahadan.

Yunus Yıldırım-Kayserispor ilişkisine baktığımız zaman ;yönettiği son 4 Kayserispor maçında Kayserispor mağlup olmuş.

Hakemle ilgili nacizane bir araştırma yaptım...BMN ahalisine sunulur..
                En son worldmaster tarafından düzenlendi; 23.02.2011, 16:20.
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Biz şampiyon olacaksak hakemide yeneceğiz bunun yoluda şu çok gol kaçırmaya son vermek. Hakemler ve Federasyon elinden gelenin fazlasını yapıyor Fener için. Biz içerde Kayseri maçını alıp İnönüye 3 te 3 le gidelim de hele bi. Ben bu maçı %100 kazanacağımıza eminim.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elbette doğru,

Ama futbolda kaybetmek de var, sen kaybederken başkası da kaybeder. Ama sen kaybederken başkasları kaybedeceği maçları bir şekılde devre arasında bile skorları değiştirirse sorun burda işte..

Ligde Bütün maçlarını kazanan takım kaç tane çıkar??

Sen ne kadar iyi olursan ol, bazan dünaynın en kötü takımına bile kaybedebilirsin...Ama birileri işte kaybetmiyor..

95-96 da Ligden Düşmesi garantilenmiş vanspor, bizi Trabzonda yendi ve maç sonrası Vansporlu bir futbolcu ellerini göğe kaldırarak.. Şükürler olsun Allah'ım diye dua ediyordu) ligden düşmüştü ve neyin duasını yapıyordu))

neyse, bilnene şeyler bunlar

Biz her maçımızı kazandığımız taktirde şampiyon oluruz lafı sadece bir laf.. Hr maçımızı kazanamayacağımız gerçeği de var..

Ama rakiplerin her maçı öyle veya böyle kazanmak için her yolu deniyor..

**

Valla sinirimden sözlerim dolandı..

Ben ferrari olayına gerçekten taktım, yanı kocaaaaaaa beşikatş camıasındakı bir futbolcu alenen maç satabiliyorsa hangi anadolu takınmıdakı yıldız olmamızş sadece primlerle geçimini sağlayan oyuncuların maç satmayacağının garantisi olur ki.. korkum bu...

Bunları düşündükçe, bu sektörün ne kadar büyük bir sektör olduğunu düşündükçe, Çıkar ilişkilerin ne kadar sağlam olduğunu gördükçe, Türkiye de her şehirde ( trabzon hariç) isanbul takımı taraftarı fazlayken, Her şehirde istanbul takımı taraftardernekleri varken, orda oynayan futbolcular genelede bu takımların taraftarı ise, iş sadece senın mücadelenle olmuyor..

Bursa örneğini kımse vermesin.. Bursa Ciddiye alınmadan aradan sıyrılmış ve Fenerbahçe'nın bizimle olan maçındakı şansızlığı sonucu şampiyon oldu)

Lig boyunca bir maçta 2 den fazla pozisyon vermeyen takımımıza o maçta tam 30 tane şut çekildi)

**

Özellikle Ligin ikinci yarılarında, küme düşecekler, düşmeyeceklermücadelesi v.s daha sert ve zor olur. bunu televizyon ekranlarında dillendiren yorumcular. esasında ligin ikinici yarılarında daha çok saha dışı faktörlerin de devreye girecekklerini biliyorlar ve ona göre konuşuyorlar)

Neyse hayırlısı...

Ama bir şeye daha dikkat.??

Bu sene biz, Feneri'in oynadığı ile 2 hafta sonra oynuyoruz. İleri planlayanlar 2 maç üstüne plan yapacaklardır)

Herşeye rağmen, Öncekı sezonlarda olduğu gibi, bu sezonda da Allah'ın adaletini teceli edeceğini ve çalan'ın kazanamayacağını umut etmekten başka çıkar yol yok..

İnşallah bu sene herşey lehimize olur

Vanspor o sene bizden aldigi 3 puanla ligde kalmistir. Dahasi, bizi yendikleri hafta 32.haftaydi ve 33.haftada galip gelerek, 34.haftada fener maci hic onem arz etmedi ligde kalmalari icin. fener zaten elini kolunu sallaya sallaya vani deplasmanda sanirim 0-3 maglup etti, fener sampiyon oldu ve vanspor ligde kaldi. Fakat biz Van macini kazansadik fener maci olum kalim maci olacakti kendileri icin. Bu arada herkes ankaragucu ve antalyaspor maclarindaki kaybettigimiz puanlar olmasaydi fb ile puan farki 6 olacagindan bahsediyor fakat ben baska dusunuyorum. Biz soz konusu olan maclari kazansaydik yada fb bjk macini kazanamasaydi eminim ki manisa macinda cikan hakem kararlari farkli olurdu (ilk yarida glonun hareketi penalti olarak degerlendirilirdi yada Ceyhunun hareketi penalti olarak degerlendirilirdi) ve puan farkinin daha fazla acilmasina izin verilmezdi. Fb ile aramizdaki puan farkindan dolayida olasi manisaspor karsisinda kaybedilen puanlar fazla "irdelenmezdi". Neden mi boyle dusunuyorum: ankaragucu ve antalyaspor karsisindaki puan kaybinin nedenlerine bakmak yeterlidir. fb manisapspor macini 60.dakikadan sonra lehine cikan penalti karariyla dondurdu, bizim puan kaybettigimiz soz konusu maclarda ayni pozisyonda penaltilarimiz verilmedi. Demem o ki: aramizdaki puan farkinin fazla acilmasini bizden haric kimse istemiyor, ben onu bilir onu soylerim....
                    Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Burak yatsın kalksın Fırat Aydınus'a dua etsin, Manisa maçında en az 3 sarı kartı var. Aynı hareketleri Yunus Yıldırım'a yedirmeye çalışırsa korkarım maçı tamamlayamaz.

Bu arada Yunus Yıldırım alerjisi nerden geliyor bizim taraftarın anlamadım, kendisiyle maç kazanamamamızı ki çoğu maçı da kazandık, sadece hakeme bağlamak ne kadar doğru, biziim futbolcuların beceriksizliği hiç mi yok? Şu ligin eyyam yapmayan birkaç hakeminden biri. Bknz.Kadıköydeki Sivas maçı, o maçı şu an ülkenin top hakemleri diye bakılan Cüneyt Çakır, Bülent Yıldırım veya Fırat Aydınus yönetseydi fener o maçta en az 2 penaltı atışı kullanırdı.

Ezik istanbul takımlarının taraftarından azcık farkımız olsun, hakeme sallamalar başlamış hemen. Çıkıp Trabzonspor gibi oynayıp, taraftarımız gerekli desteği verdikten sonra hakem makem bahane!
                      En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 23.02.2011, 16:45.

Yorum

• Arkadaslar Kart sinirinda olan futbolcularimiz varmi ?

Yorum

• İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar Kart sinirinda olan futbolcularimiz varmi ?
                          Atlanmaması gereken bi konu
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kart sınırında adam olunca resmi site haber yapıyo. Görmedim öyle bişey..

Tayfun cezalı sadece onu da saymayın. Sakatlar kimler asıl ? Egemen'in oynama şansı var mı ?
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 23.02.2011, 16:54.

Yorum

• yönetim kayseri maçında yine 20bin bayrak dağitacakmış.bence maraton bu uygulamaya dahil edilmemeli. çıtçıt kuruyemişin sponsorluğunda çekirdek dağıtılmalı orada. çünkü gittiğim birkaç maçta maalesef o dağıtılan bayrakların maçın ilk 10 dakikasından sonra oturma bezi yapıldığını veya yere atıldığını gördüm.
                              Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen günlerde Aziz Yıldırım , Başbakanla yüz yüze görüşme yaptı..??

Aziz Yıldırım O toplantıya Fenerbahçe Kulubu başkanı olarak mı gitti yoksa Kulupler Birliği başkanı olarak mı giti?

Bir Kulup başkanı, Başbakanla ne konuşmaya gider??

**

Acaba şunu nu istedi; Şike yapan ama sonra hatalı rapor verdiği anlaşılan o olay var ya on konuşmak bahanesiyle şu sözleri de araya sıkıştırmış olamaz mı??
                                **
                                Sn. Başbakan, Biz Türk futbolu mılyonlarca dolar para harciyoruz, Ülke futboluna döktüğümüz bu paralar kaşılığında başarılarımızın karşılığını alamıyoruz... para harcamayan ve futbola uluslarası arenada katkı sağlamayan takımlar şampiyon oluyorlar örnek Bursa, bu konuda neden bizler kayrılmıyoruz??

Nasıl kı pırlanta ve değerli mücevherlerden KDV yı kaldırdınız, Bizlerde pırlanta gibiyiz, şampiyon olmalıyız ki, ülkemizi yurt dışında iyi temsil eden takımlarımız olsun, parası olmayanların bunu başarabildiklerini düşünmüyoruz..

Bu konuda bize yardımcı olun.

Ha ne dersiniz.. Olamaz mı???

yada ne olabilir??

Biliyorsunuz bu zamanda demokrasiyi daha da geliştirdikerini idda edenlerın sayısı arttı.Ama Başbakan'la yüz yüze görüşmeyenler birşeye sahip olamıyor ya.. Bir çare düşünmüşmüdür acaba...))
                                Komplo Teorileri üretmeyi ne zaman bırakacasın..Bu söylediklerin bir çok kişiyi zan altında bırakır
                                En son Ali YİĞİT tarafından düzenlendi; 23.02.2011, 17:02.

Yorum

Çalışıyor...
                                X