Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ----------------------Onur------------------------
    --------------------------------------------------
    --Serkan-------Giray-------Glowacki-----Piotr------
    --------------------------------------------------
    --Burak--------Selçuk----Colman------Alanzinho---
    -------------------------------------------------
    ----------------------Jaja-----------------------
    ---------------------------------------------------
    ----------------------Umut---------------------

--------------------Onur------------------
    --Serkan-----Giray-----Glowacki-----Piotr----
    -------------------Ceyhun------------------
    ----------Selçuk-------------Alanzinho--------
    --------------------Jaja--------------------
    ---------------Burak----Pawel-----------

Yorum

• - Maça Trabzona giden olursa beni alabilir Adapazarından
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Şota: ''Trabzon maçında duygusallık yok''

Kayserispor teknik direktörü Şota Arvaladze, Trabzon'da çok mutlu günler geçirdiğini ama ligde bu hafta oynayacakları Trabzonspor maçında duygusallığa yer olmadığını söyledi.

Arveladze, "Trabzonspor'da çok mutlu günler geçirdim. Türkiye'de, bordo-mavili takımla tanındım ama futbolda duygusallığa yer yok. Kayserispor olarak galibiyet istiyoruz" dedi.

Gürcü teknik adam, Dinamo Tiflis takımında top koştururken, kardeşi Arçil ile birlikte 1993-94 sezonun ikinci yarısında dönemin ve şimdiki başkan Sadri Şener tarafından bordo-mavili takıma transfer olduğunu anlatttı.

Şota, "1995-96 sezonunda Trabzonspor forması altında 25 golle gol kralı oldum. Trabzonspor'da çok mutlu günler geçirdim. En zor anlarım da orada geçti. Çünkü ülkemdeki savaş sonrası ailemle birlikte Trabzon'a gitmiştim. Bunları unutamam. Ancak futbolda duygusallık olmaz" dedi.

Trabzonspor'un lider olduğunu hatırlatan Şota, ''biz de puan cetvelinin üst sıralarındayız. Hedefimiz tüm takımları olduğu gibi Trabzonspor'u da evinde yenebilmek. Benim için çok şeyler ifade eden Trabzonspor'a, yıllar sonra Kayserispor'un teknik direktörü olarak, tüm duygularımdan arınıp, bir profesyonel gibi, Kayserispor'un başarısını canı gönülden isteyen birisi olarak gideceğim" diye konuştu.
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• UYKU SENDROMU

Avni Aker de ki maçlarda ne hikmetse yaklaşık bir 30 dakika hem takım hemde taraftar uyuyor. Takım aşırı geripas yapıyor,tribünden ses çıkmıyor.Sonra süre azalıyor stres artıyor. Devre arası,rakibin attığı gol,61.dk şovu bizi uyandırıyor. Önemli olan bu uyku halimizi kısa tutmak ve kayıpsız atlatmak.
          En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 12:14.

Yorum

• bu maçta ne olursa olsun CALE nin yerine PİOTR oynamalı
            PAWEL YÜZDE 1 MILYON takımda yer bulmalı ...

Artık senol hocanın sureklı aynı kadroyu cıkarma hevesınden vaz geçmeli . (mantıksız yzdık yüz tane laf işittik

-----------------------------------------Onur------------------------------------------

Serkan----------------Giray(yumlu)---------------Glowackı----------------PİOTR

------------------------------------Ceyhun-----------------------------------

--------------------selcuk---------------------jaja----------------------------

--------burak--------------------------------------------umut-------------
            --------------------------------pawel-------------------------
            En son Furkan Dündar tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 12:54.
            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Burak - Pawel değişikliği olmalı.Umut en çok önde pres yapan oyuncumuz.Orta sahadan gelip top alıyor.Burağı dün en çok yürürken gördüm.
              Şenol Güneş
              Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu maçta ne olursa olsun CALE nin yerine PİOTR oynamalı
                PAWEL YÜZDE 1 MILYON takımda yer bulmalı ...

Artık senol hocanın mantıksız sureklı aynı kadroyu cıkarma hevesınden vaz geçmeli .

-----------------------------------------Onur------------------------------------------

Serkan----------------Giray(yumlu)---------------Glowackı----------------PİOTR

------------------------------------Ceyhun-----------------------------------

--------------------selcuk---------------------jaja----------------------------

--------burak--------------------------------------------umut-------------
                --------------------------------pawel-------------------------
                Şenol hoca mantıksız sen mi mantıklısın? Pardon?
                Kelimelerini seçerken dikkatli ol duvara çarpabilirsin

Yorum

• Arkadaşlar, Kayseri maçı için pankart yazacağız, fikirlerinize açığız.

BMN Trabzon - BBE | 3. Operasyon Yolda | Kayseri Pankartı
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol hoca mantıksız sen mi mantıklısın? Pardon?
                    Kelimelerini seçerken dikkatli ol duvara çarpabilirsin
                    bana göre cıkardıgı kadrolar bazen mantıksız saygı duy bence herkesın kendı görüşü olabilir
                    mantıksız yerıne yanlıs yazarız olur biter artıstlıge gerek yok

Yorum

• Bence sezonun en önemli maçına çıkacağız...Bu maçtaki skordan çok ortaya koyacağımız oyunun kalitesi ilerisi için gösterge olacaktır.. Sivas ve Manisa deplasmanlarından aldığımız galibiyetlerle kötü gidişi durdurduk, bu haftaki Kayseri maçı ile toparlanma ve yeniden yükselme sürecine girmemiz gerekiyor. Maçta ortaya koyacağımız oyun şampiyonluk noktasında bize net fikir verecektir.

Yorum

• bırakın şu bireylerin hatalarını konuşmayı.en iyi dediğiniz bile bir maçta hata yapacaktır.kötü de oynayacaktır.beş dakikalık langırt oynamıyorlar.90 dakika sahada hata yapma ihtimali messi kadar muhtemeldir.burak bu maç hata yapar bir sonraki maç takımı kurtarır.jaja ilk yarı kötü oynar ikinci yarı maç kazandırır.alan son radan oyuna girer çok top kaptırır ama galibiyet golünü atar.umut ilk yarı topla buluşamaz ama beraberlik golünü ve liderliği getirir.artık şu bireysel hataları konuşmaktan bir vazgeçin.birde hocalık taslar gibi kadro kurmayın.yok bu kötüydü bu hafta bu oynasın cale a2 de oynasın.bir değişin ufkunuzu bir açın yahu sanki sizin gördüklerinizi biz görmüyoruz.ama bizim gördüklerimizi sizde görün artık.
                        lider takımın hocasının kadrosuna mantıksız deyipte kurduğu kadroda mantık arayan taraftarın mantık neresisde bir sormak lazım.birde saçmalamamak lazım.önce taraf ve taraftar olmanın mantığı nedir onu bilmek lazım.
                        ne kayseriyi analiz ederim nede bizim kadroyu merak ederim.bilirimki benim kadar bu şampiyonluğu isteyen bir kadro ve inanan bir hoca ile kayseriyi avni akerde ağırlayacağız.
                        İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                        Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                        Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• selçuk duran toplarda neden bu kadar etkisiz olmaya başladı anlayamıyorum.

ikinci yarı başladı başlayalı etkili bir duran topu yok. kaç maçtır böyle ama yine selçuk kullanıyor bütün duran topları.

bir de ısrarla aynı kornerler ön direğe.. bir kere de farklı birşey deneyelim paslaşarak kullanalım rakipler ezberledi artık bizi.
                          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                          -ismail-

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bana göre cıkardıgı kadrolar bazen mantıksız saygı duy bence herkesın kendı görüşü olabilir
                            mantıksız yerıne yanlıs yazarız olur biter artıstlıge gerek yok
                            Zeka seviyenle ilgili bayağı bi ip ucu verdin teşekkürler

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zeka seviyenle ilgili bayağı bi ip ucu verdin teşekkürler
                              gereksız konsuyorsun arkadasım sağol elestırın için

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                selçuk duran toplarda neden bu kadar etkisiz olmaya başladı anlayamıyorum.

ikinci yarı başladı başlayalı etkili bir duran topu yok. kaç maçtır böyle ama yine selçuk kullanıyor bütün duran topları.

bir de ısrarla aynı kornerler ön direğe.. bir kere de farklı birşey deneyelim paslaşarak kullanalım rakipler ezberledi artık bizi.
                                aynı şey benim de dikkatimi çekiyor kaç maçtır.Neden ön direğe açılıyor her orta hem orda topçumuz yok hem oraya doğru hamle yapan birisi yok kaç kere böyle kornerlerimiz heba oldu.Maç içersinden jaja kullandı bi kere köşe vuruşunu o da ön direğe attı e bakıyorum kimse yok orda bi anlam veremiyorum.Güçlerimi yetmiyo ne anlamadım gitti
                                En son Ali YİĞİT tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 12:59.

Yorum

Çalışıyor...
                                X