Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence pawel o darbeden sonra 1 hafta kesin oynayamaz.. resmen bilegi burkuldu, öyle sakatlik yasayanlar ne demek istedigimi anlamistir..
    Maç sonu kutlamalarında gayet güzel koşuyordu. Belki 1-2 gün takımla antrenmana çıkmaz ama çok ciddi bir sakatlık olduğunu sanmıyorum. Ama yine de Umut sola çekilmediği müddetçe Pawel'in 11'de başlama şansı pek gözükmüyor. Şenol Hoca mevcut oyun anlayışımızla Pawel'e ancak gol sıkıntısı çekildiğinde ya da farka giden bir maçta forma şansı verir...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

benim anlamadim su pawel sevdasi!!!! anladik umut düsüste bencede de oynatilmali ama bu kadar da baski olmaz ki canim

Yorum

Alacagiz. Artik evimizde puan kaybetmemeliyiz. Boyle bir sey olamaz ya. Deplasmanda geriden gelip maci ceviriyoruz. Evimizde gol atamiyoruz. Bunu artik asmamiz lazim. Bu maci alirsak Besiktas macina daha rahat cikariz. Oynadigimiz Sivas ve Manisa maclarindan daha zor olmaz herhalde. Alacagiz! Baska yolu yok!

Yorum

zannımca fenerbahçe artık puan kaybetmey başlayacak önümüzdeki 2 haftada en az 1 sefer puan kaybı bekliyorum onlardan.kazanmalıyız hayde....
          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
          Milton Friedman

Yorum

Kayserispor'un bizimle Fenerbahce karsisinda oynadiklari oyundan cok daha fazla ve direncli
            bir oyun oynayacaklari kesin ve net. Zor bir mac bizleri bekliyor. Tribünlerimizin önünde bu maci da kazanip hedefimize bir adim daha yaklasacagiz.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

biz zorda olsa maç kazanıyrz ama oyuncularımız extra güç sarfetmiyo ama fenrebahçe kendinin üstünde top oynuyo buda ilerde form dşüklüğüne ve puan kaybına neden oalcaktır..
              !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

Şimdi onlar düşünsün. ççç
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

.....

İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  takim Avni Akeri, Avni Akerde takimi cok özledi...

sivas ve manisa maclarini kazanirsak o havayla avni akerde kayseriyi duman ederiz diye diye agzimda tüy bitti.

takim stresi üzerinden atti. o havayi yakaladi... kayseri macini taraftar icin kazanmak isteyecekler...
                  sezgin kardeş
                  aynısını mustafa denizli dün maçtan sonra söyledi manisa maçı için bu maç aslında 6 puanlık maç gibi düşünebilirsiniz dedi.
                  kayseri maçı Trabzon seyircisi için ve stad için iyi geçecektir gibi birşeyler dedi
                  bende böyle düşünüyorum
                  BMN KOCAELİ

Yorum

....

İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    biz zorda olsa maç kazanıyrz ama oyuncularımız extra güç sarfetmiyo ama fenrebahçe kendinin üstünde top oynuyo buda ilerde form dşüklüğüne ve puan kaybına neden oalcaktır..
                    tamam da adamlar ne zaman fizik olarak düşüşe geçecek
                    mart sonu millitakım arası olması hiç hoşuma gitmedi aslında
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok abi benim..Alanzinho'nun golünde gözyaşlarımı tutamadım..Kahretsin ki çok seviyorum bu takımı ben!
                      Ben de gol diye bağıramadım.

Sadece gözlerim yaşardı, çok mutlu oldum ...
                      ALAN, "Al sana İlker, kapak olsun" deyip, taktı.

Ben de seviyorum bu takımı. Özellikle bu seneki oyuncuları.

Onlar şampiyonluğu herkesten çok hak ediyorlar.

Saygılar,
                      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de gol diye bağıramadım.

Sadece gözlerim yaşardı, çok mutlu oldum ...
                        ALAN, "Al sana İlker, kapak olsun" deyip, taktı.

Ben de seviyorum bu takımı. Özellikle bu seneki oyuncuları.

Onlar şampiyonluğu herkesten çok hak ediyorlar.

Saygılar,
                        Ben de gol olunca acayip bağırdım...İlginç şekilde hiç kaybedeceğimizi düşünmedim...O kadar pozisyondan sonra kaybetseydik yazık olurdu...İnşallah Kayseri maçını da alırız...Kayseriye karşı kayıp yaşamazsak, Beşiktaş maçını da alacağımızı düşünüyorum...

Bu arada Egemen bir an önce dönse çok iyi olacak...Serkanda da ne yazık ki ciddi bir düşüş var...Cale'nin yerine Brozek düşünülse daha mı iyi olur acaba? Ya da arkalı önlü oynasalar...

Ne olusa olsun topçularımızın mücadelesine saygı duyuyorum...Ellerinden geleni yapıyorlar...Fener de bütün maçlarını kazanacak değil herhalde...Elbet bir yerde takılacaklar...Bu arda Fener'in Kasımpaşa'dan sonraki maçı kiminle?

Yorum

• bu maçı geçmeliyiz aksi halde inönüde verecegimiz şampiyonluk savaşının bi anlamı kalmaz.

Yorum

• Günaydın,

BÜYÜK TAKIMIN
                            BÜYÜK TARAFTARLA RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII III

Hepinize Günaydın.

KISKANANLAAAR ÇATLASIN KISKANANLAAAR ÇATLASIN

Önümüzdeki maç için:

1- Sevgili arkadaşlar. Rakiplerimizi gerektiğinden fazla abartmıyor muyuz? Biz futbol sever bir şehir ve taraftar olarak, rakiplerimizi maksimum, kendimizi minimum performansda hayal edip, HEP EN KÖTÜ SENORYAYA TAKILIYORUZ. Rakipleri küçümseyelim demiyorum. Şunu söylüyorum:

LİGİMİZDEKİ TÜM TAKIMLARIN ve TS nin TÜM PERFORMANSINI %100 sahaya verilebilse TS yi yenebilecek kaç tane takım var?

BENCE 0, EN FAZLA 1, O takımın da hangisi olabileceği tartışılır.

Yani bizim takımımız güçlü. Bu durumda bakış açımız şöyle olmalı:

"KAYSERİYİ YE-NE-CE-ĞİZ" Diğer takımları da.

Bizler taraftar ve camia olarak, POZİTİF olmalı, bu havayı takıma yansıtmalı, özgüven aşımalıyız.
                            Sürekli rakip takımların güçlü yönlerinden bahsetmenin faydası yok bizim takıma. O kısımla teknik ekip ilgileniyor zaten.

Sonuç olarak OLUMLU DÜŞÜNELİM, ETRAFIMIZA OLUMLU HAVA YAYALIM, TAKIMA DA OLUMLU HAVA AKSSETTİRELİM.

2- Sözüm Avni Akerdeki taraftara ve orada organizasyon yapabilecek arkadaşlara:

Acaba diyorum: Takımımız lehine iç sahada tezahürat yapmakdan daha çok RAKİP TAKIM ÜZERİNE Mİ TEZAHÜRAT YAPMALIYIZ?
                            Bir düşünce sadece. Yani rakip takıma top gelince, ÇOK NET BİR ISLIKLAMA; YUHLAMA, hem rakip hem bizim takım üzerinde daha mı etkili olur?

Böylece kendi takımımıza baskı kurmaz, rahat bırakır, rakip takıma baskı kurar, bizimkilerin de pres yapmasını teşvik ederiz.

Böyle düşünmek uygun mu, başak fikirleri olan?

LA LA LA LA LAAAAAAAAAAAA
                            AAAAA TI RAB ZOOOOOOOOOOOOOOOOON

LA LA LA LA LAAAAAAAAAAAA
                            AAAAA TI RAB ZOOOOOOOOOOOOOOOOON

ŞAMPİYON
                            TRABZON

Herkese mutlu günler.
                            En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 08:41.
                            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• dün bir beşiktaşlı arkadaşım gözünüzü seveyim bizi de yenin demişti...
                              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                              Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak can41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dün bir beşiktaşlı arkadaşım gözünüzü seveyim bizi de yenin demişti...
                                Sen onların öyle demesine bakma Biz Trabzonsporsak hiç bir takıma yakın veya uzak olmamalıyız çünkü biz T-Rab-zon-s-po-ruz....

Yorum

Çalışıyor...
                                X