Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kayseri güçlü takım.birde kendi evimizde oynayınca maçın zor geçeceği belli.bence deplasmanlarda formumuzun daha iyi olmamızın sebebi ev sahibi takımlarının kapanmamış olması.avni akere gelince 1 puana oynadıkları için fena şekilde katı savunma yapıyorlar.şota bize karşı inşallah böyle bir futbol oynatmaz.yoksa kayseri gibi takımdan 3 puan almak zor gibi.
    allah yardımcımız olsun
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

Bu takıma güvenin arkadaşlar yenilenler kervanına Kayseriyide katacaktır. Ama bildiğiniz gibi kayseri zor gol yiyen bir ekip.. 90 dakika gol gelmese bile stres yaratmamaya çalışmalı stattakiler. Futbolcuların pas hatalarını görmemeye çalışmalılar seyirciler.. Ama rahat olalım Kayserinin bize gol atacağını düşünmüyorum.. Duran toptan yemezsek Kayseri başka atamaz. Gerçi Kayserinin duran toplardada iyi organize olduğu söylenemez..

Yorum

Kayseri fenere karşı rezalet top oynadı geeçen haftada çok kötüydü

bize karşı ekstra bir motivasyon sağlamazlarsa korkmuyorum.tek korkum bjk maçı bu 2 maçı alırsak ciddi manada önümüz açık
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Ya şimdi medya volkan babacan olayını ısıtıp getirecek.. Fenere yaranacaklar ya ondan.. Volkan Babacan oynarsa iyi motive olmuş olacak bundan eminim.. Pozisyon harcamamamız lazım bulduğumuzu atmalıyız nitekim çok gol pozisyonununa giremeyebiliriz..

Yorum

Mesajlara bakıyorum da istanbuldan gelenler, ankaradan gelenler.... ne çok seviyoruz bu takımı biz. Bütün dünyamız olmuş.. Mağlubiyette ve galibiyette destek veren taraftara şampiyonluk yakışır... Eleştirerek şampiyon olabileceğimizi düşünen varsa yanılıyor onlar.. Takım bu eksiği fazlası hocası hepsi bu kadar... Bize sonuna kadar desteklemek düşer, mağlubiyet bile sallamaz beni 34.haftaya kadar fanatiğim trabzonsporluyum...

Yorum

Artık Avni Aker faktörünü lehimize çevirme vakti geldi Avni Aker'de uzun zamandır akşam maçı oynamıyorduk en son Ziraat T.K'da Manisa ile akşam maçıydı inşallah kazanırız.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Shota seni seviyorum ama bu mac bizim.

Arkadaslar bu macta büyük bir Shota pankarti hazirlansa iyi olmaz mi?

Shotanin resmi ve "Bu kalp seni unuturmu" sözü bence müthis olur.
                Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

ikinci devrede ilk defa rahat kazanacagiz geciyor icimden..hadi hayirlisi 3-1
                  Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

Hadi Aslanlar!!..
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hadi Aslanlar!!..
                      Aa, Armağan'ın şifresini çalmışlar.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

kayseri ve beşiktaşı yenersek yolun yarısını geçeceğiz.
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Volkan kaleye!
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Bu macta kayseri kalesinde kim olur hamidou mu volkan fenercan mi?
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Allah aşkına kim oynarsa oynasın şu Cale oynamasın artık. Kanser olucam yoksa. ne ileri geldiği var ne geride iş yaptığı var. Topu alıp 2 adım gidemiyor. Lütfen Piotr Lütfen

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu macta kayseri kalesinde kim olur hamidou mu volkan fenercan mi?
                                Souleymanou
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X