70milyon toplanmış Trabzon şamp olmasın die nasıl çalışıolar...her takım bize geldimi barça gibi oynuyo nedir bu çekememzlik bu Trabzon düşmanlığı... bu maç bitti kaldı 2 maç... kayseri ve bjk yi de yenersek daha da durmayız ilkyarıdaki gibi..
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
şu avni akerde ne puanlar kaybettik ya manisa eskişehir antalya ankara ah tarbzon ah kahrediyorsun bizi ama sevdik bi kereYorum
-
Açıkçası endişeliyim. Bi kere zıpladık iki kere zıpladık ama 3. kez zıplayamayız.
O yüzden Kayseri maçına çok iyi hazırlanmamız lazım.
Sota canımızı yakma ne olur
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
evt önce kayseri sonrada bjk ile oynayacaz bu dönemi en az 4 puanla kapatmalıyız...Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Manisa maçındaki performanslara göre.
---------------Onur-------------
Serkan--Mustafa--Glowacki--Piotr
-------------Ceyhun------------
--------Selçuk----------Jaja----
-----------Alanzinho------------
------Burak----------Umut-----Yorum
-
Şota puan için asılacaktır maça olması gerektiği gibi.
malum bizim eskiler başkalarının eskilerinden daha hırslı bu konuda
gabriç,isaac,ömer aysan,ferhat...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLUYorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Umarim bu macta imzam tezahür eder de bir maci da taraftarimizin coskulu ve rakibi bogucu tezahüratlarinin yardimiyla geceriz.
Cok mu sey istedim?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum