Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 22.Hafta | Manisaspor 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kanat yok bişey yok takımda serkan dan sağ açık mı oluyor biz bu işkenceyi her maç çekmek zorundamıyız selçuk bu takıma ne katıyor bir kere orta alanda adam eksiltmişmi.

şu cümleden sonrasını okumadım, gerek yok devamını okumaya.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elbet işe yarayacağı maçlar olacaktır ki zaten oynadığı maçlarda bize kazandırmıştır. Yani dönüp diyecez ki fener maçında sivas maçında buca maçında ankaragücü maçında yattara kazandırdı bize birşey kazandırdıysa yinede kazandıracaktır inşallah

Hiç bir teknik adam sağ kanatta forvete giden kafa vuran top süren adam geçen faul alan gol atan gol kaçıran defansa giden boğuşan fizik gücü kuvvetli adamı gidip sola koymaz gidip yedeğede alıp çizgi üzerinde kendisine top gelmeyi bekleyen ve durduğu yerde çalım atmaya çalışan yaşlı bir futbolcuya şans vermez , herşeyin yeri ve zamanı var.
      Nokta.
      ....

Yorum

• Şu kanatlardan bahseden arkadaş Barcelona nın sağ ve sol açığında kimler oynuyor söylebilirmi... Ha bekleri sormuyorum açıklarda kim oynuyor... Noldu bilemedin değilmi..Yok çünkü..

Yorum

• İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu kanatlardan bahseden arkadaş Barcelona nın sağ ve sol açığında kimler oynuyor söylebilirmi... Ha bekleri sormuyorum açıklarda kim oynuyor... Noldu bilemedin değilmi..Yok çünkü..
          Barcada aynı anda 4 sağ açık 4 sol açık 4 forvet oynuyor .

Oyuncu yapımız henüz bu karşılaştırmaya müsait değil .

Yorum

• Manisa maçı hakkında;

Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Kanat yok bişey yok takımda serkan dan sağ açık mı oluyor biz bu işkenceyi her maç çekmek zorundamıyız selçuk bu takıma ne katıyor bir kere orta alanda adam eksiltmişmi. Attıgı tüm kornerler belde yukarı gitmiyor. Böyle bir anlayış varmı hoca.

Ortadan ortadan uğraşa uğraşa maçı izlerken fıtık oluyoruz. Şansa bireysel bir gol attıkda galip geldik. Kanatsız futbol oynanmaz. Bunu sokakta ki çocuk bile biliyor. Rakipler katı savunma yapıyor bunuda kanatla açarsın kaç kere söylicez daha insanlar kaç kere söyliycek biz bu işkenceyi çekmeye mecburmuyuz azıcık yaratıcı ol bişeyler yap.

Pawel son 4 dk lık topcuysa o kadar kötüyse bu adamı niye aldın. Şansa mansa galip gleiyoruz hiçbir hafta güven vermiyor iyice bozuldu psikolojim hakikaten yav.
              Sen bir kaç ay futbola ara ver. Maç izleme, foruma girme, haberleri takip etme falan. Herkes için en iyisi bu. Mayıs'ın sonlarına doğru uyan. Sana çok iyi gelecektir.

Yorum

İşine gelene komik gelmeyen ciddi herkes tuttugu anladıgı yerden anlayabilir.
                Ne katıyor? Evet, kaç haftadır orta alanda görüyoruz hatta göremiyoruz.

Evet burası Trabzonspor taraftar forumu değilse Trabzonspor'dan bahsediyorum. Ha öyleyse neyden bahsettiğim belli zaten.

Bu cümleleri birisi bana tercüme edebilir mi? Ben iyice kayboldum sanırım...
                KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• TRABZONSPOR şenol güneşten önce nasıldı? şimdi nasıl? ben manisa maçını izledim tamam ilk yarı kötü oynadık ama asla köyü mücadele etmedik maçı hep istedik aksayan yönlerimiz var mı var ama bizde yürek var futbolcu kardeşlerimiz bizden daha rahat daha motive şuanda ŞAMPİYONLUĞA biz herhalde son hafta gireriz bu havaya.

Вы попали по адресу!

Yorum

• Sizler ile paylaşmak istedim renkdaşlar.

Ben Manisaspor-TRABZONSPOR maçını canlı canlı staddan izleyen 52 yaşında Manisa Lisesinde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan bir Trabzonspor taraftarıyım. Sizlerle maç öncesinde görmüş olduğum çirkin bir olayı paylaşmak istedim. Evim maçın oynandığı stadın ilk yarıda Trabzonspor kalecisi Onur’un koruduğu kalenin hemen arkasında..! Maçtan yaklaşık yarım saat önce oğlumla birlikte evden çıktık ve stada doğru yürümeye başladık. Stadın arka kapısından stada girdik..! Bu giriş Manisa taraftarlarının giriş yaptığı bölümdü. Ama hem öğretmen oluşum hem de yanımda oğlumun olması görevlilerin bana dışarıdan dolaşmalısınız buradan geçemezsiniz demelerini engellemiş olcak ki hiçbir engellemeye mahruz kalmadan kendi taraftarlarımızın olduğu bölüme doğru kolaylıkla geçtik.

Stad çevresinde takıldığı kahvehanelerden dolayı herkesin tanımış olduğu daha doğrusu Manisa halkının maskotu haline gelen deli Hüseyin ve yanında topladığı 8-9 arkadaşı ellerindeki bi torba dolusu çakmağı birbirlerinin üzerlerine sokuşturuyor ve hatta sırada bekleyen taraftarlarında bunları stada sokmalarını rica ediyorlardı..! Kısacası kalecimiz Onur’a ilk yarıda atılan tüm çakmak vb. ürünler stada bilinçli olarak Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen kişilerce sokulmuştur..! Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak bunu yapanları ve buna yardımcı olanları kınıyor ve hepsine sezon sonun da ÇAKACAĞIMIZI söylemek istiyorum..! Saygılar..!

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen bir kaç ay futbola ara ver. Maç izleme, foruma girme, haberleri takip etme falan. Herkes için en iyisi bu. Mayıs'ın sonlarına doğru uyan. Sana çok iyi gelecektir.
                      Ne yapacağıma karar verebiliyorum ancak veremediğim anlarda önerini değerlendireceğim. Burası bir forum ve benim yazdığımda kişisel bir yorum ve görüştür. Kimine uyar kimine uymaya bilir.

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sizler ile paylaşmak istedim renkdaşlar.

Ben Manisaspor-TRABZONSPOR maçını canlı canlı staddan izleyen 52 yaşında Manisa Lisesinde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan bir Trabzonspor taraftarıyım. Sizlerle maç öncesinde görmüş olduğum çirkin bir olayı paylaşmak istedim. Evim maçın oynandığı stadın ilk yarıda Trabzonspor kalecisi Onur’un koruduğu kalenin hemen arkasında..! Maçtan yaklaşık yarım saat önce oğlumla birlikte evden çıktık ve stada doğru yürümeye başladık. Stadın arka kapısından stada girdik..! Bu giriş Manisa taraftarlarının giriş yaptığı bölümdü. Ama hem öğretmen oluşum hem de yanımda oğlumun olması görevlilerin bana dışarıdan dolaşmalısınız buradan geçemezsiniz demelerini engellemiş olcak ki hiçbir engellemeye mahruz kalmadan kendi taraftarlarımızın olduğu bölüme doğru kolaylıkla geçtik.

Stad çevresinde takıldığı kahvehanelerden dolayı herkesin tanımış olduğu daha doğrusu Manisa halkının maskotu haline gelen deli Hüseyin ve yanında topladığı 8-9 arkadaşı ellerindeki bi torba dolusu çakmağı birbirlerinin üzerlerine sokuşturuyor ve hatta sırada bekleyen taraftarlarında bunları stada sokmalarını rica ediyorlardı..! Kısacası kalecimiz Onur’a ilk yarıda atılan tüm çakmak vb. ürünler stada bilinçli olarak Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen kişilerce sokulmuştur..! Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak bunu yapanları ve buna yardımcı olanları kınıyor ve hepsine sezon sonun da ÇAKACAĞIMIZI söylemek istiyorum..! Saygılar..!

Buna nedenir şereften nasibini alamamış insanlar bunlar maç sırasında onurun ağzından okuduğumda hiddetle odun kodum gibi laflar sarfettiğini gördüm ve hepsin koymuştu maç sonunda

Yorum

• fikirlere saygı lütfen renkdaşlar,ileti gönderirken kırıcı olmayalım..ayrıca selçuk konusunda bir muamma var,eğer insanlar yanlış düşünüyorsa bunu perfonmansı ile cevaplamak zorunda.en azından ilk yarıya yakın düzeyde..
                          [PHP][/PHP]61>34+16

Yorum

• önce alıntı yapacaktım fakat vazgeçtim.Bir tümceyle karşılaştım az önce bahsi geçen şahsın kelimelerle oluşturmaya çalıştığı ''şey''de.
                            Selçuk hiç adam mı geçmiş?
                            yahu bu insanlarla bile bu takım şampiyon olabilecekse bu takım zaten şampiyon olmuş demektir...
                            yazıktır beyler yazık her şeyden önce ayıptır bu yaptığınız
                            hayır burada selçuk adam geçiyor mu geçemiyor mu faydalı mı;? Faydasız mı? diye tartışacak olsam ben de bu ayıba ortak olmuş olacağım.
                            Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                            Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• beyler hani maçlara tek tek bakıyorduk...2010-2011 sezonu manisaspor olayı bitmiştir bizim için..önümüzdeki maçlara baksak.....
                              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X