Peki penaltıyı bu kadar tartışan arkadaşlar İbb'nin attığı golde, gol öncesi faul var mıydı yok muydu ?Biraz da bundan bahsetsinler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinho iyiydide şu ters tarafa bakma işini çok abartıyor bence. her pozisyondada bakılmazki
Yorum
-
üyeliği olanlar şuraya tebrik yorumlarını yapsın ... kıskananları çatlatalım ...
orası önemli değil demeyin, tüm tribünlerin buluşma noktası .Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım anlamıyomusunuz.biz umutla şampiyon olamayız..artık aşın ve gerçekleri görün allasen..sezon sonu ağlammak için umutun yerine birini alalım diyoruz..bu adam bize 2. sezon çok puan kaybettirir.her zaman burak olmaz..inadı bırakın ve bu takıma bir forvet aldıralım.95-96 yılına dönmesin.bir adam almadık o sene şampiyonluk gitti..15 senede kendimizi zor topladık.umut iyi bir yedek olur bizde ancak...
Umut hem mücadeleci hem eskisine göre kalitesini artirmis bir oyuncudur bana Etooyu verseler bile degismem umutumu.
Yorum
-
joeburak, adam itmeyecekse neden elini koyuyor, amacı ne?.. Umut'un sırtını sıvazlamak mı?..
Adamlar iki kere çok net penaltımız verilmeyince bundan güç aldılar ve zorda kalınca nasıl olsa hakem vermiyor diye penaltı yapmaya devam ettiler, olay bundan ibaret.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
vallahi açıkcası ben bu gün taraftarı hiç beğenmedim yemin ediyorum yanımda 2-3 kişi vardı bir kere bile bağırmadılar sırtlarına tekmeyi vurup staddan yuvarlayasım geldi bursa maçındaki atmosfer çok daha iyiydi ama her şeye rağmen gene çok güzeldi taraftarımızı ve bütün futbolcularımızı tebrik ediyorum
Yorum
-
edit.........................Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan yeni geldim arkadaşlar oenaltı pozisyonunu tam göremedim penaltımıydı ?OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan yeni geldim arkadaşlar oenaltı pozisyonunu tam göremedim penaltımıydı ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum