Bizim için TRABZON deplasman,deplasman sayılan sahalar ise bize TRABZON,bekle İSTANBUL 19 kişi ile oradayız İNŞALLAH.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
futbol oynayan takımlara karşı daha iyi oynuyoruz belediye maçında buca maçından daha fazla pozisyon bulabiliriz mühim olan girdiğimiz pozisyonları gol yapmak.
cüneyt çakırın penaltısı inşallah bize pahalıya patlamaz. bu maçın hakemi sonuca etki edebilir gibi geliyor bana.EN IYISI BIZIZ:Yorum
-
-
beyler her maçı müthiş motivasyonla oynamak zorundayız.herkesin gözü bizim üzerimizde 3 puan olsun da çamurdan olsun.ben deplasman maçlarından korkmuyorum avni aker maçları daha kritik.3 kızkardeşler istanbulda oynayacağımız düşünülürse oradan 3 maçta en az 5 puan çıkartırız.şimdilik şampiyonluk kelimesini kullanmayalım sadece 36 puanımız varOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
evet biletlerimizi aldık me maç saatini heyecanla beklemeye başladık kocaeliden 10 kişi minibüsle geliyoruz kısmetse...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>Yorum
-
Teşekkür ederim abi.Bahsettiğiniz gibi Giray'ın Kayseri maçında gördüğü sarılar sayılmıyor...
"Bir futbolcunun bir müsabakada sarı kart görmesinden sonra, doğrudan kırmızı kart veya ikinci bir sarı kart nedeniyle kırmızı kart görmesi halinde söz konusu sarı kartlar hakem raporlarında belirtilmez ve toplam 4 (dört) sarı kart hesabında dikkate alınmaz."
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
-
bu maç 3-1 bitecek bakın görürsünüz her zaman ki gibi ilk golü 15 dakikada yeriz sonra maça asılıp dururuz
ama eğer seneye avrupa maçlarına çıkarsak ve ilk gol yeme alışkanlığımız nüksederse işimz zor olacak
inşallah şenol hoca buna bir an önce çözüm bulur aslında bu durum şenol hoca için daha zor çünkü takımı golden sonra biran önce toparlama
işi onda, her maç planları bence alt üst oluyor sonrada defansta açıklar vermeye başlıyoruzYorum
-
50 bin 60 bin filan önemli değil tvden görülen yer cehennem gibi görünsün yeter..
bu maç biizim için çok önemli..tek korktuğum konu 6.1 lik maçın intikamını almaya çalışıcaklar..geçen sene kupada çok agresif oyun ortaya koyulmuştu..abdullah avcı bu tür maçlarda puan alıp hava yapmayı seven bir hoca.ama bizdedede kurt gibi şenol güneş var..
Ne MutLu Türküm DiyeneYorum
-
anladık ki bizim takım maç seçiyor i.b.b saygım var güzel top oynuyor ama
biz bu maçı alırız gibime geliyor skorda 3-1 olurYorum
-
rekor için ordayım.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum