yattara sağda burak solda oynarsa mükemmel olur. her iki kanattanda akın gerçekleştirebiliriz. yumlu ilk kez forma giydiği maçta karşısında BJK vardı ve maçı kazandıran golü attı. sırıtacağını sanmıyorum. olimpiyattayız sonuna kadar takımımızın yanındayız. geri sayım başlasın...
Arkadaşlar Giray cezalı değil büyük ihtimalle. Spikerin işgüzarlığı. Giray, Kayseri maçında çift sarıdan kırmızı kart gördü, ardından sadece Galatasaray maçında sarı yedi. Bir de şimdi. Çift sarıdaki sarıların sayılmaması lazım diye tahmin ediyorum. Cezasını diğer maç çekmişti çünkü. Tam bilmiyorum ama bilen biri varsa aydınlatsın.
Sımdıden bıletlerımızı aldık kocaelıden gıdıyoruzz Vee trabzondakı taraftarlar kızmasın ama bılınclı bırr taraftarımız yok malesef ordaa olimpiyat stadındakı taraftara dıkkat etsınler pozisyona gore tepkı verılmelı sık paslardaa havaya sokulmalı futbolcularr
çarsamba bileti bende alıyorum,yanımda besiktaslı birini getircem,besiktas forması ile gelicek,ama trabzonsporu çok seviyor,arkadasıma kimse saldırmasın bjk forması ile geliyo diye aman diyim
Yorum